szymanski

VK Sportphoto

Europees

Doelpuntenmaker Szymański: "Teleurstelling van gelijke spel overheerst"

Rokus1908

Feyenoord speelde donderdagavond een matige uitwedstrijd in de Europa League in het Deense Herning. De Rotterdammers namen het op tegen FC Midtjylland, de wedstrijd mondde uit in een puntendeling. Na 45 minuten stond de ploeg van Arne Slot nog met  0-2 voor. In de tweede helft liet Feyenoord de Denen terug in de wedstrijd komen. Na 90 minuten stond zodoende de 2-2 eindstand op het bord. Doelpuntenmaker Sebastian Szymański stond na afloop van het duel ESPN te woord. 

De teleurstelling overheerste bij de Poolse spelmaker: “Vooral teleurgesteld omdat we bij rust 0-2 voor stonden, dat was een goed resultaat geweest. We wisten dat we dit resultaat tot het einde hadden moeten volhouden. De tweede helft was niet goed genoeg. We moeten de momenten dat we fouten maken analyseren en hopelijk spelen we de volgende wedstrijd een stuk beter.” 

Szymański ging verder in op het spelverloop van de wedstrijd: “Ik denk dat Midtjylland meestal de lange bal hanteerde, dit was voor ons moeilijk te verdedigen. Natuurlijk maakten we zoals in elke wedstrijd wat fouten. Zoals ik al zei moeten we deze wedstrijd analyseren om komende zondag beter voor de dag te komen.”

Een lichtpuntje van de gelijkgespeelde wedstrijd was de eerste Europese goal van Szymański in een hoofdtoernooi: “Ik ben daar wel een beetje blij mee, maar de teleurstelling van het gelijkspel overheerst.” 

Delen

Reacties

Hoop dat hij fit is voor zondag, hij kreeg een paar beste aanslagen gisteren.
Zakt soms helaas ook ver weg, maar wat een spelert. Combineerde ook een paar keer heerlijk met Kökcü.