Gernot Trauner juichen na Celtic-thuis in de UEFA Champions League

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord bereikt historische mijlpaal op Instagram

Ference

Feyenoord heeft in de nacht van maandag op dinsdag de 1 miljoen volgers behaald op Instagram. De club laat niet alleen op het veld van zich horen, maar ook op de sociale mediaplatformen. Eerder dit jaar behaalde Feyenoord deze mijlpaal al op TikTok, en nu volgt ook Instagram.

De stijgende populariteit op sociale media is onlosmakelijk verbonden met de sportieve successen die onder het bewind van Arne Slot geboekt werden. Het landskampioenschap van het vorige seizoen, het bereiken van de Conference Leaguefinale en de knappe prestaties in de Champions League hebben de club aanzienlijke media-aandacht opgeleverd.

Ook de media-aandacht die Santiago Giménez met zich meebrengt, is van grote invloed op het groeiende aantal volgers. De Mexicaanse spits in dienst van Feyenoord heeft zelf ruim 1.5 miljoen volgers op Instagram en haalt regelmatig de voorpagina van de Mexicaanse kranten. Ook de transfers van spelers als Ueda (Japan) en Jahanbakhsh (Iran) hebben het account flinke boosts gegeven in het aantal volgers.

Daarnaast is Feyenoord de laatste paar seizoenen steeds meer bezig met het verbeteren van de kwaliteit en kwantiteit van content op de diverse sociale mediaplatformen, wat dus zijn vruchten afwerpt. De video’s die de club plaatst omtrent contractverlengingen en wedstrijddagen worden met veel lof ontvangen bij het trouwe Legioen. 

Delen

Reacties

Op youtube lopen we nog hopeloos achter.
Ik vraag me af of we nu ook echt geld verdienen met al die social media.
De 1 miljoen volgers ❤️🤍✅️😋
De 1 miljoen volgers ❤️🤍✅️😍