Betrouwbaar
yv202384yv202384a1a02177

Transfers

Fabrizio Romano: 'Geen concrete interesse voor Timber'

Stan

Ondanks zijn sterke seizoensstart lijkt Quinten Timber voorlopig nog wel even bij Feyenoord te blijven. Het jeugdproduct van de Rotterdammers werd de afgelopen weken gelinkt aan verschillende Europese tobclubs, waaronder het Arsenal van zijn broer Jurriën. Er speelt echter nog niks concreets rondom Timber, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano in zijn nieuwbrief. 

"Wat betreft Quinten Timber: hoewel hij gelinkt is aan Arsenal en andere clubs, heb ik geen update over Timber in relatie tot Arsenal of elke andere club", schrijft Romano over de Feyenoord-middenvelder. 

De transferexpert is van mening dat Timber ook nog wel moet groeien, wil hij hetzelfde niveau van bijvoorbeeld zijn broer bereiken. "Hij is een groot talent, maar hij moet zich nog ontwikkelen. Jurriën bevindt zich op een ander niveau en speelt in de top van het voetbal, maar Quinten heeft ook veel talent en heeft de potentie om ook de top te bereiken."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Voorbarig weer... Hij speelt een paar wedstrijdjes goed en gelijk komen de geruchten dat er zogenaamd clubs die geïnteresseerd zijn. Zolang er geen bod op tafel komt heb je er verder ook geen reet aan (zie transfer Kokcu)
Timber is in deze vorm al goed genoeg voor de top. Beter dan zijn broer in zijn beste seizoen alleen nog niet zoveel ervaring. Quinten was altijd al de meest getalenteerde. Kwestie van tijd dat iedereen dat ziet.
Prima toch? Zechiël kan zijn plaats natuurlijk niet direct overnemen. Timber kan zichzelf in dit uitstekend draaiende team rustig verder ontwikkelen, terwijl Zechiël eveneens rustig naar het vereiste niveau opgetraind wordt. Eventueel volgende transferzomer Timber voor een goed bedrag van de hand doen (liever nog niet) om dan een goed opgetrainde vervanger (Zechiël) in te kunnen zetten. Maar ook dan hoeft het voor mij nog niet. M.a.w. geen haast. Heerlijk perspectief toch?
Het lijkt mij toch wel erg irritant dat je constant vergeleken wordt met je broer. Het zijn twee totaal verschillende voetballers op verschillende posities. Het is precies even zinvol om hem te vergelijken met Van Persie die ook bij Arsenal heeft gespeeld.
Transfermarkt is ook helemaal niet open.
Overigens wel mee eens dat hij nog stappen moet zetten om het niveau van de top aan te kunnen. Met name qua consistentie is het nog niet top-waardig.
Moet de transfermarkt open zijn dan om concrete interesse te hebben in een speler? 😂
Het heeft niet zoveel zin om concrete toenadering te zoeken als de transfermarkt gesloten is.
Dit seizoen veel consistenter dan zijn broer vorig seizoen en beter dan in diens beste seizoen.
@FeyenoordTM is de club ook al bezig met een CV of RB? Gezien de leeftijd van Trauner en Geert ook niet meer te houden is aankomende zomer lijkt me. Hoe zit her verder met contractverlengingen van basisspelers?
Ik hoop nog altijd dat Ramon Hendriks een kans krijgt bij Feyenoord 1, zit echt wel voetbal in. Zonde dat we hem verhuurd hebben aan zo’n matig elftal als Vitesse..
Nino is en blijft een optie, nu alleen niet concreet