Betrouwbaar
Maximo Perrone

Instagram @maxiperrone16

Nieuws

Manchester City maakt werk van Máximo Perrone

FeyenoordTM

Manchester City is in de concreet in de markt gekomen voor Máximo Perrone. De 19-jarige middenvelder is volgens Argentijnse media al persoonlijk akkoord met de Citizens.

City betaald een clausule van $8.000.000 aan Vélez Sarsfield voor de diensten van Perrone, die naar verwachting spoedig gepresenteerd wordt in Engeland.

Ook Feyenoord volgde de ontwikkelingen rond Perrone, maar haakte in de loop der maanden af. De Argentijn bleek simpelweg niet haalbaar.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM wanneer mag je meer zeggen over die buitenkanjse op 6?
Laat het maar concreet worden. Vooralsnog zijn betrokkenen op vakantie.
Hij komt daar ongetwijfeld voorlopig niet aan de bak. Dus wie weet kun je hem huren. Hoewel ik vind dat je het aantal gehuurde spelers in je selectie wel echt moet beperken tot 1 hooguit 2. Dat is vooral iets om je kortstondig uit de brand te helpen als belangrijke spelers een tijd uitvallen en je weinig back up hebt, zoals nu met Trauner en waarschijnlijk Timber het geval is.
Of een gokje nemen en huren met koop. Valt het mee, dan kopen. Zo niet dan je verlies nemen net zoals met Bjorkan.
@FTM Zijn er al namen waar Feyenoord concreet mee bezig is voor januari? Ik snap dat je nu misschien nog geen namen prijs kan geven, maar meer dat we wat kunnen verwachten.
Niets concreets - helaas. Men is op vakantie.
Sorry maar dit kan toch niet waar zijn?!?!?! Wat een gepruts zeg!
Eens, tenzij ze vanaf vakantieadres druk zijn. Maar dat is niet het geval. Volgens mij wel voor opening markt (3/1) terug.
Als zelfs Man City zich meldt dan ben je vrijwel kansloos.
Zegt wat over de verbetering van de scouting van Feyenoord
Precies dit dus aan de scouting ligt het niet, als we van de zomer meer geld hadden/ meer risico hadden genomen had deze beste man van ons kunnen zijn
Eerste wat ik ook dacht. Mooi om dat te zien!