dsc00305

Foto: Jim Breeman Sports Photography Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Eelco Blok toegetreden tot de RvC van Feyenoord

Twan

Eelco Blok is per direct toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Feyenoord.

De ervaren, in Rotterdam woonachtige bestuurder, neemt de plaats in van Gérard Moussault die conform de statuten na twee periodes van vier jaar niet voor herbenoeming in aanmerking kwam. 

Met de komst van Blok is de Raad van Commissarissen van de BVO Feyenoord weer compleet. In het controlerend en adviserend orgaan zitten verder: Ronald Brus, Peter van der Laan, Sjaak Troost en voorzitter Toon van Bodegom.

Delen

Reacties

Goedemiddag
Ik ben het eens met MDGRDAM
Zo gaan we erin staan op deze manier Hr. Eelco de kans geven en niet gelijk gaan muggenziften.
Laat het maar zien komt goed denk ik.
Tot morgen fijne wedstrijd.

Rudi
De ene grote voorstander van een nieuw stadion weg, maar een andere grote voorstander van een nieuw stadion komt terug. En met zijn werk voor Signify een goed lijntje richting een miljardenbedrijf (7.5 miljard omzet 2022).
"Blok was voor een korte periode (sept. 1999 - mei 2001) lid van de Raad van Commissarissen van KPNQwest, wat in 2002 failliet is gegaan. Door de curatoren van KPNQwest is hij in 2010 (samen met KPN, Qwest en 11 andere personen) aangeklaagd wegens ernstig verwijtbaar bestuurlijk taakverzuim en gebrekkig toezicht op het beleid."

en

"Blok was in 2004 kortstondig lid van de Raad van Bestuur van KPN, maar moest terugtreden omdat onder zijn leiding illegale kortingen waren verstrekt aan zakelijke klanten."


Topgozert 🤣🤣
Werkte destijds bij KPN en tijdens een potential meeting werd iedereen weggeroepen. ****** aan de knikker met dhr. Blok…
Ja, the typical douchebag kinda guy.
Dat gaat over 19 en 22 jaar geleden. Waarschijnlijk een gevalletje van te weinig aandacht aan iets geschonken waar juist van verlangd werd daar veel aandacht aan te besteden. Hij heeft veel verantwoordelijkheid op zich genomen. Kennelijk heeft hij van zijn fouten geleerd en heeft hij de afgelopen 18 jaar de enorme lijst van functies wel naar behoren uitgeoefend.
Dat is voor onze vereniging wel te hopen inderdaad.
Mooie cv hoor...lijkt mij een mooie aanvulling
Dat is zeker een man met enorme ervaring. De professionalisering zet door. Mooie ontwikkeling.

Voor wie meer over hem wil weten, klik dan hierop:
https://managementscope.nl/manager/eelco-blok
Nou volgens de reactie boven jou, van FR_0183, vraag ik het me af.
Natuurlijk is 2004 een lange tijd geleden en mensen kunnen veranderen, maar de ware aard van iemand komt altijd weer bovendrijven. Dus we gaan het meemaken
Ik hecht in dit geval meer waarde aan het feit dat hij ondanks de gebeurtenissen van 2001 en 2004 toch van 2011 t/m 2017 de grote baas van KPN is geweest. Wat niet goed is gegaan, heeft hij niet alleen gedaan. Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor alles wat duizenden mensen onder je niet goed hebben gedaan. Als RvC-lid van KPN Qwest heeft hij aan bepaalde zaken te weinig tijd besteed om foute zaken te corrigeren. Inmiddels is hij daarin door de wol geverfd. Mensen leren van fouten in het verleden.
Eelcotje ouwe ****** welkom ,zeg verder niets!
Ik zie nog steeds de naam Troost staan. Welke verdiensten heeft deze persoon behalve die van voetballer. Ik bedoel maatschappelijk.