Primeur
feyenoord-celtic-fc-jim-breeman-sports-photography-10

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Feyenoord beloont O17-middenvelder met eerste contract

FeyenoordYouthWatcher

Feyenoord gaat O17-middenvelder Tobias van den Elshout belonen met een eerste profcontract. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher op X. 

De multifunctionele middenvelder maakt uitstekende ontwikkeling door en werd onlangs Feyenoord Academy Speler van de Maand. Daarnaast is hij ook in beeld gekomen voor Oranje O17, waar van den Elshout voor het eerst in de voorselectie is opgenomen.

Van den Elshout, die op vele posities uit de voeten kan maar nu vooral als aanvallende middenvelder speelt, had met meerdere doelpunten een belangrijk aandeel in het najaarskampioenschap dat enkele weken geleden gewonnen werd door Feyenoord O17. Naar verwachting zal Van den Elshout voor 3 jaar tekenen.

Delen

Reacties

Mooi nieuws, maar even off topic:
We kunnen Twente zondag op 8 punten zetten. Als dat gebeurt, pleit ik voor heel veel speeltijd in het vervolg van de competitie voor Sauer, Milambo, Zechiel, Beelen, Vd Belt en Slory. Misschien ook Tsounghi of Sebaoui terug halen van Dordt. Als er 1 of 2 van die jongens een vaste waarde in het eerste kunnen worden, hoeven we 10 - 15 miljoen minder uit te geven in de zomerse transfer periode.
Daarnaast stijgt hun evt. verkoopwaarde als we toch van ze af moeten zien. Komt ook bij dat deze jongens niet direct een verzwakking hoeven te zijn, omdat ze jong en ambitieus zijn en vol voor hun kans zullen gaan. Ook het publiek in de Kuip is dol op doorbrekende jeugdspelers, en talenten van andere clubs komen graag naar je toe als je er makkelijk kunt doorbreken. In 020 zie je het momenteel ook gebeuren met Martha, Banel en Gooijer.

Als we op 8 punten komen, pleit ik voor de jeugd. B3ter dan hal e buitenlandse versterkingen. Dat gat gaat Twente niet meer goed maken.

Wat vinden jullie?
Zeker mooi nieuws je idee vind ik tot het terughalen van de dordt boys goed. laat die namelijk nog maar ff rijpen in dordt. jeugd is altijd een goed idee maar het halen van mbabu en evt andere aankopen is nooit negatief als je een grote selectie heb is dat nooit negatief bijvoorbeeld het toevoegen van nesto groen tot de terugkomst van ueda zou ik zeker toe juigen.
Leuk idee, maar dat betekent dat de jongens die je ver kunnen brengen in de EL en in het bekertoernooi niet consequent samenspelen. Dat komt het spel niet ten goede, terwijl dat voor die competities wel nodig is