Bevestigd
Quinten Timber blessure

VK Sportphoto

Nieuws

Prognose: Timber dik twee maanden out

FeyenoordTM

De blessure aan het middenvoetsbeentje die Quinten Timber heeft opgelopen tegen FC Emmen gaat de middenvelder zeker twee maanden bezighouden. Een officiële uitslag uit het ziekenhuis is er nog niet.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het zit niet mee. Maar deze dingen gebeuren nu eenmaal. We gaan hem waarschijnlijk wel missen, maar het zou ook ,,per ongeluk,, kunnen zijn, dat we ineens iets makkelijker gaan spelen. Nu gaan we noodgedwongen zien, hoe (on)misbaar hij werkelijk is. Dat is ook wel handig om te weten.
Naar mijn mening is Zerrouki de beste oplossing nu als er gevonden wordt dat er een speler bij moet .Beste van Twente , nog jong en mooie stap voor hem.Kan op 6 en ook nog in de verdediging. Was eerder geen voorstander , nu wel .Maar hij zal te duur zijn veronderstel ik.
Zoals ik al zei, middenvoetsbeentje. Ben benieuwd wie ze als vervanger op het oog hebben. Komen ze weer bij die van Twente uit.....
@Ftm
Is de kans groot dat milambo of dermane nu ook een optie wordt voor het middenveld?
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Lijkt mij voor invalbeurten leuk, maar je kan toch Ajax enz toch absoluut niet experimenteren met dit soort spelers zeg…… moet gewoon een ervaren speler aangetrokken worden
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Tegen *
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Wat een drama toch weer zeg, inmiddels 2 posities waar je naar vervanging moet zoeken. En voor de mensen die met Wieffer komen: speelt leuk en aardig maar kan ie constant presteren? Kan ie de druk aan? Hij komt wel van Excelsior voor de duidelijkheid.
BlackaSchaduwSpits
BlackaSchaduwSpits
Daar gaat het kampioenschap 🥲
Hoeft niet. Maar ze zullen wel de selectie moeten versterken.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Wel als vakantie belangrijker is voor sommige figuren binnen het maasgebouw
Kampioen zouden we sowieso niet worden. Daarvoor kwamen we al te kort.
Hoop alleen niet dat ze nu weer allerlei paniekaankopen gaan doen. Schuif gewoon spelers uit 021 door. Zoals ze in Amsterdam ook geregeld doen en in het verleden is gebeurd met spelers als de vrij, indi, clasie, Leerdam, kongolo etc.
Eerst Trauner, nu Timber, wie wordt de volgende basisspeler die we kwijtraken?
Oei. Beterschap, Quinten!