Betrouwbaar
Crysencio Summerville [uitsnede] @LUFC Twitter

@LUFC [Twitter]

Transfers

'Everton wil werk maken van Summerville'

FeyenoordTM

Afgelopen week werd bekend dat de technische staf van Feyenoord het ziet zitten in Crysencio Summerville. De oud-Feyenoorder sprak met hoofdtrainer Arne Slot over een mogelijke terugkeer, maar Feyenoord is niet de enige optie voor de geboren Rotterdammer.

🥇 - The Telegraph weet dinsdagavond te melden dat ook Everton belangstelling heeft om Summerville te strikken. The Toffees wisten zich het afgelopen seizoen ternauwernood te handhaven in de Premier League en willen zich deze window hard maken voor de komst van de 21-jarige rechtsbuiten. Eerder werd bekend dat ook PSV, Aston Villa en RB Leipzig op zijn handtekening azen.

🎖️ - Binnen de directie en Raad van Commissarissen van Feyenoord worden lichte vraagtekens gezet bij een mogelijke terugkeer van Summerville. Los gezien van de exceptionele kwaliteiten die Summerville bezit, worden die vraagtekens gezet bij 'het bekende kleedkamer-incident uit het verleden' en 'het voor een gortig bedrag terughalen van een oud-jeugdspeler'. Ook ligt de eerste prioriteit voor versterking niet op rechts-, maar op linksbuiten.

Desalniettemin is de volledige technische staf van Feyenoord overtuigd om de gretige Summerville te strikken. Voor de linksbuitenpositie worden de namen van Luka Ivanušec en Keito Nakamura nader bestudeerd, waarbij laatstgenoemde de meest realistische optie lijkt te zijn.

Leeds United is op de hoogte dat Summerville wenst te vertrekken van Elland Road. Hij ziet zichzelf niet in de Championship voetballen en wil zich bij een nieuwe club focussen op het EK 2024 met Oranje. Door de vertrekwens van Summerville gaat Leeds United niet het onderste uit de kan krijgen voor de vleugelaanvaller. Feyenoord heeft, buiten het telefoongesprek, nog geen verdere toenadering gezocht om Summerville te strikken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Je moet echt proberen die summerville binnen te halen
Volledig oneens. Liever Idrissi voor 10 miljoen minder
@FTM, wat is waar van het gerucht dat Feyenoord interesse zou hebben in middenvelder Cebbalos van Real Madrid?
Lijkt mij zeeeeer onwaarschijnlijk. Fans van Madrid hoopten met ganzen harte dat hij bij zou tekenen. Kan naar alle topcompetities kan ik me zo voorstellen!
Ik denk dat hij gewoon bij tekent op korte termijn bij Real Madrid. Die heeft er vorige week nog eens goed over nagedacht.
Is Xavi Simons huren nog een optie van PSG? Erg onduidelijk of het wel of niet mag
Dan zal PSG eerst de clausula à 6M moeten activeren, alvorens ze hem kunnen verhuren.
Tot die tijd is hij gewoon van PSV.
Volgens mij is er ook afgesproken dat die clausule alleen geldt als PSG hem daarna niet meteen weer verhuurt.
Dat zou kunnen, heb ik (nog) niks over gelezen.
@FTM hij is momenteel geblesseerd, maar is Alexis Vega vanuit te Kloese wel eens geopperd? Bewezen international, en meestal spelend als linksbuiten. Mits gezond zou dat wellicht een bewezen upgrade kunnen zijn boven momenteel vrijwel iedereen (behalve Paixão) op de vleugels. (Overigens heb ik natuurlijk geen enkel idee of deze man, indien fit, ook echt langs de inspanningslat en eisen past van de staf)
@FTM wat is dit jaar het concrete plan van Feyenoord op de transfermarkt?? Zo snel mogelijk de selectie bij elkaar krijgen, of meer zo als vorig seizoen een beetje de kat uit de boom kijken en last minute buitenkansjes oppikken?
Feyenoord moet denk ik wel een beetje creatief schuiven met geld willen ze de selectie rond krijgen. Een buitenspeler uit deze categorie neemt direct een grote hap uit het budget. Wat dat betreft zou het me niet verbazen als Feyenoord informeert of ze Boadu mogen huren als de komst van Pepi inderdaad niet doorgaat. Slot werkt graag met spelers die hij al kent (zie Idrissi en informeren naar Stengs). Boadu is echt mislukt bij Monaco, maar was in de Eredivisie een van de meest gevaarlijke spitsen die zeker nog wel beter kan worden en wat anders in de spits kan brengen met zijn snelheid. Met Gimenez (als die blijft) en Danilo (als die blijft) heb je veel opties voorin. Door hem te huren (idealiter met optie tot koop) zou er ook meer budget overblijven voor andere posities zoals linksbuiten.
ik vind boadu ook een geschikte versterking , kan zelf bij nood op links spelen wat hij bij oranje ook wel eens gedaan heeft
Boadu, ga toch pizza's bakken man! Die is mislukt in Frankrijk en die zou met ons de CL in moeten?
Hancko is mislukt in Italië. Had Sparta Praag hem niet moeten terugnemen en Feyenoord daarna ook niet? En is Pepi geen optie omdat hij mislukt is bij Augsburg? Dat hij bij Monaco niet aan de bak kwam kan allerlei redenen hebben. Bij AZ was het onder Slot een talentvolle spits die tegen Oranje aanzat. Als goedkope huuroptie achter Gimenez zou het prima zijn. Misschien dat jij alle centjes aan een dure tweede spits achter Gimenez wil besteden zodat er geen budget overblijft voor posities waar Feyenoord kwalitatief echt krap zit. Zo, nu ga ik ff van mijn pizza genieten.
Ik vind het nog steeds heel tof dat Feyenoord kijkt naar spelers met een marktwaarde van 12 miljoen. Ik hoop dat het snel de norm wordt.
Er na kijken en kopen zit een verschil.Ze hebben ook naar mbape gekeken maar niet gekocht.Feyenoord zal echt geen spelers van 10 +miljoen kunnen en gaan halen.Dus als ik dat soort berichten lees is het een roddel omdat ze die niet gaan halen.Die kroaat gaat ook niet komen.Wie dit verzonnen heeft is mij een raadsel.Heel veel nieuws kan voor ons niet op echtheid gecontroleerd worden.zelfde als die fabel van tmobile als hoofdsponsor is nooit over gesproken.Werk al 10 jaar voor tmobile en heb regelmatig vergaderingen en dit is onjuist
een speler van 10 miljoen zou zeker wel kunnen, te kloese gaf zelf aan dat het spelersbudget rond de 23 miljoen lag.
en dat was voordat kokcu werd verkocht. en er gaan nog meer spelers verkocht worden( als je namen na loopt is de selectie te groot)en dat te bedenken dat ze 8 voor zerrouki betaalde.
Spelersbudget gaat over salarissen en zo. Niet over transfers.
eens , alleen ik bedoel te zeggen dat het budget groeiende is. en ze betalen al 8 voor zerrouki dus ik zou er niet gaan van staan te kijken als ze 2 miljoen meer betalen dan die 8 miljoen.
Nou ik denk dat je best mag dromen maar dat gaat niet gebeuren.Zoveel geld heeft feyenoord ook nog niet.was voor kokcu 25 mil plus bonus en doorverkoop.maar fcgroningen en spelers makelijk krijgen ook geld.Feyenoord heeft schulden zou ook wat in vloeien.
Het bericht waarvan je wist dat het zou gaan komen... Twijfelen, twijfelen, twijfelen. Niet over kwaliteit, maar over of het wel lekker valt bij de achterban. Compleet verkeerde motieven houden deze transfer tegen, zoals dat wel vaker is gebeurd, denk aan Gnonto. Heel erg zonde.
Ik ben het met je eens dat een speler niet halen omdat je hem ooit voor een vrij laag bedrag hebt laten vertrekken een non-argument is. Het gaat erom of hij de kwaliteiten heeft die je nodig hebt. Het is al wat anders als het gaat om incidenten in jong Feyenoord. Je wil geen onruststoker in de selectie Maar ik heb nooit iets gelezen over incidenten bij Leeds dus het zou kunnen dat hij op dat gebied stappen heeft gemaakt. Blijft over het financiële en sportieve aspect. Feyenoord kan niet zomaar 12 miljoen op tafel leggen terwijl er meerdere posities moeten worden ingevuld. Blijkbaar wordt hij in eerste instantie niet als linksbuiten gezien, terwijl daar de prioriteit ligt. Als er al een recordtransfer komt dan zal het eerder voor die positie zijn. Nog steeds moet er dan nog geld overblijven voor koop of huur van een andere buitenspeler, spits, LCV en mogelijk ook nog een middenvelder. Feyenoord moet wat dat betreft puzzelen, terwijl Everton of Leipzig het gevraagde bedrag zo op tafel leggen als ze dat willen.
Wat je zegt over dat het geen onruststoker is klopt. Iedereen heeft weleens een uitspatting, hij had die op 17-jarige leeftijd, dom maar dat kan gebeuren. Wat je verder zegt is onzin. Feyenoord heeft een oorlogskas van zo'n 20 miljoen, daarvan kan je zeker wel 1 hele goede buitenspeler halen á 12 mio én een extra spits en back-up LCV. Een extra middenvelder moet Feyenoord uit het hoofd zetten, je hebt met Timber, vd Belt, Wieffer, Zerrouki, Szymanski en Bullaude 6(!!!) basiswaardige middenvelders, de rest kan je prima opvullen met talenten. Dus dan heb je 8 miljoen over voor een 3e spits en 2e linker centrale verdediger, we hebben het recent moeten doen voor eenzelfde bedrag voor 4 a 5 posities dus dat mag geen probleem zijn.
Als ik de berichten van FTM lees krijg ik het idee dat Feyenoord niet van plan is om 12 miljoen voor een buitenspeler neer te leggen. Het beperkt wel het verdere budget. Het middenveld is op zich inderdaad dubbel bezet. Feyenoord mist daar wel ervaring en ook een spelbepaler zoals Kokcu. Of Van den Belt en ook Bullaude snel basiswaardig zijn moet nog blijken. Ik ben benieuwd of ze nog voor een meer ervaren middenvelder gaan.
Rodrigo Zalazar lijkt mij een uitstekende opvolger van Kokcu mits hij betaalbaar is
Wel fijn dat er op deze manier weer een opleidingsvergoeding in de kas van Feyenoord stroomt.... Ik zie het nadeel dus niet zo!
@FTM verwacht jij voor de eerste training nog een nieuwe aanwinst bij Feyenoord?
Wat een goed artikel zo leuk dat we zo een kijkje krijgen van wat ze bij feyenoord denken maar is emil hansson geen optie van heracles? @FTM
@FTM kan je de naam van Aster Vranckx niet naar binnen gooien bij Feyenoord?
Wat maakt hem goed genoeg voor Feyenoord?
Jong talent die goeie kwaliteiten heeft als middenvelder en die je uiteindelijk met winst gaat verkopen!
Dan is nog steeds de vraag onbeantwoord. Wat maakt hem goed genoeg voor Feyenoord. Ik durf te stellen dat jij hem nog nooit hebt zien voetballen.
Jawel hoor, gister zelf nog jonge😂 jij weet zeker wat ik doe in me vrije tijd!
Volgens mij overschat je de status van FTM.........Hij is nog net geen TD van Feyenoord:):)
Meer dan 12 miljoen pond, kom op zeg, niet aan beginnen. Next
Gewoon doorpakken nu maakt me niet uit op wie, straks missen we ze alle drie. Vond het ook al niet leuk om Gnonto te zien spelen tegen ons!
Lekker naar Everton laten gaan, die jongen
Prima speler.

@FTM jij heb contacten binnen Feyenoord toch. Kan jij niet ff wat namen opgooien.

GianLuca Prestianni linksbuiten Velez.
Johan Carbonero linksbuiten Racing Club
Alan Velasco linksbuiten Dallas FC
Knap dat je 3 buitenspelers met totaal geen rendement kan opnoemen. Dit is gewoon op transfermarkt kijken naar jonge spelers in zuid-amerika
Als jij alleen maar kijkt naar rendement zonder 1 van deze spelers überhaupt gezien te hebben dan weet je echt niet wat je zegt. Feyenoord mag ik z'n handjes knijpen als 1 van deze drie zou komen. Daar zit meer potentieel in dan Ivanusec of Nakamura. Niet dat ze nu perse beter zijn, maar potentieel ligt way hoger. Prestiani is een grote melkkoe. Als die bij Feyenoord doet wat hij nu doet en doorgroeit en rendement laat zien, dan gaat het transfer record op zeker heel erg gebroken worden.
Velasco is huge, die volg ik zelf al een paar jaar. Prachtige speler, denk alleen iets te hoog gegrepen voor ons. Prestiani is heel jong, maar jeumig wat een potentie. Die is nog zo lekker onbevangen, schijt aan reputaties, die slalomt iedereen voorbij. Zou beiden wel willen hebben, voor nu zou ik kiezen voor Prestiani met een Summerville/Nakamura/Ivanusec.

Volg de Argentijnse competitie al can voor Senesi, loopt nog heel veel meer leuk spul rond. Weet zeker dat Feyenoord daar best veel scout en een paar leuke spelers bespreken binnen de staf en directie.
Ik wil best namen naar binnen gooien, maar ik lees nergens wat deze namen goed genoeg maakt voor Feyenoord 1
Breng dan Robin Hack maar als naam. Transfervrij, vanwege degradatie Bielefeld. 24 Jaar oud, 33 wedstrijden gespeeld 10 goals 5 assist. Is een linksbuiten. Snel, goed in de combinatie en kan ook op 10.
Was wel in de tweede Bundesliga. Al heb ik hem niet zien spelen, dus kan er weinig over zeggen. Desalniettemin, deze statistieken behalen bij een degradant is niet verkeerd.
Dat klopt. Al zegt dat niet zoveel. Denk dat het hele rechterrijtje het qua tempo al moeilijk heeft tegen elke 2. bundesliga club.

Als je dan nog deze cijfers haalt bij een degradant dan is dat wel veel belovend. Zeker als je in een team speelt waar je veel meer de bal hebt. Heb hem een keer of 5 zien spelen dit seizoen. Bijna alles ging via hem en een japanse 10.

En transfervrij.
Schat de 2e bundesliga hoger in dan linkerrijtje eredivisie
Als deze drie namen maken Feyenoord aanvallend beter dan vorig jaar toch?
De mensen die de MLS volgen kunnen het beter beoordelen dan ik, maar op de beelden die ik van Velasco heb gezien doet hij mij sterk aan Ziyech denken. Het is het type buitenspeler in een vrije rol met grote spelbepalende kwaliteiten die zich graag laat uitzakken naar het middenveld om het spel te maken. Hij lijkt me niet supersnel, maar hij passeert makkelijk op techniek en beschikt over een uitstekende traptechniek en inzicht. Dit zou heel goed kunnen samengaan met middenvelders als Timber en Wieffer die (nog) geen pure spelbepalers zijn zoals Kokcu dat wel was. Dan moet je wel een snelle buitenspeler zoals Paixao of Summerville aan de rechterkant hebben voor de diepgang. Punt is dat deze speler zeker niet goedkoper zal zijn dan Summerville en de scouts van Feyenoord (en Te Kloese) ongetwijfeld al de MLS in kaart hebben gebracht. Daar hebben ze ons of FTM niet voor nodig ;-)
Je hebt er wel een sport van gemaakt om alleen maar kabouters op te gooien
Denk jij dat ze nog echt serieuze namen gaan lekken.Ik denk t niet
Tegelijkertijd, zitten we door onze trainer niet ook aan dilrosun vast?
Ja man ligt allemaal aan de trainer!!
Ik snap wel waarom die gehaald is redelijk goedkoop jong snel goed schot. Kwam er dit jaar niet uit, maar in potentie een giede speler die winst kan opleveren.
Achteraf roepen is wel erg makkelijk.Was in potentie een geweldige aankoop! Is nog steeds qua talent één van de beste spelers in de selectie. Dat er niet uit komt wat iedereen, inclusief hij zelf, verwacht had kun je vooraf niet weten.
Sluit niet uit dat Dilsorun het komend jaar wel laat zien.
Jazeker Basto, of volgend jaar of het jaar erna....:):)
Ik ook zeker niet. Een eerste jaar is altijd schakelen en hij heeft toch gewoon 5x gescoord en 5 assists gegeven met ook een hoop invalbeurten en wedstrijden op een positie waar hij eigenlijk niet geschikt voor is. Slot moet gewoon even wat van z’n magie gebruiken en dan kan het zomaar nog wat worden. Niet te vergeten hij is pas 24
En door Arnesen zitten we nog steeds vast aan Bozenik en Antonucci. Je kan altijd zulke voorbeelden geven over iedereen.
Lekker aanbieden aan Antwerp of Union st G. Snel afscheid van nemen. Nul rendement, nul potentieel en nul mentaliteit. Denk dat vorig jaar te snel is aangekocht door diverse redenen. Daarom zal eea langer duren dit jaar.
Van mij mag ie ook weg, maar rendement is vergelijkbaar met de andere buitenspelers volgens mij en met zijn snelheid en actie heeft hij juist wel potentieel. Of dat er ooit uit gaat komen, daar heb ik mijn twijfels over.
Niet alleen de trainer is verantwoordelijk voor zijn komst
Als het breed gedragen is dan hebben ze wel een kleine blunder gemaakt denk ik;-)
Moet Summerville wel een fatsoenlijke hoge voorzet krijgen, dan wordt ie echt gevaarlijk met de dreiging er langs te gaan 1 op1, maar ook een hoge bal op te spits. Zou jeugdspeler, knoester incident niet te zwaar laten meewegen
Ligt wel veel op de grond dat menneke 😮‍💨😮‍💨
ftm zit er al schot in de komst van Nakamura ?, te lang wachten kan ook betekenen dat je er naast grijpt
ja en ? dus jij heb ze liever op de laatste transferdag ? Zirrouki hebben ze wel goed en vlug gehandeld , al had je daar ook mee getreuzeld dan had hij nu misschien wel in eindhoven getekend
soms moet je het ijzer smeden als het heet is zeker als er meerdere interesse is
Zeker! Maar lanf wachten kan ook zorgen voor een lagere transfersom. Het is aan Feyenoord om het juiste moment te kiezen, niet aan freduc
p.s.
Zerrouki*
Zerrouki vlug en snel gehandeld... letterlijk ander half jaar moeten horen dat hij kwam en toen weer niet😂
Zerrouki vlug gehandeld? Dat heeft een jaar geduurd…
Het is maar goed dat jij niet de beslissingen neemt. Het credo lijkt terecht: ‘Geen paniek, rustig aan alle opties bekijken en iedere euro omdraaien’. Het past totaal niet om nu naast de schoenen te gaan lopen en impulsief met geld te gaan smijten ‘omdat we anders misschien naast het net vissen’. Wat een zegen dat er nu verstandig beleid is.
Geen schot, maar Feyenoord weet wel wat het moet doen
Wil zich focussen op het EK 2024 met oranje. Heeft een Feyenoordverleden , kan zich daarom makkelijk aanpassen, want weet wat hem te wachten staat en is talentvoll. Slot en Pusic zouden hem zeker beter maken. Een goede optie wat mij betreft.
@ftm staat solbakken op een lijst nu er uitverkoop is bij as roma?
Ik denk ze pas naar rechtsbuitens gaan kijken zosdra er 1 (of meer) weg zijn van het trio Dilrosun/Walemark/Alireza
@Ftm

Waarom toont Feyenoord interesse in Ivanusec terwijl die, naar horen zeggen, veel te duur is?

Wat is de logica hierachter? Persoonlijk zie ik hem graag komen, net ff wat extra’s op de flanken.
Was niet de bedoeling dat die naam nu al zou lekken. Maargoed, kwam niet via deze site dus niet schuldig
Maar wel via een nietszeggend account, dat erna door dit betrouwbare account werd bevestigd waardoor mensen wisten dag het echt was. Ben je dan alsnog niet verkeerd bezig voor Feyenoord of zie ik dat verkeerd?
Nee, je hebt gelijk was totaal onnodig, maar dat zullen ze vast niet toegeven op deze site.
Jij zou dan zeker wensen dat er (tegen beter weten in) een transfercheck geschreven zou worden met als inhoud dat dit gerucht onzin is…. Dat is wat veel gevraagd, hè….
Nee ik zou wensen niks te zeggen.
Maar dat veranderd toch niet echt dat hij te duur is of verwacht Feyenoord dat hij het eind van de window (drastisch? voordeliger is?
@FTM. Vorig jaar werd Exequiel Zeballos genoemd. Staat deze speler nog steeds op de radar?
de voorbereiding begint alweer over 2 weken en dan zou het fijn zijn als je tenminste nog een linksbuiten erbij het, je kan wel zeggen dat het pas 20 juni is maar spelers moeten zich ook nog aanpassen aan de speelstijl en zich aanpassen aan een nieuwe omgeving etc.
Zoals hancko die vorig jaar paar dagen voor de deadline gehaald werd
dus omdat Hancko het kan betekent niet dat het voor iedereen geld.
Je zei dat spelers zich moeten aanpassen

Ik zou graag een voorbeeld horen van wie zich niet heeft kunnen aanpassen in die dagen aan het slot systeem
onder andere Gimenez, Paixao hebben er ook even over moeten doen om zich aan te passen.
Die zijn niet aan het einde van de transfermarkt gehaald…

Scouts kunnen beter langer gaan scouten dan gelijk een speler halen
Maar ook niet aan het begin van de transfermarkt want zowel Paixao als Gimenez speelde niet de 1ste competitie wedstrijd van het afgelopen seizoen.
O.a. Bullaude, Bassett, Walemark hebben zich (nog) niet aangepast.
Sommigen zijn ook gewoon niet goed genoeg
De transferswindow is nog 2,5 maanden open. Ik zou het huilen nog even uitstellen.
Lekker in Engeland blijven.
Buiten het feit dat het kostenplaatje te hoog is valt het met “exceptionele kwaliteiten” ook wel mee. Bij vlagen laat die iets leuks zien maar is lang niet constant genoeg.
Niet voor niets dat die bij Leeds vooral op de bank zit.
@FTM is het mogelijk dat feyenoord 2 buitenspelers haalt van het niveau Summerville/Nakamura?
Is wel de wens lijkt me. Idrissi en Nakamura wellicht
Altijd al het plan geweest, zelfs 3. Maar moet ook wat weg.
Moeten we Minteh meetellen als een van de drie aankopen voor op de vleugel?
18 miljoen +Gnonto + 10% doorverkoop op beide

Oh en toen werd ik wakker
Niet doen vanwege:
1. 'het bekende kleedkamer-incident uit het verleden'
2. 'het voor een gortig bedrag terughalen van een oud-jeugdspeler'

Beide argumenten mogen geen rol spelen:
1. Kleedkamerincident is van jaren geleden. Laat dat rusten. Pusic heeft jarenlang met jongeren met moeilijk gedrag gewerkt en zal ervoor waken dat dit soort taferelen zich niet gaan voordoen.
2. Dat het een oud-jeugdspeler is, zou eerder een reden moeten zijn om hem te halen. Als de technische staf volledig overtuigd is van zijn capaciteiten, dan is het halen voor 10 miljoen euro en volgend seizoen verkopen voor 20 miljoen euro. Niet jammeren over het investeringsbedrag. Hij is direct inzetbaar en talentvol.
De technische staf was ook overtuigd van de kwaliteiten van Timber, Dilrosun, Taabouni, Idrissi etc.

Dat de technische staf ergens van overtuigd is, geeft mij weinig hoop.
Laten we eerst maar afwachten of Zerrouki en van den Belt wel van toegevoegde waarde zijn
Idrissi vaak zat belangrijk geweest... Timber geblesseerd geweest maar die komt er wel wat is je punt precies?
Ja, de technische staf heeft er echt een potje van gemaakt...
Qua aankopen welke zij er doorheen gedrukt hebben wel ja.

De aankopen die Te Kloese heeft gedaan hebben het verschil gemaakt, neem bijvoorbeeld een Gimenez, een Hancko en een Paixao.
Ik vind dat je wel snel bent met het afschrijven van Timber. Hij is nu aanvoerder bij jong oranje, waar hij niet concurreert met matige voetballers en de laatste wedstrijd tegen Vitesse vond ik hem een van de betere van het veld, hij heeft gewoon goede begeleiding nodig en we moeten kappen met het benadrukken van de hoge transfersom en zeggen dat het een flop is, dat heeft een speler nog nooit goed gedaan. Ik ben het ook niet eens met de rest Idrissi heeft voor een gehuurde speler prima wat meerwaarde gehad, taabouni was transfervrij, dus dat gokje moet je gewoon altijd nemen en Dilrosun heeft een ongelukkig seizoen gekend, maar was nou ook niet extreem duur en heeft bij vlagen laten zien wel iets te kunnen, het is geen bozenik zegmaar.
Alles word bestuurdeerd door Feyenoord maar er moet eens knopen doorgehakt worden
Zou toch wel lekker zijn dat ze de hele voorbereiding meekunnen draaien dan dat ze pas in speelronde 3 aankomen.
Inderdaad. vroege 3 punten zijn net zoveel waard als 3 punten in de laatste wedstrijd. Maar ik denk wel dat summerville we niet moeten halen, gewoon foute gehandeld vanuit feyenoord destijds.
Hoezo fout gehandeld? Wat er is gebeurd kan/mag gewoon echt niet gebeuren.

Gelijk weg sturen zo’n speler.

Hij heeft gewoon geluk gehad dat die ergens anders nog wel de kans heeft mogen krijgen.
In veel gevallen zal dit gewoon einde mogelijke carrière betekenen.
Precies. Promes in de dop, deze jongen.
Ja weet ik ben misschien ook beetje ongeduldig maar zou het zo jammer vinden als ze straks paar keer misgrijpen en dat we na zo mooi seizoen een minder seizoen krijgen. Ik hoop dat ze nu eens goed doorpakken en dat we eens langdurig meedoen om de prijzen
Ja dus moeten ze de spelers halen die ze willen het is belangrijk dat ze de voorbereiding er bij zijn heeft toch tijd nodig
Precies en straks ben je te laat en gaan deze spelers die je wilt halen naar andere clubs
12 mil voor Summerville + een PL salaris is net zo beroerd als inkomende transfer, dan de uitgaande transfer van Kokcu.

Hoop dat hij niet komt, althans niet voor dit bedrag en een voor Feyenoord begrippen mega salaris.
Wat is er beroerd aan 30 miljoen voor 75% van de rechten?
Dat het geen rechten zijn maar een doorverkoop percentage, wat een significant verschil is.
Feyenoord heeft recht op 25 procent van de totale som geen doorverkoop
Benfica zelf heeft het over een doorverkoop percentage. Ik neem aan dat een beursgenoteerd bedrijf daar geen leugens over verspreid.
Dat blijkt dus idd 25% doorverkoop percentage te zijn... Ipv 75 pct rechten.

Stel hij word voor 60 verkocht. - 25 = 35.
35 x 0,25 = 8,75 mil...
Zozo..
nergens staat wat is afgesproken over het extra bedrag bij verkoop. niet bekend is dus of het 25% van de transfersom is of 25% over de transfersom minus de aankoopprijs (en dan ook nog incl of excl bonussen).

niemand die het weet, maar alleen de term 'doorverkooppercentage' zegt natuurlijk niets.
Het is al tig keer gedeeld door FTM
in het eerste persbericht van benfica stond er niets concreets over de doorverkoopclausule. feyenoord heeft er niets over gecommuniceerd. pas na mijn bericht heeft ftm een bericht geplaatst waarin staat dat het een wisselend % is en wel van de winst (zonder te benoemen wat als winst wordt beschouwd). dit is nergens terug te vinden en hij geeft ook niet aan waar hij dat vandaan heeft.
Liverpool en aston villa in de race voor Nakamura? Als die doorpakken zijn we natuurlijk kansloos
@FTM ik las dat feyenoord nakamura bestudeerd. maar op basis van wat eigenlijk. keuzes in 16 of meer de prijs?
@ftm vanavond eindelijk youtube sessie iedereen smacht erna.
Als summerville niet komt omdat de directie het niet wilt , dan weten we ook gelijk dat het verhaal dat arne na zijn contractverlenging de volledige sleutelbos in handen heeft gekregen bullshit was.
want ? vertel? welke transfers wilt de passant arne nu weer doordrukken, waar jij niet achter staat? als dat alleen idrissi en Summerville zijn heb ik daar geen problemen mee.
@FTM Hebben we van Kökcü nou transfer rechten overgehouden, of een doorverkoop percentage? Toch nogal een verschilletje.
Zoals gecommuniceerd een 25% doorverkooppercentage op de netto winst
De Kokcu transfer word met de dag beroerder.
Eerst eas het nog 25% tranferrechten wat je overal communiceerde en nu is het 25% doorverkoop op de netto winst???

Wat is het nou want dat is wel een verschil tussen een prima deal of een hele slechte deal
@ftm

Mijn voorspelling is dat Nakamura de eerste is die wordt vastgelegd. Vervolgens zal indien de kans zich voordoet Diallo aangetrokken worden. Wälemark zal verhuurd worden en ik vermoed dat ze intern inclusief Slot wel klaar zijn met Dilrosun. Zeker na zijn optreden bij Ziggo en het feit dat hij als een oorworm rondliep over het veld na het behalen van het kampioenschap. Slot liet ook al eens vallen dat Dilrosun niet intelligent genoeg is om de juiste keuzes te maken in het veld (hij verwoordde het wel iets anders(lees subtieler)). Met Nakamura Paxiao Diallo Minteh en Jahanbakhsh zal Feyenoord grotendeels de voorbereiding doorlopen. Mocht de Bergentheimer het toch te mager vinden dan zal Feyenoord nog wel uitkomen bij Idrissi.
Diallo is onderweg naar atalanta??
Is er een club die dat absurde salaris van Dilrosun gaat betalen? Verdient veel te veel voor zijn geringe kwaliteiten. Dat gaat de komende jaren een dure, slechte gok blijken helaas....
wat zei Slot dan? En wat heeft hij bij Ziggo gedaan?
Kun je mij ook even de Lotto getallen voorspellen? Wél privé graag……..
Die heeft voor feyenoord begrippen een wereldsalaris. Als hij het salaris dat hij nu heeft ook bij Feyenoord gaat krijgen wordt hij de grootverdiener binnen de selectie. Gewoon niet doen, we hebben toch een enorme en goede scouting, dan zal er toch wel een goedkoper en vergelijkbaar alternatief zijn?
Kan niet wachten op die aankopen! Hopelijk Diallo op rechts en Nakamura op links. Beide passen (van wat ik gezien heb) perfect bij Slotbal. Summerville word ik gezien de reden van vertrek bij ons, maar ook zijn type spel (beter met grote ruimtes dan tegen parkeer de bus) minder blij van.
Wat me net zo blij zou maken als één van deze namen, is een vertrek van Dilrosun..
Diallo komt niet pipo stop met die naam en verdiep je in het voetbal, diallo gaat een jaar terug naar atalanta als extra deal om hojlund te kunnen vastleggen
Kan het account van dit jongetje ook verwijderd worden? Brengt inhoudelijk niks toe en zit alleen maar te trollen.
jeetje waarom altijd een incident van 100 jaar geleden erbij halen, die directie zien toch ook wel dat deze jongen zich ontwikkeld heeft en iedereen maakt fouten op jonge leeftijd. Gewoon nakamura voor links halen en hem voor rechts.
Voor hetzelfde geld kan je Diallo halen. Ik wist het wel
Diallo zal echt wel meer dan 10 miljoen kosten daarnaast heeft Summerville zich al op premier league nievau laten zien
Diallo kan je huren met optie tot koop, dat zal Leeds niet met Summerville willen. Nu Nakamura halen en bij plaatsing CL komend seizoen kan je de koopoptie van Diallo lichten.
Summerville kost ook meer dan 10 miljoen
Feyenoord is zeker niet kansloos want bij Feyenoord zou hij veel spelen. Dit vergroot zijn kansen op EK deelname.

Persoonlijk zie ik meer in Diallo op rechts, want hij is meer een afmaker. En dat is wat Feyenoord keihard nodig heeft.

Vleugelspelers voor volgend jaar zijn wat mij betreft:
Paixao (links en rechts)
Nakamura (aankopen, of andere linksbuiten)
Diallo (rechts, huur + koopoptie)
Minteh
Sauer


En dan 1 van de 3 huidige vleugelspelers: Dilrosun, Ali of Walemark. Waarvan je de laatste waarschijnlijk het beste gewoon kan huren.
Eens! Paixao en Nakamura op links, Diallo en Minteh en eventueel Paixao op rechts en dan zou ik Sauer erbij houden voor de linkerkant
Lijkt er meer op dat de technische staf het meer wil en loopt te pushen maar de directie er niet echt op zit te wachten. Benieuwd of Arne zijn zin krijgt in deze.
Voor het juiste bedrag doen, (5-8 miljoen)
Maar vermoed dat dit eerder het dubbele zal zijn.

Hij zal zelf inzien dat die onder slot veel kan leren. Dus man wel begrijpen als die terug wilt naar nederland.
Die komt niet had ik al gezegd en kroaaaat ook niet
Als Everton doorpakt is Feyenoord kansloos. Tenzij Slot hem helemaal heeft ingepakt en hij perse naar Feyenoord wil. Everton legt lachend het bedrag dat Feyenoord niet kan of wil betalen, zeker aangezien de prioriteit bij een linksbuiten ligt. Daarnaast zal hij daar ook beduidend meer kunnen verdienen.
Everton zou geen slimme move zijn ivm EK.
Van mij mag hij komen samen met Nakamura of Ivanusec...maar ik zie het niet gebeuren. Voor hem zou Feyenoord sportief wel een goede keuze zijn om veel speeltijd te krijgen en mee te gaan naar het EK, maar financieel zal Feyenoord geen 12 miljoen op tafel leggen aangezien er ook nog andere spelers moeten worden gehaald. Voor clubs als Leipzig en Everton is dat geen enkel probleem als ze echt geïnteresseerd zijn. Anders wordt het als Leeds hem wil behouden en alleen een jaar verhuren of als een club van het kaliber Chelsea hem haalt en direct weer doorverhuurd. Dan maakt Feyenoord denk ik een grotere kans.
Bij Leeds speelde hij juist op links
Dat dacht ik ook al. Ook op de beelden zie je hem telkens van links komen. Neemt niet weg dat Slot hem voor de rechterkant wil. Ik vind het nogal een twijfelgeval voor 10 miljoen. Kan mij ook niet voorstellen dat Feyenoord dat soort bedragen gaat betalen. Een huur mer optie tot koop is dan het meest voor de hand liggend, maar daar zal Leeds niet happig op zijn. Gaat vast een transfer van de lange adem worden.
  • 1
  • 2