jim-breeman-sports-photography-feyenoord-fc-emmen-5-0-60

Opinie

Dit zijn diverse manieren om te wedden op een doelpunt van Feyenoord

Van de redactie

Dit seizoen timmert Feyenoord weer flink aan de weg en is er zelfs een kans dat er een nieuw kampioenschap in zit. Het is dan ook interessant om online een weddenschap op de prestaties van Feyenoord af te sluiten.

Uiteraard kun je bij voetbalweddenschappen kiezen voor winst of verlies, en wat de eindstand na de wedstrijd zal worden. Maar er zijn ook leukere, spannendere manieren om te wedden op een doelpunt van Feyenoord. Als je de standaardweddenschappen niet interessant genoeg meer vindt, hebben we nog wat uitdagende weddenschappen voor je gevonden.

Wedden op doelpunten van Feyenoord
Er zijn verschillende spannende manieren om te wedden op een doelpunt van Feyenoord. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het tijdstip van het eerste doelpunt of dat er bij elkaar opgeteld een even of een oneven aantal doelpunten zal vallen. Je kunt ook wedden op een doelpunt in de eerste helft, of juist in de tweede helft. En natuurlijk welke speler in ieder geval een doelpunt zal gaan maken.

Tijdstip van het eerste doelpunt
Eén van de doelpunten waarop je kunt wedden, is het tijdstip van het eerste doelpunt. Het maakt niet uit of Feyenoord scoort, of een andere ploeg. Het gaat erom wanneer het eerste doelpunt valt. Het is bijna onmogelijk om te voorspellen dat het eerste doelpunt precies in de 32e minuut zal vallen. Om deze reden kiezen de meeste bookmakers ervoor de weddenschappen te verdelen in verschillende stappen van tien minuten per keer. Sommige bookmakers kiezen voor grotere stappen per 15 minuten. Op die manier kun je iets minder specifiek een tijdstip voorspellen en heb je meer kans om te winnen. Zorg er uiteraard wel voor dat je goede analyses maakt, want dat geeft meer kans op de winst.

Welke speler maakt een doelpunt?
Of het nu gaat om het openen van de score, de gelijkmaker of een willekeurig doelpunt in het midden van de wedstrijd, je kunt altijd inzetten op welke speler precies een doelpunt zal gaan maken. Om deze reden kun je ook meerdere van deze weddenschappen tegelijkertijd afsluiten. Wordt het bijvoorbeeld Santiago Giménez of misschien wel Igor Paixao? Met deze weddenschap kun je gerust op beide inzetten. Het maakt niet uit wanneer de speler scoort of hoe vaak, als je er maar een weddenschap op hebt afgesloten.

Oneven of even aantal doelpunten
Deze weddenschap gaat niet specifiek over Feyenoord, maar alle doelpunten in totaal van de wedstrijd. Als je het totaal aantal doelpunten van beide teams bij elkaar optelt, krijg je dan een even of een oneven aantal doelpunten? Deze weddenschap is wel voor de echte waaghalzen en is te vergelijken met gokken op de hoogste uitbetalingspercentage gokkast. De weddenschap op een even of oneven aantal doelpunten van een voetbalwedstrijd is namelijk net zo volatiel als het spelen op bepaalde online gokkasten; je kunt een behoorlijke prijs winnen, maar je kunt ook zeker verliezen. Bij deze weddenschap heb je alleen een grote dosis geluk nodig en eigenlijk geen kennis van zaken.

Wedden op de eerste doelpuntenmaker
Als echte Feyenoord-liefhebber wil je natuurlijk ook inzetten op dat Feyenoord het eerste doelpunt zal maken. Inzetten op Feyenoord in het algemeen is iets te algemeen voor deze weddenschap. Om deze reden moet je inzetten op welke speler van Feyenoord het eerste doelpunt maakt. Loopt er dus een sterspits rond waarvan je zeker weet dat hij de wedstrijd zal openen, dan kun je daarop inzetten. Dat kan behoorlijk lucratief zijn, want de uitbetalingen worden hoger als je een langere lijst met spelers afwerkt. Uiteraard ligt de hoogste uitbetaling op de underdog; een verdedigende speler die eigenlijk nooit een doelpunt maakt. Bij deze weddenschap kun je ook inzetten op meerdere spelers van Feyenoord.

Je hoeft de opstelling overigens niet van tevoren te voorspellen. Als blijkt dat de door jou gekozen speler deze wedstrijd de hele wedstrijd op de bank heeft gezeten, krijg je netjes je inzet terug.

Gedeelte van de wedstrijd
Ten slotte kun je als doorgewinterde gokker kiezen voor nog meer spanning. Wat dacht je van wedden op een doelpunt voor een gedeelte van de wedstrijd? Je wedt dus niet dat beide teams scoren over de gehele wedstrijd, maar bijvoorbeeld alleen in de tweede helft. Of dat er meer dan 2,5 doelpunten in de eerste helft zullen vallen. Het gaat hier dus niet alleen om de doelpunten die Feyenoord scoort, maar ook de tegenstander. Met deze weddenschap heb je behoorlijk wat opties die het wedden op voetbal behoorlijk spannend kunnen maken.

Zo kun je bijvoorbeeld wedden dat er één doelpunt in de eerste helft valt, of dat beide teams het net weten te vinden in de tweede helft. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook wedden op een even aantal goals in de tweede helft of dat Feyenoord drie goals in de tweede helft weet te maken. Je hebt dus behoorlijk wat mogelijkheden als je de standaardweddenschappen niet interessant genoeg meer vindt. Daar hoort uiteraard ook een risico bij, dus speel verstandig.

Delen