whatsapp-image-2023-09-23-at-171906

Foto: Feyenoordtraining.nl

Nieuws

Duizenden supporters steunen Feyenoord op laatste training voor de Klassieker

Van de redactie

Het Legioen heeft zaterdagmiddag massaal de ploeg van Arne Slot gesteund in aanloop naar de Klassieker van zondagmiddag tegen Ajax. Zoals ieder jaar is de laatste training voorafgaand aan de clash tussen de rivaliserende ploegen openbaar.

De Rotterdammers gaan met zes punten voorsprong op de Amsterdammers naar de Arena. Tijdens de laatste training voor de wedstrijd tegen de rivaal is het een traditie dat de spelers en technische staf massaal worden toegejuicht. Ook dit seizoen was dit weer het geval. Traditiegetrouw stak de aanhang veel vuurwerk af en zong Het Legioen liederen voor 'hun' spelers.

Bekijk hieronder de beelden van RTV Rijnmond.

Delen

Reacties

De euforie is groot bij Feyenoord, winnen met grote cijfers tegen zwakke eredivisie clubs maar staan al 4 punten achter op PSV, AZ en Twente. Van Celtic gewonnen maar was heel moeilijk, eigenlijk vond ik Celtic de 1e helft beter en gevaarlijker. En nu rollen wij Ajax op in de Arena en storten ze in een nieuwe crisis. Was het maar zo. De realiteit is dat we van Ajax in de Arena zelden winnen. Ajax zal op het bot gemotiveerd zijn. Ze hebben individueel goede spelers. Scoren 3x tegen Marseille, waarbij de 2e en 3e toch van enorme klasse waren. Kan maar zo zijn dat Ajax een geweldige middag heeft en de 3 punten weer in de Arena houd. Maaaaaaar ........ voor een 2e achtereen volgende keer winnen in de Arena zijn toch wel prachtig zijn. Hopelijk lukt het en maakt ons Cluppie de favorietenrol waar, de zenuwen zijn er al
Het was inderdaad mooi om bij deze training te zijn! We hebben wat rook bewaard om dit hopelijk zondag af te kunnen steken. Toy toy Feyenoord wij staan achter jullie!!
Had op z’n minst van 1908 wel een livestream verwacht. Waarom is dat eigenlijk niet gebeurd?