Bevestigd
bullaude-feyenoord-web

@KayneKVisuals

Transfers

EZEQUIEL BULLAUDE · IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Feyenoord en Godoy Cruz hebben een principeakkoord bereikt voor Ezequiel Bullaude. De Argentijnse middenvelder gaat -onder voorbehoud van de medische keuring- de veertiende aanwinst van Feyenoord worden en tekent naar verluidt tot medio 2027.

Bullaude landt volgens journalist César Luis Merlo woensdag in Nederland om zijn medische keuring te ondergaan.

De transferfee pakt voor Feyenoord lager uit dan genoemd wordt in de Zuid-Amerikaanse voetbaljournalistiek. Daarover na het tekenmoment meer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/1043432/wolfsburg-niet-tevreden-met-vranckx-middenvelder-mag-voor-beperkte-som-weg.html

Of dit een gewenste versterking is?
Vranckx is wel echt een buitenkans mocht deze informatie kloppen.
Krijg je wel een ongelooflijk jong team. Weet niet of Arne daarom staat te springen of liever een speler haalt met wat meer vlieguren om de balans in het elftal te bewaken.
Hij zoekt t liefst iemand met ervaring
14e aanwinst.... ik snap al die positieve reacties niet, je kunt er maar 11 opstellen en met Kokcu,Geertruida,Trainer en Bijlow, heb je er al 4, dan hou je er 7 over en zet je dus 7 spelers die veel geld gekost hebben op de bank
Hou die spelers maar eens tevreden die naar Feyenoord kwamen met de gedachten, we gaan het in Europa maken. Hoop nu wel dat er geen vervanger meer komt voor Aursnes
Ben je serieus? Jaren na jaren kunnen we geen spelers halen, moeten we het met B-materiaal doen. Nu eindelijk heeft Feyenoord het vermogen spelers te halen, ze doen gerichte en goede aankopen. Spelers die er nu moeten staan direct en spelers voor de toekomst. Spelers die een mooie waarde kunnen gaan vertegenwoordigen in de toekomst, Feyenoord bouwt! We hebben nog steeds veel minder uitgegeven dan er binnen gekomen is.
We hebben breedte nodig in de selectie, je speelt straks gemiddeld 2 wedstrijden in de week, er moet concurrentie zijn en je moet blessures opvangen. We hebben iedereen nodig, het is juist goed om met dan 11 spelers te hebben die "in de basis horen"!
En nog zijn er supporters die niet tevreden zijn...... wees trots op Frank, Dennis en Arne!! Op naar hopelijk mooie jaren!!!!
Zo, jij hebt ervoor gestudeerd zeker?
Het kenmerk van succesvolle teams zoals Man City en Real is natuurlijk dat ze maar 11 basisspelers hebben.. kwaliteit in de breedte omdat je week na week meerdere wedstrijden speelt of blessures en schorsingen moet opvangen? Nergens voor nodig!!
Speaking of Argentijnen...

Castellanos echt een heerlijke pot gespeeld bij Girona vanavond.

Eeuwig zonde dat die niet voor Feyenoord speelt. Stel je voor dit team met hem in de spits. Oof.
News Aster #Vranckx: The 19 y/o central midfielder is for sale in Wolfsburg. No future under Kovac, club is not satisfied with his development. Wolfsburg wants at least €6m for him. His agents sound out the market. @SkySportDE 🇧🇪🇨🇩
Buitenkansje eerder al interesse geweest alleen zijn niet de minste kanshebbers
Heb zijn profiel op transfermarkt gezien, er staat een afkoopsom van 8 miljoen, zelfs dat bedrag maakt hem een interessante speler, beetje type Tielemans, maar dan nog wel een paar niveautjes lager natuurlijk.
Zeker waar maar ac milan hebben toch iets betere financien
Hij wilt alleen niet naar Milan (volgens mij zelfs afgewezen al) omdat die wilt spelen
Hoop alleen dat we, zeker die Zuid-Amerikaanse jongens, de tijd geven. Die gaan echt niet er direct staan. Zijn allen nog jong en komen in een vreemd land... huisvesting moet geregeld worden etc. Geduld hebben... je zag het zondag met Szymanski... raakte geen knikker. Niet afschrijven na 1 of meerdere slechte wedstrijden... laten we ze en Arne, de tijd geven!!!
Het scheelt, denk ik en hoop ik, al enorm dat er meerdere jongens uit midden - en Zuid -Amerika bij de selectie zitten. Hopelijk kan elkaars aanwezigheid helpen bij het wennen, aanpassen en thuisvoelen.
Tja, maar een Braziliaan en Argentijn zijn net zoiets als een Nederlander en een Duitser hè…
Die zouden ook naar elkaar toe trekken als ze op een ander continent zouden spelen
Laten we blij zijn dat er in de achterhoede niet 3 of 4 zuid Amerikaanse spelers ingepast moeten worden, Lopez alleen met back up Lopez en evt Hancko is te doen.
Hancko is top fit, geen accllimatiseren maar natuurlijk wel wennen, maar gaat niet lang duren, Trauner durf ik zo bij in de auto in slaap te vallen als hij zijn bril niet op heeft, Geertruida the next beast in wording is uitleg overbodig.

Als Slot dit snel aan de praat krijgt en dit seizoen tot op het laatst mee doet om plek 2 kunnen ze wel 100 spelers kopen, Slot is veruit de beste ‘aankoop’.
Vd week nog wedstrijd gekeken, hij gaf 2 assists(waarvan 1 wat gelukkig)

Maakte een goede indruk ook al is het niveau daar wat minder en is dit op 1 wedstrijd gebasseerd
Las net via Sportbladet dat er Feyenoord scouts waren voor Johan Bångsbo tijdens IFK Göteborg Hammarby, klopt dat?
Volgens mij meldt Aftonbladet het ook. Mede als interesse van meerdere grote clubs in deze 19-jarige verdediger.
Ben echt razend benieuwd naar deze man. Net als Gimenez en Paixao. 3 namen waar ik zelf nog nooit van gehoord had en behoorlijk voor betaald is. Ze zullen zich vast moeten aanpassen en hoop dat ze die tijd krijgen van Slot en de supporters. Hoop echt zo dat dit spelers worden waarvoor je naar t stadion gaat of lekker achter de tv voor gaat zitten. En uiteraard met een mooie transfer over paar jaar waar we aan verdienen! Die weg omhoog moet toch een keer lukken….
Allemaal mooi en goed enzo, maar het valt of staat bij de persoon die ze allemaal dezelfde plannen kan laten uitvoeren, ik weet nog ooit had Chelsea een wereld elftal gekocht, maar scoren ho maar
De helikopters landen zaterdag, een met de nieuwe spelers en een met de spelers die weggaan!!!
Ik laat me verrassen. Zo te lezen torenhoge verwachtingen voor langere termijn. Geen idee…
Ho nou effe. Wat moeten we hiermee? Genoeg spelers nu. Teveel om op te stellen. Straks hebben ze kramp omdat ze te weinig wedstrijden spelen (90 min.).
Feyenoord heeft niet eens een type middenvelder als dit. Kans is groot dat hij gewoon gaat spelen en als hij op de bank zou komen dan speelt hij zich komend jaar wel in de basis. Feyenoord moet toch beter worden dan vorig jaar en niet slechter?
Jordan Lukaku geen optie voor de linksback? Heeft ervaring, Nederlandstalig en transfervrij!
Nog gekker als 2007. Toen ook meerdere mooie aankopen. Nu x 3 😁
Ik vraag,l me wel iets af over het aantrekken van Bullaude, Giminez, Lopez en onze braziliaanse vriend. Geldt Misschien ook voor Hancko en Szymanski. Feyenoord lijkt de enige club te zijn met belangstelling. Waarom staan deze spelers niet actief op de radar bij andere clubs? Het zijn best wel koopjes, zeker voor de grotere/kapitaallrachtige clubs.
Denk dat het ook komt omdat deze spelers Feyenoord zien als een goede tussenstap om verder te groeien, ook doet het Europese succes van afgelopen seizoen veel met hoe graag spelers willen komen.
Omdat het niet klopt wat je zegt. Bullaude had bv interesse van az bv, Gimenez had ook interesse van bv la galaxy, en sociedad, paixao van porto en palmeiras, hancko van westham enz
Voor zo ver het al klopt, dat is de impact van een Europese finale spelen. AZ was ook in de markt voor Bullaude, van Feyenoord werd hij pas echt enthousiast. Dan is het ook makkelijker doorpakken.
Lekker man. Nu nog vagner love, timotsjoek en timmy simons en we zijn compleet. Die werden ons 10 jaar geleden beloofd en kunnen we nu halen 🤣
Alledrie hoofd wiel en frame wiel en frame zingen inmiddels
Vergat even dat ze nog waarschijnlijk wel schouders hebben
Gregg Bellamy hype vond ik ook altijd mooi. De Gnonto van 15 jaar geleden.
Nog maximaal anderhalve week F5en voor de vervanger van Aursnes en we kunnen weer normaal aan het werk.
Als ik morgen lees dat Kanté wordt gezien als opvolger van Aursnes dan geloof ik het meteen
Staat op het lijstje, maar kent de stad niet en kijkt een beetje vreemd uit zijn ogen.
Wat een ongekend mooie periode voor onze club, de zo gewenste extra trifecta is daarmee (in het geval van Bullaude op het moment van tekenen ergens in deze week) gelukt: Paixão, Hańcko, Bullaude. Wat een weelde aan nieuw potentieel. Dit is een extra vette zonnestraal over m'n dag
Vind zo wel mooi geweest, middenvelders genoeg. Aursnes maar op andere manier vervangen, is toch al compleet nieuw team.
De zoveelste gerichte en kwalitatieve aankoop van Feyenoord. Hopen dat Hartman aan kan haken, eigen jeugd, en kijk maar naar Malacia. Een verdediger moet je zelf op kunnen leiden.

Hartman/Trauner/Hancko/Geertruida
Szímanski/Bullaude/Kökcü
Paixao/Gimenez/Wålemark

Twee jaar min of meer intact houden, en oogsten. Ik zie het wel zitten mannen.
Wie zet jij op CVM? Wel een heel erg aanvallend middenveld
Geertruida maar eens proberen op die positie.
Met dit elftal zou ik geen 6 opstellen,het blok met timber en kokcu en dan als 10 szymanski en wisselend met bellauda,dan heb je meer druk naar voren en geertruida trekt veel naar binnen naar het middenveld
Zie Bullaude meer als de stand-in/tactische variant voor Szymanski ipv dat ze samen op het middenveld terecht komen. Trauner en Hancko ook sowieso andersom.
Timber als slot op de deur ipv ballaude
Zou heel raar zijn als je duurste aankoop (Timber) gehaald is voor de bank...
Nu hopen dat hij een Spaans of Italisans tweede paspoort heeft dan kan hij zonder werkvergunning van start.
Wel mooi, standaard bij elke speler: transfersom valt LAGER uit dan in de media genoemd.. Niet verkeerd, maar hoe kan dat toch? Roeptoeteren ze maar wat?
Willen de eigen supporters natuurlijk horen dat ze hun huid duur verkocht hebben.
Wsl bij ons ook. Benfica betaalt wsl minder dan 15 mio, of een deel in bonussen.
Nou kijk wat er gebeurt als het grote publiek denkt dat het te weinig is, dan krijg je het gezeik zoals bij Aursnes vanmorgen. Kan je er beter maar paar miljoen bij liegen blijft het lekker rustig
Zie liever Jens dan al die vreemdelingen...
Ik niet. Maar we kunnen niet allemaal hetzelfde denken natuurlijk..
Wat een transferwindow!!🍆 Als het ons nu nog lukt om een zeer talentvolle of ervaren defensieve middenvelder toe te voegen hebben we echt een hele leuke selectie met gigantisch potentieel! Zal in het begin nog niet zonder hier en daar wat puntenverlies of hoogstaand voetbal gaan maar ik denk dat we uiteindelijk heel erg leuk voetbal gaan zien met hopelijk weer eens een prijs aan het eind van het seizoen of die CL voorronde!
Zou leuk zijn. Maar op welke positie? En wie komt er dan op de bank
Ik denk dat met Hancko daar al op is ingespeeld. Dat de rol van Aursnes niet meer terug komt omdat Hancko inschuift qua opbouw.
Ben heel benieuwd naar deze oersterke atleet. De beelden die ik van hem heb gezien, zagen er veelbelovend uit. Ja, ik weet het: het zijn maar beelden. Ik verwacht dat hij ons middenveld meer duelkracht en diepgang gaat geven. De aanvallers zullen blij zijn met hem.
Als ik me vergis, is het de schuld van uhhh, Martin van Geel. Tegen die tijd weet toch niemand meer dat die toen allang weg was.
Jaaaa en nu nog een vervanger voor Aursnes
Damn wat een window, nog nooit meegemaakt.
Nog wat oefenpotjes regelen en knallen boys.
Is het klaar of verwachten we meer
Florian grillitsch Is een naam die je hier vaker hoort, is er een kans dat ze hem als vervanger voor aursnes halen. Past perfect in het profiel van slot. En anders kan je misschien een balletje op gooien bij de technische leiding;)
Lijkt me goed even de juiste feiten te melden nu.
Wat is bijvoorbeeld een project signing ?
Ken dat woord eigenlijk niet.
Geheimzinnigheid hebben we niets aan!
Nog steeds zijn er supporters die om Gnoto zeuren.
Zonde van de energie toch?
Over 2 weken is dat voorbij , maar maak ze even stil .
Geheimzinnig zijn over project signing is nu nog even gewenst. Naar het schijnt gaat dit over een project waarbij een bijzonder getalenteerde speler bij een club wordt weggehaald en verder door ons wordt opgeleid. Een project dus mbt een handtekening ook wel signing genoemd
Netjes eindelijk rond nu nog ervaren middenvelder erachter
Lekker man, nu alles op elkaar ingespeeld krijgen
Wanneer komt er weer een aflevering met FRFC?
Lekkerrrrt 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 nu nog zerouki dan knallen 💪🏽
Alsjeblieft niet zerrouki die is te duur
Voor de juiste prijs meer dan welkom.
Precies, dat is gewoon een prima speler voor ons en met de huidige selectie een veel betere keus dan Mannsverk. Al hoop ik eigenlijk stiekem op een stunt van een topspeler met ervaring, die bij een grote internationale topclub buiten de boot valt...