Betrouwbaar
Aursnes

VK Sportphoto

Transfers

Pedro Sepúlveda brengt details Aursnes deal naar buiten

FeyenoordTM

Vanmorgen kwam via deze site het nieuws naar buiten dat Feyenoord en SL Benfica een akkoord hadden bereikt voor Fredrik Aursnes.

De betrouwbare journalist Pedro Sepúlveda voegt aan het nieuws toe dat Aursnes tot medio 2027 zal tekenen in Portugal. De Noors-international wordt maandag gekeurd.

Over de transferfee van €15.000.000 zegt Sepúlveda dat het een vaste fee á €12.000.000 tot €13.000.000 bedraagt; aangevuld tot €15.000.000 door bonussen.

Feyenoord pikte de middenvelder in de zomer van 2021 op voor €450.000 bij Molde FK. Hij brengt één jaar later, met de genoemde minimumfee van Sepúlveda, minimaal 26 (!) keer dit bedrag op voor Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik zie de nieuwswaarde van het publiceren van de bedragen niet helemaal. Wat voegt dit toe aan een artikel. jammer dat dit soort dingen naar buiten komen.
Veel supporters willen dit graag weten, dus heeft het nieuwswaarde. Jij hebt natuurlijk niet de verplichting er op te clicken.
Wilde niet verlengen, dus een prima deal! Ik wou graag dat ik iets kon verkopen voor 26x de waarde.....
Foutje,zat op de verkeerde site 🥵
Foutje,zat op de verkeerde site 🥵
Tip.
Watch leaks of transfer bids on Feyenoord players under water so that nobody can see you crying. 🤔🤌
Lijkt me niet dat dit klopt, 15m vast en dan nog eventueel bonussen/doorverkooppercentage. Feyenoord zit in een positie dat het Aursnes niet kwijt wil en niet hoeft te verkopen. Geloof er niks van dat ze hem voor minder dan 15m (vast) verkopen.
Een vaste fee van 12 tot 13m betekent dat je het ook niet precies weet. En zou ook een te lage vergoeding zijn als je ziet wat er voor vervangers gevraagd wordt. Eind van het seizoen zou je m ook nog wel voor 8m kunnen verkopen. Geloof er dan ook niet zoveel van.
Slot zei 15 dus daar gaan we maar van uit. Prima deal voir 450.000 gekocht dat had arnessen goed gezien
Mannsverk vandaag niet bij selectie Molde.
Was vorige keer ook al zo, omdat hij dan rust krijgt voor de conference leauge wedstrijd
onderhandelen tussen clubs is 1 ding, maar als de speler wil gaan dan kun je maar beter zorgen dat je de beste mogelijke prijs pakt en dat is niet altijd de prijs die men roept (minimaal 15 miljoen). De roi op Aursnes is insane. Wil je hem kwijt? Nee liever niet, maar als hij wil en je pakt deze bedragen.. gewoon prima.
26x de waarde waarvoor we hebben gekocht en nog lopen mensen te zeiken. We zijn nog niet in de positie om extreme bedragen voor spelers te vragen, laten we eerst is wat bewerkstelligen over een langere periode onder Slot.
We hebben voor 60 miljoen verkocht. Natuurlijk zijn we in de positie om hogere bedragen te vragen voor onze spelers. Door dit een goede deal te noemen en zeggen dat we niet niet in de positie zijn om 'extreme' bedragen te vragen zal je als club altijd klein blijven.
vergeet de wens van de speler niet. Als Aursnes weg wil dan kun je hoog of laag springen, maar snij je jezelf alleen maar in de vingers
Om iets te kunnen bewerstelligen zou je de , in mijn ogen, belangrijkste speler niet moeten verkopen als het niet nodig is. Gewoon "Nee" verkopen aan belangstellende clubs. Of een waanzinnig bedrag vragen en dat is 15 miljoen in mijn ogen niet.
Timber blijkbaar goedkoper dan eerst gemeld, hopelijk Aursnes duurder dan gemeld. Lijkt mij sterk dat ze tegen dit bod ja hebben gezegd.
De Telegraaf zal het wel goed onderhandeld vinden van vriendje Te Kloese, maar 12-13 mil vast voor je meest stabiele speler in de selectie terwijl je niet hoeft te verkopen is slecht onderhandeld.
Ik had echt gehoopt dat we deze cruciale speler voor een matchend bedrag zouden verkopen maar helaas.... Benfica mag enorm blij zijn met dit koopje
Voor mijn gevoel te laag maar ik begrijp het wel. We zijn nog geen ajax of psv die het dubbele kunnen vragen. We kunnen voor ons doen nu cashen en we hebben het geld hard nodig. Het is nu aan slot en co om het geld goed te inversteren en er een betere voor terig te halen!
En dat gaan we ook nooit worden op dit tempo. Zo lang je de beste spelers laat gaan voor een schijntje verander je dat niet. Laat staan als je het amper 10 dagen voor het sluiten van de transferwindow doet. Het geld hebben we al lang niet meer nodig.
Feyenoord speelt voor Sinterklaas. Zelfs als SinterSJaak al weg is
Slot verklapte het al 15 miljoen voor de wedstrijd. Ik ga ervan uit dat slot het beter weet. In slot we trust.
Toch teleurgesteld over deze deal.. 12 mil.. wat slecht
We blijven lekker de Aldi uithangen. Wat een lachwekkend bedrag zeg. We leren het *** nooit.
Wat een slechte deal zeg. Overal werd gemeld,Feyenoord verlangt 15 miljoen. 12 miljoen + bonussen is geen 15,dat kan eventueel 15 worden.....
Mag toch *** hopen dat dat niet waar is..
@FTM de hamvraag is: komt u nog met info over een vervanger voor het slapengaan? Haha 😉