idrissi

VK Sportphoto

Nieuws

Slot vreest langdurige blessure Idrissi, Kökcü twijfelgeval voor zondag

Ference

Naast de teleurstelling van de uitslag, krijgt Feyenoord mogelijk nog twee teleurstellingen te verwerken. Idrissi en Kökcü vielen vandaag namelijk uit met blessures. Slot was voor de camera's bij ESPN niet hoopvol gestemd over de blessure van Idrissi. Of Kökcü zondag in actie kan komen is ook nog maar de vraag, zo tweet Dennis van Eersel. 

Idrissi ging er in minuut 32 af voor Jahanbakhsh. De aanvaller greep naar zijn hamstring nadat hij aanzette tot een sprint. Trainer Arne Slot vreest voor een lange afwezigheid van Ousama Idrissi: "Ja dat ziet er slecht uit. Als een speler in een sprint naar zijn hamstring grijpt en nu mank loopt dan zou het mij verbazen als hij nog voor de winterstop in de competitie of Europees gaat spelen."

Kökcü ging er in minuut 66 ook af voor Pedersen, waardoor Geertruida naar het middenveld schoof. Kökcü gaf na afloop aan dat dit onder andere te maken had met zijn matige voorbereiding. Dennis van Eersel meldde na de wedstrijd via twitter dat Arne Slot aangaf dat de aanvoerder een vraagteken is voor zondag tegen FC Twente in de eigen Kuip. Hij zou namelijk kampen met liesklachten. 

Delen

Reacties

Sorry dat ik het zeg. Best wel blij mee nu kan slot hem ook niet opstellen
Krijgen we dan eindelijk een linkspoot op links die eens een paar voorzetten af kan leveren en niet altijd naar het veel te drukke midden gaat om zich vast te lopen? Dat zou fijn zijn.
Als Kokcu niet speelt, wellicht Wieffer, Timber en Szymanski, tenminste het is de vraag of Szymanski weer kan spelen, die heeft blijkbaar ook problemen om 90 minuten te spelen en dan zondag alweer.
Ik snap er weinig van, we spelen niet in Duitsland of Engeland
Ben ik nou de enige die er niet van wakker ligt?
Momentenvoetballer die eerder het spel vertraagt dan gevaar veroorzaakt, of het moet voor de eigen verdediging zijn.
Die mag van mij terug
Ja Idrissi kan je vergeten en kokcu er dan zondag niet bij, op zich jammer, maar ik vind hem tot nu toe niet sterk spelen. Die kan veel beter.
Dat zag er zeker niet goed uit, maar ik neem aan dat nu Slory ook dichtbij zijn debuut komt?!?!
Laat hij het dan in zijn wedstrijden zien?