VK Sportphoto - Foto FC Twente - Feyenoord Rotterdam, uitvak supporters uitsupporters fans support spandoek awayday awaydays fans combi buscombi slo

VK Sportphoto

Nieuws

Eredivisie • Sparta - Feyenoord uitverkocht  

Van de redactie

Na de interlandperiode hervat Feyenoord de competitie op zondag 2 april tegen Sparta. De koploper gaat op bezoek op Het Kasteel, dat voor de stadsderby inmiddels volledig is uitverkocht.

De stuntploeg van Sparta-trainer Maurice Steijn staat vijfde in de Eredivisie. Het zorgt ervoor dat de wedstrijd niet alleen op Rotterdam-Zuid leeft, maar ook bij de Spartanen. Door de uitstekende prestaties van de Kasteelheren trekt de club veel publiek. De website van de Spartanen maakt melding van een uitverkocht huis en dat er geen kaarten verder meer in de verkoop komen.

Bij de supporters van koploper Feyenoord is de kampioenskoorts inmiddels losgebarsten. Het uitvak in het Sparta stadion is uitverkocht en naar verwachting zullen vele Feyenoorders op de andere vakken plaats nemen.

De wedstrijd op zondag 2 april begint om 14:30.

Delen

Reacties

650 kaarten gaat nergens over maar ja is ook een niet zo'n groot stadion. Met jaloezie kijk ik naar de uitvakken in Duitsland en Engeland...
Geen vijfde maar zesde