slot

VK Sportphotos

Nieuws

Feyenoord ontsnapt aan straf in Waalwijk

Van de redactie

De technische staf van Feyenoord heeft afgelopen zondag ternauwernood een reglementaire fout voorkomen. Dat zegt Sinclair Bischop in de laatste Rijnmond Sport podcast.

In de wedstrijd tegen RKC Waalwijk stond vlak voor tijd Noah Naujoks klaar om te worden ingebracht. Feyenoord had echter de vijf wisselmogelijkheden al gebruikt. Met Wålemark, Toornstra, Pedersen, Taabouni en Gimenez waren al vijf verse spelers binnen de lijnen gebracht. Een zesde wissel is een reglementaire fout die kan leiden tot een straf.

Bischop: “Bijna een foutje van Arne Slot. Dan was het in plaats van 0-1, mogelijk een reglementaire 3-0 nederlaag voor Feyenoord geweest”.

Het was volgens de journalist Dennis van Eersel te danken aan de oplettendheid van teammanager Frank Boer dat de wissel werd teruggetrokken.

Delen

Reacties

Waarom houdt de 4e man dat niet in de gaten, die doet toch al geen moer. Op moment van wisselen dat ie dan zegt, dat gaat niet door je hebt al 5x gewisseld…
Lijkt me toch dat dat is waar Frank Boer voor op de bank zit, dus vind dat hij dan eerder had moeten ingrijpen, dan dat je het nu bij Slot neerlegt.

Coach heeft al genoeg aan zijn hoofd wanneer het niet loopt, laat staan als hij wisselmomenten moet gaan optellen...
Weet het niet helemaal zeker, maar volgensmij lag het anders. Noujoks stond klaar ingebracht te worden tot Danilo ineens kramp kreeg, waardoor Gimenez kwam in plaats van Noujoks.
Inderdaad. Want Slot gaf na afloop ook toe dat hij bijna een fout had gemaakt.
Giménez en Noujoks stonden al een tijdje samen langs de kant klaar. Ruim voor het spel stil lag
Ach Wim Jansen wisselde ooit een 4e buitenlander in. Met snel corrigeren werd dt verholpen.
Kijk, een Frank Boer die wèl dingen kan. Lekker gewerkt, ***!