jahanbakhsh

VK Sportphoto

Europees

FC Midtjylland - Feyenoord • 2 - 2 [FT]

Van de redactie

In de derde speelronde van de groepsfase UEFA Europa League heeft Feyenoord met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Midtjylland. De Rotterdammers kwamen voor rust op een 0-2 voorsprong in de MCH Arena in Herning. Na rust nam Midtjylland het initiatief en kwam terug tot 2-2.

 

FC Midtjylland 2 - 2 Feyenoord [FT]

23' 0-1 Szymański

45' 0-2 Kökcü (Penalty)

54' 1-2 Isaksen

85' 2-2 Juninho

 

Opstelling FC Midtjylland: Lössl; Andersson (74' Tychosen), Dalsgaard, Sviatchenko (C) (46' Juninho), Paulinho (84' Dyhr); Martinez, Olsson, Evander; Isaksen, Kaba (46' Dreyer), Sisto (74' Chilufya). 

Wissels: Olafsson, Ugboh, Gartenmann, Thychosen, Chilufya, Byskov, Nibe, Sørensen, Charles, Dreyer, Dyhr en Juninho. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Kökcü (C) (66' Pedersen), Szymański (79' Wieffer); Dilrosun (66' Wålemark), Danilo (79' Gimenez), Idrissi (32' Jahanbakhsh). 

Wissels: Marciano, Wellenreuther, Pedersen, Bjørkan, Rasmussen, Jahanbakhsh, Paixão, Wieffer, Wålemark en Gimenez. 

 

Scheidsrechter: Mohammed Al-Hakim

Delen

Reacties

We zijn al 3 weken vleugellam. Ik begin me nu soms af te vragen of we misschien niet beter met 2 spitsen kunnen gaan spelen. Aangezien we geen productieve flankspelers hebben. We wachten het maar weer af.
Heeft totaal geen zin om over spelers of opstelling te praten als je eigen aanhang zich weer zo misdraagt bij een Deens clubje. Geen uitpubliek in Graz zal volgen. Gaan we volgende week weer fakkels afsteken? Kuip leeg tegen Lazio. Daar kan geen opstelling, tactiek of kwaliteit van spelers tegenop.
Wat *** je nou stom die kk Denen bestormen je eigen mede supporters vandaar dat de rest erop ging ken je feiten voor je kritiek uit op je kameraden !!!
Leuk dat Dilrosun “creatief” is, maar die komt sinds Vitesse uit al geen lantaarnpaal meer voorbij. Echt ronduit kansloos om naar te kijken
Elke uitwedstrijd verloopt hetzelde. Slot begint met de verkeerde basis en weigert op tijd in te grijpen.
Resultaat is puntverlies.
Ik begin toch een beetje te twijfelen aan meneer Slot. Elke x dezelfde fouten.
It’s time for Slory!!!!! Kom maar op!
Mooie wedstrijd gezien van de 2 voorlaatste clubs uit de 5e klasse! Jezus wat slecht allebei
Met Geertruida op rechts gebeurt er echt helemaal niets aanvallend.
Dat vind ik nou zo kortzichtig. Een heel elftal speelt ondermaats en er dan 1 speler uit halen om te bekritiseren. Ga naar fr-fans.nl of fr12.nl daar vind je, je geestverwanten.
Deze opmerking is pas kortzichtig
Hij heeft anders wel gewoon gelijk daar waar het om Geertruida gaat. Lees de reacties nog eens na. Dan zie je wat er altijd gebeurd; bepaalde spelers standaard bashen en roepen om andere namen (favorieten) terwijl daar voetbal inhoudelijk totaal geen logica in zit.
Dit gaat nog lastig genoeg worden gezien de stand, thuis MOET je nu alles winnen.
Was zeer slecht vond Geertruida en dilrosun uiterst zwak. Kokcu uiterst irritant.
Zondag thuis tegen twente zal je fitte spelers moeten hebben. Dan keer walemark van rechts en Gimenez in de spits. Hoop dat scymanski wel fit is.
Geen enkele kans zondag met dit voetbal.
Het gaat altijd maar over die wissels bij ons, maar die wissels kunnen geen verandering teweeg brengen, dat blijkt elke wedstrijd wel weer. Er staan gewoon geen team, er wordt niet voor elkaar gewerkt, de simpelste principes worden niet uitgevoerd en iedereen speelt maar een beetje voor zichzelf, op een enkeling na. De verdediging staat wel oke. Enige matige vind ik dat Bijlow geen aanvoerder meer is: we missen iemand die zijn bek opentrekt wanneer dat nodig is. Je ziet op het middenveld constant spelers de drukte in dribbelen waarvan je weet dat het fout gaat, en de rest staat er bij en kijkt erna. Zo iemand scheldt je toch helemaal verrot als medespeler? Er staan er 10 omheen, en niemand zegt er iets van. De aanvallers zijn ook wisselvallig en weten elkaar ook niet te vinden, dit zie je ook terug doordat er maar wildlings op goal wordt geschoten wanneer men de kans krijgt; ze weten elkaar simpelweg niet te vinden. We hebben echt goede tactische voetballers in ons team, maar we missen toch ook wel de leiders/schoffies die de boel op sleeptouw nemen en de rest van het team op scherp kunnen zetten.
Mijn mening is dat we een type aursness missen. Veel aanvallers dat wel.
Je hebt grotendeels wel gelijk maar dat indribbelen op een overvol middenveld, gebeurt (voor een deel) ook omdat voorin nauwelijks iemand bruikbaar aanspeelbaar is. Eigenlijk zie je alleen Alireza daar moeite voor doen. Kortom wat jij fout ziet gaan is onderdeel van het matige veldspel van het team als geheel. En omdat de tegenstander in de 16 meter ook geen toonbeeld van voetbalintelligentie was, lijkt dan de verdediging bij ons nog wel aardig, maat dat lag dus net zoveel aan de tegenstander als aan de verdedigers van Feyenoord.
Heel matig en in de handjes klappen met een punt. Ze werken bijna allemaal heel hard, maar er zit nul rust in deze ploeg. Buitenspelers die niet samenwerken met backs, een spits die geen bal vasthoudt, een onzekere keeper en niemand die op het middenveld de comtrole en rust heeft Het is rennen, vliegen, fouten maken en weer opnieuw...
Je moet gewoon blij zijn met een punt , het voetbal is ondanks alle juichende topaankopen nou niet bepaald om aan te zien.
Ze lopen allemaal hard genoeg, maar ja, gaat om de bal, he
Problemen om op te lossen!

Ze vinden de man niet
veel te veel gehaast!
Verkeerde passing
Als links vol staat en rechts niet dan ga je via rechts
Simpele driehoekjes maken!
Domme kaarten
Nou los dat maar eens op met een complete voorhoede die 0,0% dreiging vormen, we hebben voor sinisterra echt totaal geen vervanging
Paixao misschien? Andere kant: Slot ziet ze elke dag en blijft bij deze opstelling. Zegt misschien ook wel wat over de rest.
Valt nog een beetje tegen (understatement) maar ik heb nog steeds vertrouwen in Slot dus geef hem tijd. Komt vast goed!
Geen goede wedstrijd. Veel onnodige fouten, misverstanden en onnodige gele kaarten. Vond Geertruida en Bijlow onzeker. Gimenez en Walemark eerde rinbrengen lijkt me . Op het laatste moment toch nog billenknijpen om het gelijke spel over de streep te trekken..
Ik vond Geertruida op het middenveld echt het spel versnellen en Wieffer viel goed in voor Scymanski maar is geen goalgetter
Geen goede wedstrijd. Veel onnodige fouten, misverstanden en onnodige gele kaarten. Vond Geertruida en Bijlow onzeker. Gimenez en Walemark eerde rinbrengen lijkt me . Op het laatste moment toch nog billenknijpen om het gelijke spel over de streep te trekken..
Walemark inzetloze zakhooi, Is al moe na het veter strikken.
Typisch voorbeeld van opgewonden frustratie . Er zijn voldoende andere websites voor klepzeikers zoals jij. Ga daar a.u.b. heen.
Wat ik doe bepaal ik altijd nog zelf mafklapper. Door kortzichtige mensen zoals jou blijft het niveau van gisteravond voorlopig het hoogst haalbare. Ik betaal volgens mij geen paar honderd euro per seizoen om het niveau te zien van de plaatselijke vv.
Als je niet goed in de wedstrijd zit aan de bal moet je de ballen naar voren ROSSEN en weer aansluiten ipv lopen en combineren en de bal weer kwijtraken.
Eigenlijk alleen Timber wel ok, verder iedereen slecht. Echt nog steeds veel werk te verzetten.
Buitenspelers zijn echt zo bijzonder slecht dit seizoen
Degene die opgesteld worden ja idd degene die op de bank achterblijven zijn beter
Want jij ziet ze elke dag? Ik snap het overigens ook niet, maar Slot heeft er toch wel kijk op zou je zeggen.
Domme gele kaarten. Onzorgvuldig spel. We mogen blij zijn dat de tegenstander er niet veel kan
Wålemark erin voor Jahanbaks
Pedersen voor Geertruida
Gimenez voor Danilo
Paixão voor Dilrosun
Ja beter want er zit nu helemaal geen creativiteit in.
Bijna eens, ik vind Jahanbaks nog wel redelijk
Want Pedersen is een betere voetballer dan Geertruida? En Gimenez is in het veldspel beter dan Danilo? Ja de creativiteit zal er echt op vooruit gaan...
Zou iemand eens tegen Geertruida kunnen zeggen dat het niet verboden is om je been uit te steken om een voorzet te blokken .
Zit niet tegen, alleen 2 domme kaarten.
Ik ben fan van lopez maar valt me vandaag tegen.
Voorin werkt Danilo zich kapot.
Scymanski laat af en toe zijn klasse zien.
Snap ook niet waarom Giminez steeds zo laat binnen de lijnen komt. Doodmoe van.
En waarom geen paixão maar telkens die idrisii 😵‍💫
Omdat hij voetballend helemaal niets toevoegt. Geweldige afmaker maar daar heb je dan ook alles mee gezegd. Bovendien zal hij hetzelfde probleem als Danilo hebben; geen bruikbare bal krijgen van een teamgenoot. Dan kun je met Danilo tenminste nog de combinatie zoeken in de zestien. Daar valt overigens ook de 0-1 uit.
Slot moet echt ophouden met zijn vriendjespolitiek elke keer gare kutspeler s kansen geven en andere niet
Typisch voorbeeld van een k*treactie van een halve gare.
We hebben hem eindelijk eens een keertje mee...
Mee? Als dit al niet mee zou gaan, dan zou dat VAR een schande zijn.
86ste minuut hadden we var niet mee, speler van midtjylland valt achterover met arm op bal
Mee eens maar ik krijg dat ook bij Dilrosun onderhand. Nou scoren dan maar allebei
Zeker eens, ook belachelijk dat gimenez nog steeds niet de voorkeur krijgt
Hier moet je winnen om nog kans te maken
Gelijkspel en alles thuis winnen is ook genoeg...
10 punten is in een poule van 4 altijd genoeg om bij de eerste 2 te eindigen