bullaude-feyenoord

Foto & tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Ezequiel Bullaude speelgerechtigd voor Feyenoord

FeyenoordTM

Ezequiel Bullaude is speelgerechtigd voor Feyenoord. De 21-jarige middenvelder heeft inmiddels zijn gecombineerde werk- en verblijfsvergunning binnen en is daarmee inzetbaar voor Feyenoord.

Feyenoord nam Bullaude afgelopen transferwindow over van de Argentijnse club Godoy Cruz en tekende in De Kuip een contract tot medio 2027. De middenvelder kan aankomende zondag al zijn debuut maken in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Delen

Reacties

Wij moeten ook niet meteen negatief doen door gisteren. Had was zeker slecht, maar nog steeds zijn wij in opbouw. Zorgen dat het middenveld meer in balans is en de verdediging goed staat en wij gaan gewoon door in Europa League.
Juist en die sukkels in de media o.a. Rijnmond gaan alweer op jankmodus. We zijn een team in opbouw en ik zag ook ontzettend veel toffe dingen voorbij komen in de 2de helft... Ik voorzie gewoon een geweldig seizoen. En mocht dat niet zo wezen dan gaan we volgend seizoen echt vlammen, want de potentie van dit team is gewoon zo gruwelijk groots...
Zeker zag ook ik wel goede positieve dingen maar dat was wel op moment dat wedstrijd voor Lazio Roma gedaan was en ze in de spaarstand gingen.

Goed om Q in de basis te zien, Bjorkan zal mogelijk nog wat moeten wennen goed om te zien dat Q verder lijkt te zijn, verder dreigende Igor gezien en een vurige Santiago, Wieffer viel goed in.

Als ik eerlijk ben was dat het wel een beetje, vond het vooral erg tegenvallen wat er op middenveld gebeurde, ook de normaal sterkere rechterkant was gister niet ok. Daarnaast vond ik ook Bijlow best wel tegenvallen.

We gaan het zien de komende weken
toch had ik het nog wel willen zien als die kans direct na rust erin was gegaan....
Juist en soms heb je gewoon een mindere wedstrijd
Idd vooral met een volledig nieuw en nog niet in elkaar ingespeeld team.
Gelijk opstellen zondagavond i.p.v. Szymański, want die moet herstellen van z'n blessure zodat ier hopelijk donderdag weer kan staan!
Denk dat het Kokcu Wieffer en Timber wordt zondag.
Die Timber viel gisteren echt door de mand. Gewoon niet terugverdedigen.
Probleem was niet zozeer dat Timber niet terugverdedigde, maar dat Kökçü en Szymanski dat ook niet doen. Je kan in dit soort wedstrijden gewoon niet met die drie samen op het middenveld spelen.
Tja, het is de mode dat spelers tegenwoordig niet meteen volle bak kunnen, men moet eerst wennen en optrainen. Hoorde je vroeger nooit iets over 🤔
Het tempo lag vroeger ook een stuk lager, als je ziet hoeveel energie de spelers in een wedstrijd stoppen om het spel van Slot te kunnen spelen dan is het niet zo vreemd natuurlijk
Die bullaude heeft gewoon al een wedstrijd of 5 in arg achter de rug, zat daar midden in de competitie. Die is echt wel fit.
Vroeger werd daarom zo goed gespeeld en zoveel gewonnen en tegenwoordig is het dit seizoen 🤔 niks vanwege dat moderne gedoe met wennen op zeven á tien basisplaatsen 😳
Meteen opstellen die gozert. Minuten maken zodat hij kan laten zien wat hij kan. Ben benieuwd.
Gelijk laten spelen omdat Szymanski een hamstring blessure heeft, en dat vaak niet snel weg gaat
Is hij al in nederland of moest hij in argenitinië wachten op zijn vergunning? Denk dat hij donderdag pas zijn eerste minuten gaat maken heeft nog niet meegetraind met de groep.
Goed nieuws, kan er meteen in voor kokcu, is het penalty probleem ook opgelost.
Zo is maar net 😅En ik heb heel vertrouwen in slot als trainer maar of kõkcu aanvoerder maken nou zo verstandig is geweest vraag ik mezelf echt af
Dat zal toch alleen met marktwaarde te maken hebben? Net als de reden dat hij penalties, vrije trappen en corners mag nemen. Alleen om zijn statistieken te verbeteren zodat hij voor een mooi bedrag verkocht kan worden. Want als je naar zijn spel kijkt in de grote wedstrijden valt dat vies tegen.
Kan ook zijn dat hij Kokcu gewoon die laatste zet, in zijn ontwikkeling wilt geven. Ik denk dat Kokcu nog net iets te jong is om echt aanvoerder te zijn, en zie meer leiderschap in een type Trauner...
En dan Timber laten staan? Lijkt me niet dat Kökçü de eerste op de nominatie voor de bank is.
Timber gaat ook niet banken dat is een investering van 7m wat je dan weg gooit. En er zit al een investering van 14m te verpieteren op de bank, zet timber er ook naast en 70% van je geinvesteerde geld is dan reserve
Gelijk maar laten starten. Zo snel mogelijk wedstrijdritme geven enz