gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Niet iedereen onder de indruk van Gimenez: "We hebben het wel over Nederland hè"

Stan

Santiago Gimenez verkeert op dit moment in de vorm van zijn leven. Dit seizoen scoorde hij al 12 keer in 8 Eredivisie-wedstrijden en dat zorgt ervoor dat de toch al grote populariteit van de 22-jarige spits naar ongekende hoogtes stijgt. Niet iedereen blijkt echter even onder de indruk van de prestaties van de Feyenoord-aanvaller. 

Voormalig profvoetballer Cuauhtémoc Blanco nuanceert de prestaties van Gimenez. "Met alle respect, we hebben het wel over Nederland hè", zegt de 120-voudig Mexicaans international bij de Mexicaanse variant van FOX Sports

Blanco, zelf drie keer voetballer van het jaar in het land in Midden-Amerika, heeft dus niet echt een hoge pet op van de Eredivisie en laat dat duidelijk weten. "We hebben het niet over de Engelse competitie. Je moet dus realistisch zijn. Als je praat over de Nederlandse competitie, is dat niet echt een competitieve competitie."

Delen

Reacties

Mannetje is gwn jaloers op de status die Gimenez op dit moment al heeft
Waar staat Mexico(12) en Nederland(7) op de wereldranglijst???? Chautemoc speelde in zijn carriere voor 2 buitenlandse clubs, Real Valladolid (Spanje-2000-2002, 23 wedstrijden en 3 goals) en Chicago Fire (USA-2007-2009, 62 wedstrijden en 16 goals). Voor de rest in Mexico. Santiago is pas in het begin van zijn carriere en speelt al in het buitenland en is goed bezig.
Jaaa, maar hij scoort wel 3x tegen geweldenaar Ajax natuurlijk. Wie het buitenland altijd (onterecht) veel te hoog heeft zitten, getuigen de bizarre transferprijzen die betaald worden voor die spelers.
Terecht nuancering, er zijn zat spelers die piekte in de eredivisie als topscorer en het niet haalde in Engeland
Ik wist niet Lazio in de nl competitie speelde. Heb ik zeker wat gemist
Waar speelde die Blanco zelf?? Alleen Mexico en in spanje is hij mislukt bij Real valladolid, dus hij moet gewoon lekker waffel houden.
Hij heeft gelijk maar dat zegt natuurlijk weinig hoe hij het doet tegen pakweg engelse of Italiaans clubs straks na feyenoord maar eerst een beker pakken
Hier kan je toch alleen om lachen? 😄😄😄
Dat is nogal negatief gebracht. Ik zou het liever positief formuleren: als Santi het straks ook in de CL laat zien, bewijst hij het ongelijk van meneer Blanco. Alle vertrouwen in!
Dit vind ik altijd zo’n onzin. Hij heeft in de el drie keer gescoord tegen lazio. Nu spelen we weer tegen lazio. Dat team is echt niet beter of slechter, toevallig komen ze nu in een ander toernooi uit. Het is maar net welk etiket je er op wil plakken. Roma (el) of Olympique (conf league) waren zwaardere wedstrijden dan celtic, misschien wel dan lazio. Waarom zou nu een doelpunt tegen lazio of Celtic meer wegen dan doelpunten in die wedstrijden? Iedereen praat elkaar maar na. En dan nog iets: je kan ook goed spelen zonder te scoren, voor sommigen zijn doelpunten veel te belangrijk. Als hij dekking krijgt van 3 man waardoor een ander kan scoren, wil dat niet zeggen dat hij het niveau niet aan zou kunnen. Kortom, iedereen moet eens ophouden met het belangrijk maken van statistieken. Gewoon kijken wat ze doen op het veld en daarop oordelen.
Blanco ooit 1 leuke actie gemaakt
Giminez moet in mijn ogen gezien leeftijd en potentie minimaal 55 miljoen + bonus op gaan leveren
Zie Anthony etc
En als hij al in de winter vertrekt 60 + minimaal
Persoonlijk zou ik zeggen 70+
Maar wie ben ik 🤗
Dat het niet het nivo haalt van de Engelse competitie mee eens. Aan de andere kant komen o.a. Mexicaanse voetballers spelen in de Nederlandse eredivisie om zich te ontwikkelen en te leren om beter te worden. Als speler bent u voor mij geheel onbekend. Dus geen topvoetballer.
Wat een zure kerel. Zelf niet verder gekomen dan 23 potjes en 3 goals bij een europese club..

Jaloezie kan de beste over komen🤪
3x voetballer van het jaar in Midden-Amerika.. nietszeggende speler dus. Overigens ook geen hogere wiskunde om te zeggen dat Premier League net even wat beter is dan de eredivisie. Santi gaat koud maken; dit seizoen bij Feyenoord, en volgend seizoen bij Real/Barca/Arsenal. Wie het laatst lacht…
Wie het laatst lacht is wat langzaam van begrip.