timber

Nieuws

FC Rijnmond: "Je moet dit neerleggen bij de rommelige voorbereiding"

Van de redactie

Het was nog even billenknijpen, maar Feyenoord trok de 1-0 overwinning op RKC Waalwijk zondag over de streep. Dennis van Eersel en Sinclair Bischop blikken in Podcast Feyenoord terug op de benauwde zege. "Je moet dit neerleggen bij de rommelige voorbereiding", stelt Bischop.

"Als je vandaag kijkt zie je een elftal waar nog aan gewerkt moet worden, de automatismen ontbreken. Als je dan met de vertrokken Fredrik Aursnes ook je belangrijkste man op het middenveld mist, kon je eigenlijk van tevoren een heel moeizame wedstrijd verwachten. Maar het is wel positief dat je de 0 nul houdt en deze wedstrijd wint."

Van Eersel vult aan: "Ik vond Feyenoord de hele middag erg slordig, ook in de slotfase nog. Dan weet je gewoon dat het spannend wordt."

Volgens Bischop moet het bij Feyenoord 'op alle vlakken beter' dan wat de Rotterdammers zondag lieten zien. "En dat is niet gek. Arne Slot maakte de grap dat hij in de kleedkamer het afscheid van Aursnes aankondigde, maar hem daarbij ook aan een aantal mensen voor moest stellen. Dat zegt genoeg, het is rommelig. Er komen veel spelers binnen waarvan je de kwaliteiten nog niet kent."

"Het moet nog een elftal worden. Niet alleen op het veld, ook in de kleedkamer. De hierarchie moet nog worden gemaakt. Ik heb er wel vertrouwen in dat Feyenoord gaat groeien, maar het is niet te zeggen wanneer dat gebeurt." 

Delen

Reacties

Misschien moet 1908.nl deze Peppie & Kokkies ook gaan bannen .... altijd maar dat negatieve geleuter zonder enige kennis van het voetbal. Zo zou het 'n schande zijn dat Hartman niet meteen 90 min kan spelen terwijl bijv Szymanski voor de 3e wedstrijd op rij nauwelijks voor de 60 min. kan spelen ... daar hoor je ze niet over! Feyenoord was ondanks 'n niet vloeiende wedstrijd op alle facetten beter dan RKC en was het 'n verdiende overwinning. Er was ook genoeg positiefs te melden: Hartman, de gehele defensie m.n. Trauner-Bijlow, de overal tussenzittende Timber die alleen maar beter zal worden, invalbeurt Walemark die karakter en zijn kwaliteit toont. Ook die opmerking over Slot dat hij moe is in zijn hoofd is dom van RTV omdat zij vergeten te melden dat Slot dat m.n. in verband bracht met het ontbreken van voldoende oefenwedstrijden om stystemen uit te proberen ....
Ik moet helemaal niets... En al helemaal niet als die clowns bij Rijnmond het zeggen. Maar goed ik ben het natuurlijk wel eens met de stelling...