timber jahanbakhsh

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord - AZ • 1-0 [FT]

Van de redactie

Na het midweekse Champions League-duel met Lazio in Rome staat het vizier weer volledig op de Eredivisie gericht. Er staat een belangrijke wedstrijd op het programma, want AZ komt in speelronde 12 op bezoek in De Kuip. Het duel is live te bekijken via ESPN2 of te volgen via het onderstaande bericht.

De ploeg van Arne Slot kan vanmiddag goede zaken doen, want bij een overwinning klimt Feyenoord over AZ en FC Twente heen. De kraker in De Kuip wordt om 16:45 uur afgetrapt en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. 

Feyenoord - AZ 1-0 

24' 1-0 Timber

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner (C), Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Jahanbakhsh (80' Ivanusec), Gimenez (66' Ueda), Paixão (66' Zerrouki).

Wissels: Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Lopez, Zerrouki, Milambo, Van den Belt, Lingr, Dilrosun, Sauer, Ivanusec, Ueda.

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Bazoer, Martins Indi (C), Møller Wolfe (76' Kasius); Mijnans (55' Goudmijn), D. de Wit, Clasie; Sadiq (55' Poku), Pavlidis, Van Bommel (55' Van Brederode).

Delen

Reacties

Zo spelend als de laatste wedstrijden, tempoloos, slecht plaatsen, amper kansen creëerend, kan Athletico Madrid met het 2e elftal komen. Met dit voetbal kom je (zeker tegen AM) geen stap verder. Slot kan het leuk of mooi vinden om vanuit het strafschopgebied op te bouwen zonder enig tempo, maar als kijker (consument, supporter) val je er bijna bij in slaap. Giminez uit vorm. Nee, er worden in dit tempoloze voetbal geen kansen voor hem gecreëerd. Het gaat natuurlijk ook een keer mis om zo dicht bij de goal zo tempoloos de bal rond te spelen. Je mag dan trots zijn dat de Italiaanse kranten vol lof zijn over het veldspel, maar hoeveel kansen zijn er gecreëerd voor onze spitsen en wie heeft er gewonnen? Tot slot dan de dooddoener. We hebben toch gewonnen en daar gaat het om.
MOTM: Quinten Timber. Zo die heeft echt stappen gemaakt alhoewel hij af en toe nog wat druistig is. Maar nu zelfs het schieten meer rendement oplevert voor mij absoluut DE speler die de grootste stappen heeft gemaakt. En er zit nog zoveel meer in het vat. Alireza goeie jongen en af en toe kan je die nog een keer brengen in het laatste kwartier. Maar absoluut geen materiaal voor de basis. Trauner ook blij dat hij weer terug is die brengt echt ongelofelijk veel rust in de ploeg. Het was niet goed niet slecht maar de punten zijn binnen. Het is voor nu zaak dat we gewoon de punten pakken om in ieder geval het gat tot psv bij de winterstop minimaal tot 4 punten terugbrengen. Psv is gewoon in de breedte gezien zowel op het middenveld als in de aanval gewoon sterker. En daar zit op dit moment ook wel alles mee net zoals wij dat vorig jaar ook hadden. Tis nog niet gespoeld maar voor nu richten op de 2e plek met de hoop dichterbij te kruipen!
De zoveelste wedstrijd waarin we amper iets creëeren. Tot Pusic vertrek waren we een doelpunten machine.. dat is echt helemaal weg.
Want assistent-trainer Pusic stond bij de clubs waar hij hoofdtrainer was bekend om het geweldige aanvalsspel? Niet dus. Als hij gemist wordt dan is dat juist om zijn defensieve tactische ideeën. Laten we zijn vertrek niet groter maken dan het is. Het spel tot de 16 is nog steeds van hoog niveau, alleen bij de aanvallers mist nu net de vorm. Des te fijner dat je deze wedstrijd wint.
Mwah ik geloof niet in toeval. Ik zeg alleen dat we vanaf toen niet meer voetballen als ervoor.
Groot voordeel dat AZ een vrij tandeloze ploeg heeft met vooral jong talent.
tuurlijk laat jahanbakhsh maar staan. alles wat die man aanraakt is zaad. het is een leuke vent sympathiek werkt hard maar het is klaar
Waarom staat jahanbakkes er nogsteeds in??
Waarom die andere 8 die geen bal raken?
Nou hij raakt het minst van alle 20 spelers de bal!
Gimenez wisselen voor de Japanner. Je kan zeggen dat Gimenez slachtoffer is van de matige toevoer vanaf de flanken. En dat is ook wel zo. Maar hij anticipeert ook niet goed op steekballen van o.a. een sterk spelende Timber. Ik denk dat Ueda in deze wedstrijd meer kan brengen
Oh kijk eens aan. Ik word op m’n wenken bediend 🤣
Ai ai Ali ikan echt niet, aardige gozer maar moet eruit. Slot eisssel hem a.u.b. Dit kan echt niet !!!
Intensiteit is geweldig, tot het strafschopgebied is het spel uitstekend. In de laatste fase ontbreekt wel weer de inventiviteit en scherpte. Hopelijk verbeterd dat nog in de tweede helft. Ivanusec kan daarbij helpen. Lekker dat Timber scoort. Als hij ook nog goede afstandsschoten aan zijn arsenaal toevoegd, zoals nu de eerste helft, wordt het wel een heel complete middenvelder.
Zoals v.Hanegem zegt : Slot ziet dingen bij Jangebak, die alleen hij ziet.
Jangebak :.balletje breed, balletje terug, balletje kwijt. Wil Slot niet winnen ? Wat een idioterie.
Jahanbakhsh? Voor zijn goede invalbeurt afgelopen week? We gaan het zien
Na zijn schandalige invalbeurt tegen Lazio toch Ali opstellen. Hoe gek kun je zijn?
waarom jahanbakhsh. dat kan echt niet meer ik raakt geen pepernoot alleen maar bal verlies tegen lazio was de slechtste inval buurt die ik ooit een speler heb zien maken.
Dilro niet helemaal fit, daarom Ali.
Dilrosun? Gewoon ivanusec en paixao naar rechts of zerrouki en stengs rechts.
Was een grapje, zie mijn post erboven.
ivanušec heb je nog paixao op rechts
Heerlijk dat Twente punten liet liggen. Naar PSV kijk ik nog niet, maar zorgen dat Az en Twente worden gepasseerd. Dat is vandaag mogelijk. De tweede plaats is prima voor de miljoenen van vlg jaar.
We zijn er weer klaar voor, als de 12e man achter de ploeg van rood en wit.
De spelers zijn weer fit en hebben getrainde techniek.
Feyenoord er energiek vol gas er tegenaan!
Een zege is noodzakelijk om stapjes op de eredivisieranglijst te blijven maken.
Allen een prettige zondag gewenst en ONS Feyenoord heel veel succes gewenst vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen AZ'67.
Winnen is een must!!! Op dit moment staat PSV al weer met 3-0 voor. Dus KNALLEN!!!!
Zal me benieuwen wat Ivanusec vandaag laat zien.
Iemand die nog een kaartje zoekt last minute? Door ziekte 1 kaart over vak W1. Mag voor kostprijs weg.
Cruciale wedstrijd!!!
3 punten in R'dam in houden is een must!

C'mon