aursnes-5

VK Sportphoto

Transfers

Fabrizio Romano: 'Benfica wil deze week transfer Aursnes afronden'

Van de redactie

De transfer van Fredrik Aursnes naar Benfica gaat deze week afgerond worden, zo meldt Fabrizio Romano. 

Volgens de transferexpert worden naar verwachting deze week de laatste details afgehandeld door de clubs. De 26-jarige middenvelder was zelf al akkoord met Benfica en dus ligt het in de lijn der verwachting dat de Noor spoedig richting Portugal vertrekt. 

Delen

Reacties

Zou Florian Grillitsch misschien de juiste vervanger zijn voor Aursnes?
@FTM; is er nog een update over de interesse in Pedersen?
Kom op Feyenoord doe eens gek en sleep hier 18m uit excl bonussen! We hoeven niet te verkopen en deze speler kunnen we zelf goed gebruiken.
Blijkbaar hebben we geen linksback nodig ...
Ik denk dat ze wisselen met Hancko l centrum of links?! Geertruida zou ook nog centrum kunnen spelen dan schuift Hancko naar links?
Wanneer komt nu eindelijk de linksback?
Ik denk dat ze wisselen met Hancko centrum of links?! Geertruida zou ook nog centrum kunnen spelen dan schuift Hancko naar links
Wie is bij evt. afwezigheid van Trauner zijn vervanger? Als het goed is spelen ze veel wedstrijden dus zal heus voorkomen.
Geert naar het centrum en Pedersen of Benita rechtsback. Ik verwacht niet dat er nog een vervanger voor Trauner komt, anders hadden we vast al namen gehoord in de media. Denk nog wel een extra LCV.
Nu niet meer want die gaat dus, zoals het er nu naar uit ziet, naar NEC.
Vinden jullie het ook weer zo verdacht stil rondom inkomende transfers?
Een dag geen nieuws is al snel te lang stil ja 😅
Had overigens wel nieuws rond LCV (Hancko) verwacht. Neem aan dat ze sinds vrijdag vol gas geven.
Hoop daar snel een nieuwe speler . Rasmussen was de enige die wel serieus tegenviel
Zoals Slot ook zei. Moet waarschijnlijk wennen aan het systeem.
Marcos viel ook wat tegen in zijn 1r wedstrijd.
Gaat goed komen
Ja, mag wel iets gaan gebeuren . Ftm heeft ook weinig nieuws laatste dagen . Senesi en Aursnes kwamen via die Italiaan en Zerrouki via de Telegraaf 🙈. Hopelijk snel weer een primeur voor Ftm.
We zullen toch binnenkort wel die Lopez en Paksoi binnenhebben. En als Senesi officieel is Hancko. Zerrouki (hopelijk Mannsverk) in plaats van Aursnes. En nog een LV.
Hoop dat Aursnes behouden kan worden, maar als hij niet wil bijtekenen dan nu maar de hoofdprijs pakken helaas.
Viña trouwens van de baan? Camilo Cándido nu target?
Camilo Cándido. 27 jaar. Linksback van Nacional uit Uruguay.

Dennis te Kloese volgt hem nu op Twitter en Instagram.

Stond afgelopen week nog in het elftal van de week van de Copa Sudamericana (Europa League van Zuid-Amerika), Nacional staat daar in de kwartfinale.

Marktwaarde Transfermarkt 1.2 miljoen. Supporters op Twitter vinden het een geweldige speler.

Is waarschijnlijk de speler die er dus direct moet staan op linksback. Past in het profiel.

#primeur
Camilo Candido gaar, Camila Cabello beste
Die kan er niet direct staat ,van buiten de EU duurt om en nabij 10 dagen voor visum en werk veegunning
Ik vertrouw erop dat je snapt wat er bedoelt wordt.
is het fc kabouter waar die speelt?
Vreemd dat je van Gouka hoort dat een transfer ver weg is en dat Feyenoord er voor gaat liggen.
Er is nooit gezegd dat Feyenoord ervoor gaat liggen, ook niet dokr Gouka. Er is gezegd dat we niet hoeven te verkopen, dus dat ze een flink bod neer moeten leggen
Die heeft nog nooit iets goed voorspelt
Zo zeker is dat nog niet. Benfica moet eerst aan de vraagprijs voldoen en als ze dat niet doen blijft hij gewoon nog bij ons.
Final details = nog een miljoen of 7 erbij....
Ik zeg, haal van de nieuwe inkomende transfergelden (Senesi en Aursnes) een linksbuiten (Paixao), vervanger Senesi (Hancko) en het liefst nog een backup voor de linksback (Vina, huur of een ander). Dan nog voor het middenveld een jonge speler met veel potentie, die eerst een jaar kan rijpen met invalbeurten en op de trainingen. Kokcu, Timber en Pool is een meer dan goed middenveld. En een van die drie slachtofferen voor een nieuwe 6 is gekkenwerk!

Bijlow
Luts, Trauner, Hancko, Lopez
Kokcu, Timber, Pool,
Dilro, Gimegoal, Paixao
Lopez is de back up voor de linksback positie
Ik hoop toch echt dat we dit jaar de keeper niet vergeten... anders eindigen we straks weer met een Marciano onder de lat.
Doen we toch wel aangezien Bijlow maar de helft van de wedstrijden speelt.
Ik hoop dat Feyenoord besluit Aursnes niet te verkopen. Zerrouki is niet goed genoeg en is niet meer dan 6.000.000 waard.
Bij vertrek aursnes kan Kokcu in veel eredivisiewedstrijden als meest defensieve middenvelder fungeren, met Timber en vooral szymanski in een meer aanvallende rol. Iemand die je nu haalt als vervanger van aursnes is denk ik eerder een back up voor als kokcu geblesseerd raakt of als je in topwedstrijden iets minder aanvallend wil spelen. Daar zou ik geen 6, 7 of 8 miljoen euro voor neerleggen. Je moet ook nog 2 verdedigers halen, ze willen nog een vleugelspeler en het zou dus fijn zijn als ze alvast wat geld opzij kunnen zetten voor volgend seizoen. Szymanski gaat een topseizoen draaien als hij fit blijft. Wel jammer dat aursnes niet wilde bijtekenen. Aan de ene kant snap ik dat hij ontzettend veel gaat verdienen bij Benfica en een paar wedstrijden CL speelt, maar als je hem een gelimiteerde transfersom van pakweg 10 miljoen biedt als hij verlengd en nog een seizoen blijft voetballen zou dat toch win-win zijn. Feyenoord profiteert sportief en hij kan na nog zo'n seizoen vast wel naar de Bundesliga of de Premier League.
Ik zeg afgaande op de berichten krijgen we deze 3 spelers erbij Hancko, vervanger voor Senesi. Paixao als aanvullende linksbuiten en we halen Mannsverk als vervanger voor Aursnes en ik denk zelfs dat daar een kleine surprise bij komt dat we ook opeens bericht krijgen dat ook Campos onderweg is
Mannsverk, ben je wel lekker ?
Die kan dat nog helemaal niet aan, je moet iemand halen die er direct staat
Dachten we van Aursnes toch eigenlijk. Een speler van Molde wat die nou van waarde voor Feyenoord zijn... En kijk wat hij heeft gebracht
Aursnes had ook wel de nodige seizoenen in de Noorse competitie achter de rug. Mannsverk heeft er nu een seizoen als onbetwiste basisspeler gespeeld.

Houd er ook rekening mee dat de Noorse competitie alweer een aantal maanden aan de gang is en een jongen die net 1 jaar profvoetbal achter de rug heeft, gaat dat na de winterstop niet meer kunnen, zie Pedersen
Daarnaast ook kijken naar eigen jeugd is geen verkeerde optie
Hartjes is het (nog) niet en wordt begeert door Roda
Verleden jaar maakte Jayden Candelaria in de voorbereiding op mij een heel sterke, volwassen indruk als linksback, ondanks zijn jeugdige leeftijd van 17 jaar. Helaas is hij zwaar geblesseerd geweest en is er nu pas weer 100% bij. Benita komt aardig in de buurt, maar er nog niet vol als rechtsback. Verder denk ik dat Dermane Kerim het talent heeft om heel snel aan te haken. Er gaat nog wel eens wat fout, maar hij doet ook al heel veel heel goed.
Zeker die Pineda goeie speler maar ook niet direct inzetbaar, er is vooral nu ritme nodig waarin basisspelers meer inhoud krijgen en wedstrijden makkelijker kunnen afmaken.
Inderdaad. Over Vina hoor je niets meer.
Camos is een onzingerucht, zag je al meteen en werd door een mexicaan op twitter ontkracht. Die journalist had het gewoon over het gerucht van een paar dagen daarvoor dat 1908 ook ontkrachtte en dit deden ze weer 2-3 dagen geleden. Zelfde als die Brooks. Zal wel vaker gebeuren nu we een Mexicaan hebben gehaald en een speler uit de MLS, dan linken ze Feyenoord meteen met dat soort spelers
Als die technisch directeur van Benfica gisteren heeft gezien hoe Aursnes speelde, is-ie waarschijnlijk vandaag teruggevlogen naar Lissabon om extra geld op te nemen.
Morgen terug. Woensdag rond.
Waarom veel investeren in een vervanger?
We hebben met Scymanzcuk, Kocku & Timber 3 ongelooflijk goede middenvelders met jong talent als dermane erachter. Toornstra kan ook altijd nog mee.

Timber en Kokcu zijn zelden/nooit geblesseerd.

Investeer dan in een goede LCV + LB (Campos?) en gebruik de rest als spaarpotje om volgend seizoen bij goed presteren Gimenez (4.5M) en Scymanzchuk (10M) af te kopen. Ik snap heel de druk niet van het moeten kopen. Wie moet je dan in godsnaam laten banken?
Omdat dat allemaal geen verdedigende middenvelders zijn en je toch balans nodig hebt op je middenveld
De kwaliteit van de bank bepaalt hoe lang je mee doet
Clasie terug halen, goedkoper en een kerel van de club...
Een hoop geld gaan betalen aan AZ (want die gaan boven de marktwaarde zitten) voor een speler zonder restwaarde die we zelf een paar jaar geleden niet hebben verlengd.
We krijgen straks 2 maanden lang een retedruk programma. Als je dan in één van de 4 wedstrijden binnen 2 weken tijd niet in de basis hoeft te starten, is dat echt geen probleem.
Wieffer is verdedigende middenvelder toch?
Ik zou Dermane achter een aankoop zetten.
We hebben een verdedigende middenvelder nodig voor de balans. Verder kan het zo maar zijn dat Kokcu ook nog verkocht wordt, dan hebben we nog maar twee hele goede middenvelders.
Ik hoop op een leuke verrassing voor de 6 en dat ze niet voor Zerrouki gaan.
Zerrouki is gewoon een goeie speler
Zeker, maar m.i. zijn er goedkopere opties en liever niet twente helpen met onze miljoenen.
Gimenez is toch al gekocht en niet gehuurd,of vergis ik mij nu ?
Als aursnes blijft nog beter, maar daar ziet het niet naar uit.
Schouten doet het goed in de serie A, die gaat voorlopig niet meer naar de eredivisie. Je kunt beter veel goedkopere harroui halen (betere statistieken in zijn laatste eredivisieseizoen als zerrouki) en alvast wat centjes opzij leggen om hopelijk szymanski definitief over te nemen volgend jaar. Ik verwacht dat het middenveld toch Kokcu, Timber, Szymanski wordt.
Als Aursnes blijft denk ik dat we kampioen gaan worden.
Anders ook hoor, tuurlijk is Aursnes een stille kracht op middenveld.

Ja we hebben veel jonge gasten erachter die een kans verdienen. Alleen voor het immens drukke schema dat dit seizoen van clubs gevraagd wordt is het goed een stevig schaduwteam te hebben. Dat is ook precies waarom de TM dit seizoen lijkt te ontploffen iedereen wil de voor hem beste spelers x2
Houd 'm a.u.b. nog een jaartje joh. Dikke kans dat hij dan volgend jaar minder waard is, ja. Maar wat schiet je ermee op als je dan voor zijn vervanger veel te veel geld moet betalen... en dan is het nog maar de vraag of Zerrouki het waar kan maken en of je hem later voor méér kan verkopen.

Neem dan de waardevermindering van Aursnes maar voor lief. En wie weet valt die vermindering wel mee, als we het goed doen in de EL en hij speelt een goed WK.
Voor welk land gaat hij dan spelen? 😎 last time I checked was noorwegen uitgeschakeld voor wk
O *** je hebt gelijk haha. Hoe dan ook, m'n punt blijft staan
Daar is al een bod op gedaan van 9 miljoen euro, dat gaat Feyenoord niet doen voor hem.
Kon paar jaar geleden worden gekocht, toen niet gedaan.
Als je 6,5 kan neertellen voor Zerrouki kan je ook met een creatieve deal voor 10 Schouten halen
Salaris past niet meer in ons salarishuis.
Slot zei daarover iets in de trant van: een speler van 10 miljoen heeft ook een salaris van een speler van 10m, en dat kan de club niet betalen.
Nou voor 10 miljoen zou ik die pool halen en niet Schouten.
Gewoon de prijs verhogen als je ziet wat Ajax ontvangt voor een Martinez dan mag feyenoord zeker 20 miljoen vragen.
Ik denk dat ze dat ook doen en dat er daarom nog geen akkoord is. Gelukkig kunnen we achteroverleunen tot het goede bedrag op tafel ligt.

Met de neuzen vergelijken heeft geen enkele zin. Die spelen CL, hebben zakjes goud om hun nek en hebben de naam mee.
Martinez was zo’n 45m waard, de rest was een afscheidskadootje van Ten Hag.
Heeft ie bij Ajax ook gedaan richting Utreg.
Stekt Feyenoord zich hetzelfde op als Twente met Zerrouki?
Die vergelijking kun je niet maken. Twente vraagt een absurd bedrag wat niet in verhouding staat tot de waarde. Aursnes is gewoon veel waard.
Nee, Feyenoord onderhandelt een zo goed mogelijke prijs uit. Twente stelt zich hooghartig op door niet eens met een tegenbod te komen terwijl een speler hogerop kan en weg wil. Lijden daar nog steeds aan grootheidswaan, de oplichters.
Twente wordt over een paar weken uitgeschakeld in Europa door Fiorentina.
Dan zakt de prijs van Zerouki en kan Feyenoord toeslaan.
Allemaal leuk, het spel omtrent Aursnes en een eventuele vervanger. Maar ik mag toch ook opzeker hopen dat er voor volgende week een nieuwe (basiswaardige) LCV staat.
Zeer benieuwd naar die uiteindelijke naam.
Ftm: wat is jouw info? Want Nederlandse media geven een ander beeld. De bieding op Zerrouki lijkt mij een logisch vervolg op verkoop Aursnes. Alhoewel ik daar niet echt om sta te springen.
Als Aursnes vertrekt mag ik toch hopen dat Feyenoord een speler aantrekt die er gelijk kan staan en redelijk ervaren is, we hebben aardig wat jonge spelers / talenten nu rondlopen, wat ervaring er bij kan naar mijn idee geen kwaad. Mannsverk is prima, maar daarbij dan ook nog een wat meer ervaren jongen met kwaliteit.
@FTM zeg ons aub dat ze tot inkeer zijn gekomen bij feyenoord en een betere vervanger dan Zerrouki hebben gevonden?
Als ze nou slim zijn dan halen ze voor aursnes, manssverk en aan het einde van het seizoen szymanski ervoor terug. Kan slot manssverk helemaal naar zijn zin kneden. Win win situatie.
op basis van wat wil je zo graag die Manssverk kopen?
Ja die snap ik ook niet, net als dat iedereen het over Gnonto heeft. Wie heeft deze 2 spelers vorig seizoen gezien? Of gaat met alleen uit van de 5 min filmpjes op youtube?
De vraag stellen is hem beantwoorden.
Aursnes hoeft echt niet weg. Probeer m te houden.
Ja en dan volgend jaar gratis de deur uit lopen. Kappen met die geintjes, geld vangen ********!
Gratis? Heeft nog 2 jaar contract..
Jup. Volgend jaar nog maar 1 jaar. Dan is het "10 miljoen is een mooi bedrag want hij heeft nog maar 1 jarig contract".
Verkopen of verlengen. Er is geen andere weg
En wij willen Aursnen graag behouden
Hopelijk hebben we zelf wel iets anders op het oog dan Zerrouki. Is gewoon niet het juiste moment om hem te halen.
Als ik het allemaal zo hoor komt Zerrouki niet hoor
Dan hoop ik wel dat ze de hoofdprijs betalen. Maar vind het een beetje apart, gezien wat Slot er gister over gezegd heeft.
Die directeur van Benfica stapt niet voor de lol in het vliegtuig. De laatste plooien zijn glad gestreken. Hier zullen ze dan flink voor betalen want de noodzaak om te verkopen was er dus niet echt meer. Ze zullen dan ook wel de hoofdprijs gehad hebben. Benieuwd wie ze er voor terug halen maar die speler van Twente hoeft voor mij persoonlijk niet. Ben ik niet zo kapot van.....
Minimaal jackpot anders gaat hij niet de deur uit, wat een sleutel speler is hij geworden zeg
Ben blij voor ons als die weg is voor 15 miljoen. Dan bij tegen ajax gratis broodjes bokkerballen met mayo in de kuip en een waardige vervanger voor deze held.
Dan, bij of tegen? Welke van de 3
Ik verwacht deze week toch wel een 3/4 it’s happenings
Maar dan liever wel inkomend…. De it’s happening van uitgaande transfers bekijk ik altijd wat zuur…….
Dat is zo. Maar de club wordt zo wel financieel gezonder👍
Snap ik gezien Feyenoord meestal alleen een fooi krijgt
Jammer een geweldige speler die we gaan missen. Helaas niet tegen te houden, hij wil zelf graag weg.
Verkopen en haal Jerdy Schouten waar je best wat voor mag neerleggen vind ik.
In principe is natuurlijk elke speler bij ons te koop, maar blijf het erg zonde vinden aangezien hij voor dit elftal zo enorm belangrijk is