Bevestigd
szymanski

VK Sportphoto

Transfers

Duidelijkheid over hoogte koopoptie Szymański

FeyenoordTM

Feyenoord zal diep in de buidel moeten tasten wil het de koopoptie op Sebastian Szymański (23) lichten.

De Rotterdammers betaalden deze zomer al een huursom van €2.000.000* aan het Russische Dynamo Moskou. Na het seizoen 2022/2023 kan Feyenoord de Pools-international definitief inlijven voor een kleine €9.000.000 extra, vertellen ingewijden aan 1908.nl. Daarmee zal Feyenoord wederom een transferrecord op tafel leggen.

Szymański is op schot bij Feyenoord. Zijn naam kwam dit eredivisieseizoen al twee maal op het scorebord. Ook leverde hij al drie assists af. 

Achter Szymański staat de Argentijnse aanwinst Ezequiel Bullaude (21) klaar, van wie gehoopt wordt dat zijn werkvergunning deze werkweek in orde gemaakt wordt. 

* Data Transfermarkt.com

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ben vooral benieuwd naar zijn salaris. Komt van een Russische topclub dus zal niet misselijk zijn.
Gewoon aftikken! Is nu al een geweldenaar..
Bij dessers was het zo die kwam op 31 augustus iets voor 12 binnen met hem kon niet worden afgesproken wat hij zou gaan verdienen bij een koopoptie, hij presteerde goed en vroeg (van wat ik heb gelezen) een hoog salaris..................
Die optie gaat natuurlijk gewoon gelicht worden. Of een blessure moet om de hoek komen kijken...
In het meest ideale scenario verkoop je Kökcu aankomende zomer voor een bedrag van minimaal 20M. Hiervan kan je de koopoptie op Szymanski lichten en daarnaast nog een fatsoenlijke '6' kopen. Dan heb je met Timber de vervanger van Kökcu al klaar staan en heb je voor de jaren erna een geweldig middenveld.
Zou natuurlijk mooi zijn.. maar koopoptie of niet, als er een andere club hem benadert en zegt joh we geven je het dubbele van Feyenoord en we gooien er voor Moskou een miljoentje bovenop ben je alsnog kansloos.

Dan kun je die koopoptie 100x lichten, dan tekent hij niet en gaat hij lekker ergens anders zijn zakken vullen.

Ik krijg om een of andere reden vanuit zijn communicatie ook het idee dat iedereen er echt van uitgaat dat hij gewoon 1 seizoen in de etalage staat dit jaar.
Situatie is nu wel anders dan met Dessers vorig jaar. Feyenoord heeft als het goed is, deze keer wel vooraf akkoord gesloten met de speler t.a.v. arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is Sebastian uit principiële redenen uit Moskou vertrokken. Dus kan me niet voorstellen dat hij liever heeft dat Moskou volgend jaar aan hem verdient. Ik zou zelf voorstander zijn van zodra er echt duidelijk is dat hij inderdaad een gigantisch goede voetballer is, de optie te lichten. Dit gaat dan toch pas volgend seizoen in.
'Feyenoord heeft als het goed is, deze keer wel vooraf akkoord gesloten met de speler t.a.v. arbeidsvoorwaarden.'

Ik verbaas me erover dat iedereen dit maar met zo'n enorme zekerheid zegt terwijl hier niets over is gepubliceerd. Dat kun je gewoon niet weten.
Contract is natuurlijk van tevoren al getekend, wat betekent dat als Feyenoord de koopoptie licht, hij een speler van Feyenoord is voor de periode erna. Dat is hoe het altijd geregeld is met een koopoptie en zeker na de situatie met Dessers zal Feyenoord dit nu op de juiste manier afgehandeld hebben.
Dat kun jij niet weten. Dat is een aanname. Nooit aannames als feiten brengen. Tot die tijd moeten we het maar zien.

Ik zou het graag zien gebeuren, dat niet, maar het is natuurlijk onzin dat iedereen hier net doet alsof ze bij de contractondertekening waren.
Niemand van ons heeft het contract ingezien, dus blijft het gissen. Echter is het de normale gang van zaken dat wanneer een club een koopoptie heeft, dit betekent dat zij al rond zijn met de speler voor een eventueel contract na de huurperiode. Ik zou niet weten waarom dat nu anders zou zijn bij Feyenoord.
Jij neemt ook toch zelf ook maar aan dat hij niet gaat tekenen als er een andere club komt die meer biedt ,en jij gaat er ook vanuit dat Feyenoord dit niet heeft geregeld dat dat zomaar dan kan.
Het lijkt mij wel zozeer dat als een club een speler benadert om hem te huren met een koopoptie wel met de speler heeft afgesproken wat hij gaat verdienen mocht die koopoptie gelicht worden. Bij dessers was het zo die kwam op 31 augustus iets voor 12 binnen met hem kon niet worden afgesproken wat hij zou gaan verdienen bij een koopoptie, hij presteerde goed en vroeg (van wat ik heb gelezen) een hoog salaris. Szymanski kwam eind juli binnen dus met hem is zeker afgestemd wat hij eventueel gaat verdienen nadat de koopoptie is gelicht
Genoeg tijd om daarover na te denken wat betreft lichten koopoptie.
Hij is goed begonnen, maar laten we niet overdrijven.
Laat hem dit maar een seizoen volhouden en tegen de grote clubs zijn waarde laten zien.
Een jongen met potentie zeer zeker, maar maak het maar eerst waar.
Ideale nummer 10 voor Feyenoord. Til heeft het vooral eerste seizoenshelft goed gedaan, maar ik vind het geweldig dat er nu een speler staat die techniek, overzicht en werklust aan elkaar koppelt. Daar lopen er niet veel van rond. Ik vrees wel dat 9 miljoen te hoog gegrepen is voor Feyenoord en dan komen zijn salariseisen er nog boven op. Hopen dat Bullaude en taabouni zich goed ontwikkelen dit seizoen. Dan heb je de opvolgers al in huis.
Gewoon vastleggen. Die levert een jaar later minstens het dubbele op! Kokcu ga je na dit seizoen toch verkopen en dan heb je meteen creativiteit op het middeveld voor volgend jaar.
De volgende cash cows staan al klaar. Bijlow, Kokcu, Geertruida dus die leveren zeker wel weer €40 miljoen bij elkaar op. Dus heb je genoeg geld om hem te kopen. En buiten dat zou het een zakelijke blunder zijn om hem niet te kopen omdat je hem een jaar later zeker voor het dubbele kan verkopen. Denk dat het nieuwe beleid daar ook op ingesteld is. Krijg eindelijk een beetje vertrouwen in het beleid wat Feyenoord nu voerd. En ik denk dat Te Kloese het ook wel door heeft.
Je zou toch zeggen dat ook wordt bekeken wat men verwacht aan hem te verdienen. Nog een jaar goede prestaties en vervolgens een goede doorverkoop. Gezien het feit dat zelfs een clasie in het verleden al 15 miljoen opleverde mogen we er toch vanuit gaan dat een fitte szymanski doorgaans meer oplevert. Het blijft een risico bij eventuele blessures maar mits hij minstens voor 4 jaar tekent zou ik dat risico durven nemen.
Feyenoord moet al 3m nog over maken extra voor Gimenez komende seizoen. Men gaat vast terug komen bij twente voor zerrouki, als je dan ook nog eens 9m voor Szymanski moet betalen dan zit je alweer snel aan de 20m. Opnieuw zoveel geld uit geven gaat echt niet meer gebeuren. Ook aan gegeven door te Kloese in het interview op Feyenoord tv van vorige week. Deze af gelopen transfer zomer is een one time thing. Te kloese gaf ook aan dat een deel van het transfer geld naar de vvf moet. Dit zijn afspraken gemaakt op papier. Dus zoveel geld zal er niet eens ov
Ik denk het ook. Kökçü zal best wel wat opleveren en het centrale duo ook.
Bij de rest van de selectie zal het de tijd leren wat de marktwaarde gaat zijn.
Je hebt natuurlijk ook kans dat het kopen-verkopen van Szymanski wordt. 9 miljoen betalen en door voor 381 miljoen
En op die manier maak je toch 372 miljoen winst. En dan kun je Zerrouki wél kopen.
Met zo veel geld zijn er beter spelers te krijgen
Kunnen ze gelijk de kuip renoveren, vvf uitkopen en Malacia terugkopen voor 50 miljoen
Zo Beardguy, jij hebt veel inzicht in de financien van Feyenoord zie ik. Kan jij me eens toelichten hoe de begroting van Feyenoord voor het seizoen 2022/2023 eruit ziet? Wat zijn de begrote opbrengsten en kosten, wat wordt de verwachte winst over het boekjaar, hoe vallen eventuele extra inkomsten uit Europees voetbal hierin?

Daarnaast, wat is de verwachting van Feyenoord voor wat betreft het verkopen van huidige selectiespelers als Kokcu, Geertruida, Bijlow? En hoeveel daarvan zouden we eventueel weer kunnen herinvesteren?
Enige wat DTK zei was dat er niet meer zoveel spelers zouden komen en gaan. Over bedragen heeft hij niks gezegd. Kokcu en misschien nog 1 of 2 voor tig miljoen verkopen en je kan de genoemde 3 afronden en nog 1 of 2 vervangers kopen. Dus max 3 mutaties tegenover 7 deze zomer.
Kokcü zal wel vertrekken aan het einde van het seizoen en dan heb je meteen een vervanger in huis.
Gaat Feyenoord nooit doen 9m betalen. Men heeft Bullaude als opvolger en daar achter nog Taabouni. Szymanski is net als Til een one season attractie.
Hoe zit het dan met zijn salaris?

Als die kleine 9 miljoen op tafel komt dan heeft Dynamo Moskou misschien wat het wil, maar Szymanski kan vervolgens een absurd salaris vragen neem ik aan?
Dat is al afgesproken tijdens de onderhandelingen over de koopoptie, aangezien daar nu genoeg tijd voor was.
Zijn persoonlijke salariseis zal ook niet mals zijn
Mocht je het geld hebben, altijd doen. Beetje ontwikkeling erbij en deze man kan je voor een gigantisch bedrag verkopen in de toekomst.
Geweldige speler, als Feyenoord met hulp van misschien externe financiering dit kan doen zou het geweldig zijn. Dan paar jaar bij ons spelen en dan pas naar een Engeland.
Sebastian Szymanski, aanvallende middenvelder, 172 wedstrijden op het hoogste niveau, 15 interlands: 9 miljoen.

Ramiz Zerrouki, verdedigende middenvelder, 76 wedstrijden op het hoogste niveau, 16 interlands: 8 miljoen.

Hmm..
Wel erbij tellen dat Algerije niveau keuken divisie is
Ik vind Polen nou ook niet echt je van het.
Veel geld, maar als hij zo goed blijft spelen en fut genoeg kan worden voor 3x per week, is hij dat geld zeker waard. Je gaat daar alsnog veel winst op maken.
Ik vraag me alleen af of er niet ook een probleem komt met de salaris eisen? Dat Dessers uiteindelijk niet bleef kwam toch ook niet door die 4mio koop optie maar omdat ze er niet met hem uitkwamen over het contract?
Vooral omdat Feyenoord er graag niet uitkwam met Dessers denk ik. Puur voor de publieke opinie om de tafel gaan zitten met Dessers.
Dat zou kunnen, er werd toch wel gesproken over hoge salariseisen van de speler, die zal Scymanski ook wel hebben..
Maar ik ben groot voorstander dus als het kan zeker doen! Wellicht dat de verkoop van Kökcu komende zomer kan helpen, aangezien je daar met Timber in principe al een vervanger voor hebt.
Dessers huur was in de laatste minuten van de window en moest daarom nog onderhandeld worden over salaris. Bij onze pool zal dit allang besproken zijn en vast staan als de optie gelicht word. Althans daar ga ik vanuit.
Als hij zo blijft presteren zeker doen. Heerlijke voetballer om naar te kijken!
Zonder twijfel kan je nu al zeggen dat hij dat geld waard is
Dat vind ik nog mee vallen al blijft het voor ons veel geld. Ben benieuwd of het qua contractvoorwaarden (salaris + contractduur) ook realistisch is.
Je zou hem zelfs kunnen kopen en direct doorverkopen voor het dubbele, mocht je z'n salaris niet kunnen opbrengen
Koopoptie is nu hetzelfde als 1 dag voor het einde van m’n contract. Laten we genieten van hem dit seizoen en daarna maar is verder kijken
Er vanuit gaande dat onze spelers uit de verkopen gewoon basis gaan spelen en in het geval van sinisterra,zijn doelpuntjes meepakt.
Zullen we met de afgesproken bonussen toch een aardig eindje moeten kunnen komen?
En wanneer we aan het eind van het seizoen bij de eerste 2 eindigen en we CL gaan spelen is er helemaal geen probleem meer😉
Dit jaar is 2e worden nog steeds vCL toch? Dus nog geen garantie op miljoenen.
Voorronde champions league, als je 2e wordt ga je niet direct de cl in.
P2 is directe plaatsing vopgend jaar, met aan alle zekerheid grenzend waarschijnlijkheid.
Er vanuit gaande dat onze spelers uit de verkopen gewoon basis gaan spelen en in het geval van sinisterra,zijn doelpuntjes meepakt.
Zullen we met de afgesproken bonussen toch een aardig eindje moeten kunnen komen?
En wanneer we aan het eind van het seizoen bij de eerste 2 eindigen en we CL gaan spelen is er helemaal geen probleem meer😉
Zoals die het nu doet gewoon neerleggen dat bedrag fantastische traptechniek deze jongen
De vraag is of hij zelf wil blijven na dit seizoen. In dat geval hopen dat Kocku voor meer dan 20 Mio wordt verkocht, dan zou het haalbaar zijn.
In principe heeft hij al een overeenkomst getekend voor wanneer Feyenoord de optie licht. Stel hij blijft dusdanig presteren, zal Feyenoord de optie lichten en hem mogelijk direct doorverkopen als dat voor beide partijen het beste en meest gewenste is.
Het is een koopoptie, dus hij heeft zelf niet veel te willen. Alhoewel.. hij heeft dit contract getekend dus hij wil dit ook.
Tijd genoeg, laat hem eerst maar eens een seizoen lang laten zien hoe goed ie is.
Dit is een koopje in verhouding met die zooi uit Twente. Aankomend seizoen hoeven we niet veel in te kopen ga ik van uit. Dus er zal toch wel geld zijn voor deze jongen
Zo snel mogelijk die 9 miljoen neerleggen dan
Dit moet prioriteit nummer 1 zijn. Fantastische speler.
In ieder geval zorgen dat je het bij elkaar hebt. De beslissing hoeft pas eind van het seizoen genomen te worden als we het over langere tijd gezien hebben.
We mogen sowieso nog niks betalen aan een Russische club. Maar als die een redelijk wk speelt is die gelijk 3x zoveel waard.
Zijn altijd constructies mogelijk kijk bij psv en til