1908.nl (eigen foto) - Openbare Training

Foto: 1908.nl | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Eerste dinsdagtraining 2023 openbaar

Van de redactie

Feyenoord-supporters die het jaar 2023 willen beginnen met het bezoeken van een training van het team van Arne Slot, zijn op dinsdag 3 januari welkom op 1908. De eerste sessie van het nieuwe kalenderjaar is openbaar toegankelijk voor supporters. Trainingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

De openbare training gaat om 11:00 uur van start. De poorten van 1908 gaan een half uur eerder open. Het trainingscomplex is toegankelijk via de Olympiaweg. Daar kan ook gratis worden geparkeerd.

Delen

Reacties

@FTM nu er hoogstwaarschijnlijk belangstelling gaat zijn voor Orrie is Adil Aouchiche dan weer in beeld? En hoe kijk jij op tegen uitkopen Arnessen en de macht bij te Kloese? Aangezien je zei dat Arnessen met Gnonto. Adil en mannsverk in mijn ogen echt goede aankopen gedaan zou hebben
@FTM, Devaiso Zeefuik (transfervrij) zeker een optie voor rechtsback achter Pedersen, Geertruida naar centrum/CVM en probleem opgelost? Past in Slot z'n NL-eis en was in z'n prime bij Groningen wel een Feyenoord type.
Weet alleen niet wat ik er van zou vinden in zijn huidge vorm..
Lijkt mij een prima optie, Nederlands sprekend en kan best nog wat groeien. Zeker als je Geertruida zou verkopen (ook in de zomer)
Ik ben bang dat die Zeefuik alleen nog in de breedte gaat groeien.
Hahahaha, ja niet te hopen dat ie zn broer achterna gaat
Mislukt bij een laagvlieger in Duitsland, lijkt me niet een versterking voor een Nederlandse topclub. Dit toont juist aan dat veel eredivisie subtoppers/middenmoters die uitblinken eigenlijk tekort komen op een iets hoger niveau.