supporters

Nieuws

Eredivisie • Feyenoord ontvangt aartsrivaal in uitverkochte Kuip  

Dennis

Feyenoord speelt op zondag 7 april de Klassieker in een uitverkochte Kuip. Vandaag gingen de laatste beschikbare kaarten binnen korte tijd over de digitale toonbank.

Eerder dit seizoen wonnen de Rotterdammers in de Johan Cruijff Arena met 0-4. Die wedstrijd werd bij een 0-3 stand gestaakt omdat fans van de Amsterdamse club uit frustratie meerdere malen vuurwerk op het veld gooiden. De wedstrijd werd op een later moment uitgespeeld, waarna de 0-4 eindstand op het bord kwam.

De ploeg van Arne Slot kruist nu de degens met de aartsrivaal in eigen huis. De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wordt afgetrapt op zondag 7 april om 14:30 uur. Met alle stoeltjes bezet, zal het Legioen op volle sterkte aanwezig zijn. Supporters die nog op zoek zijn naar kaarten voor de Klassieker, kan hiervoor terecht op de Feyenoord Ticket Exchange.

De wedstrijd tegen Ajax is één van de vier thuiswedstrijden die voor Feyenoord nog op het programma staan in de Eredivisie. Dit seizoen speelt het team nog in De Kuip tegen FC Utrecht (31 maart), PEC Zwolle (5 mei) en Excelsior (19 mei). Daarnaast staat op zondag 21 april om 18:00 uur de nog de KNVB-Bekerfinale in de agenda.

Delen

Reacties

Ik maakte me meer zorgen om Heereveen uit. Vreemde gewaarwording..
Wat ik bedoel te zeggen is: "Ik maak mij weinig zorgen over de uitslag".
Aha Oke op die manier
Ja zou geen groot probleem mogen zijn