quinten-timber

VK Sportphoto

Nieuws

"Er kwam een grote smile rondom het gezicht van Timber"

Stan

Quinten Timber debuteerde vrijdagmiddag in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Ronald Koeman heeft de Feyenoorder op de voorlopige lijst gezet voor de oefenwedstrijden tegen Schotland en Duitsland. Arne Slot reageert tijdens de persconferentie richting PSV op het nieuws over zijn speler. 

Slot is blij voor zijn middenvelder. "Ik was er niet bij toen hij het las, maar ik heb hem net wel even gefeliciteerd en toen kwam er wel een grote smile rondom zijn gezicht. Het is een voorselectie, maar het is al mooi dat als je daar nog niet bij hebt gezeten, dat je daar in eerste instantie in zit."

De trainer hoopt dat de uitverkiezing bij Oranje Timber extra motiveert. "Het geeft denk ik een mooie boost voor hem om ook de komende weken weer aan te vliegen. Het is denk ik gezien hoe hij de afgelopen weken en maanden zich ontwikkeld heeft en gespeeld heeft, ik zou bijna zeggen, een logisch gevolg dat je dan ook een keer bij de voorselectie zit."

Delen

Reacties

Mocht Timber of Wieffer vertrekken, hoop ik dat ze Kodai Sano van NEC halen.
Als hij een ander shirt had aangehad had 'ie nu al 20 interlands gespeeld en was hij in beeld bij United voor 60 miljoen, walgelijke media.
Nu kan die z'n eigen daar gaan meten. Goed voor de motivatie.
moet die wel beter gaan spelen anders komt hij niet in de definitieve selectie