Feyenoord Kampioen (Jim Breeman Sports Photography)

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Excelsior profiteert optimaal van kampioenskoorts

Dennis

Excelsior Rotterdam heeft de stadsderby op 7 mei tegen Feyenoord binnen vijf minuten volledig uitverkocht. Dinsdagmiddag 12: 00 gingen de resterende kaarten in de verkoop.

Seizoenkaarthouders van de Kralingse club kregen de gelegenheid om één kaart bij te kopen, waar massaal gehoor aan werd gegeven. De snelle verkoop heeft te maken met de mogelijkheid dat Feyenoord in het kleine stadionnetje kampioen kan worden. Woudestein biedt plaats aan slechts 4.500 toeschouwers, waardoor de vraag groot zal zijn en de waarde van een ticket de goudprijs zal benaderen. In 2017 was Woudestein eveneens het toneel waar de Kuipploeg de titel kon behalen. De schaarste van de kaarten liet zich toen ook voelen. Op de zwarte markt werden er destijds vele duizenden euro’s voor een toegangsbewijs betaald. 

Anno 2023 profiteren de Kralingers in financiële zin optimaal van de kampioenskoorts. Vergeleken met een reguliere Eredivisie wedstrijd op Woudestein verdubbelde Excelsior de prijzen van de resterende wedstrijdkaarten tegen Feyenoord.

Delen

Reacties

Als het kan 3 punten lekker in Kralingen laten en de week erop in een volle Kuip het kampioenschap vieren!!!
Er komt strenge controle doorverkopen is nu absoluut niet mogelijk. Naam op kaart moet gelijk zijn aan id kaart. Politie gaat controleren is al gecommuniceerd
Jammer dat Feyenoord daar geen drie punten kan laten liggen. Zou fijn zijn als Excelsior er in blijft