Bevestigd
legioenzaal-outdoor-feyenoord-ajax-22-januari-2023

Nieuws

Euromasters in bomvol voorprogramma Klassieker

Het is nog een paar nachten slapen tot de Klassieker, maar in De Kuip worden alvast voorbereidingen getroffen voor het grootste PMDS Festival tot nu toe, georganiseerd door Feyenoord SLO, De Feijenoorder en FRFC1908. Met main acts DJ Rob & MC Joe en de Euromasters en een extra vroege openingstijd gaan de poorten van De Kuip al om 11:30 open. Ook zal het mysterieuze duo T aanwezig zijn om de aanwezige bezoekers te verblijden. 

De uitnodiging van de Euromasters is extra pikant omdat deze begin jaren '90 met de historische track 'Amst*rdam, waar lech dat dan?!' de hitlijsten bestormde. Deze hit zorgde voor een heuse house-oorlog tussen Rotterdam en de hoofdstad. Daarnaast keren ook DJ Rob & MC Joe terug naar het hoofdpodium, treedt voormalig huis-DJ van de Legioenzaal DJ Ricos op en is er ook tijd en ruimte voor Rotterdams eigen internationale opkomende sensatie DJ DYEN die voor het eerst bij Legioenzaal Outdoor te horen zal zijn.

Daarnaast heeft Feyenoord aangekondigt dat er omstreeks 13:10 twee special guests het podium zullen betreden. en zullen in ieder geval de winnaars van de stadionlampen bekend maken. Deze worden verloot onder de eerste 1000 supporters die zondag De Kuip binnentreden. Daarnaast zullen de onbekende gasten nog wat andere speciale items met zich meebrengen. 

Legioenzaal Outdoor is tot 13:00 geopend voor alle bezoekers van de Klassieker. Na 13:00 sluiten voor de veiligheid de hekken in het stadion. Het event duurt tot omstreeks 14:00. Feyenoord verzoekt een ieder natuurlijk naar zijn eigen vak in het stadion te gaan zodra de wedstrijd op beginnen staat. 

legioenzaal-outdoor-feyenoord-ajax-22-januari-2023

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Euromasters voorspelde in 1992 al hoe Feyenoord City zou aflopen: Alles naar de klooootteeeeeeee
De enige plek ter wereld waar deze takkenherrie nog de norm is haha. Nou we laten ons graag weer opnaaien met zijn allen, zin in zondag!!
De_meastro_uit_1908
Kom dan lekker niet vriend
Trauner & Timber?
Werden door Wieffer vrijwel niet meer gemist .
Als Wieffer zo doorgaat moet Timber oppassen voor zijn plekje!
Am*dam waar lech dat dan??
wat is er gebeurd met de aanwinst voor de klassieker
020 krijg de ….. dan!!
Zal wel weer lekker druk worden op de gele zijde hierdoor.. 😒
Nou blijf dan lekker thuis als je het te druk vind
Zal druk worden thuis, beter naar gele zijde dan