Bevestigd
milambo

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord bevestigt contractverlenging Milambo

FeyenoordTM

Het is officieel: Antoni Milambo blijft langer aan Feyenoord verbonden. De Rotterdamse club heeft de contractverlenging van de middenvelder uit de eigen jeugdopleiding zojuist bevestigd. De 18-jarige middenvelder, wiens huidige overeenkomst nog anderhalf jaar doorliep tot medio 2025, blijft daardoor tot de zomer van 2027 verbonden aan Feyenoord.

"Het is als jongen van de club natuurlijk prachtig als Feyenoord langer met je door wil," aldus Milambo. "Nu ik dagelijks met het eerste elftal meetrain voel ik dat ik sterker en beter wordt als speler. Deze contractverlenging, de manier waarop de club met mij en mijn ontwikkeling bezig is: dat alles geeft mij een extra bevestiging dat ik hier op de juiste plek ben om mezelf verder te ontwikkelen."

De in Rotterdam geboren en getogen Milambo maakt al bijna tien jaar onderdeel uit van de Feyenoord-familie. Via SV DEHMusschen en SV Charlois kwam hij in 2014 naar Varkenoord. Daar doorliep hij sindsdien alle jeugdelftallen, groeide hij uit tot Nederlands jeugdinternational en tekende hij in het najaar van 2020 zijn eerste profcontract. 

Op 12 augustus 2021 werd Milambo de jongste debutant in het shirt van Feyenoord, met 16 jaar en 131 dagen. De behendige middenvelder werd sindsdien door hoofdtrainer Arne Slot geregeld bij de selectie van het eerste elftal gehaald, en hoort sinds afgelopen september officieel bij Feyenoord 1. Milambo maakte in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse eind oktober zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht van Feyenoord.

Tekst: Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM,Kunnen we snel inkomende transfers verwachten of word er weer gewacht tot het weer telaat is...
Erg stil op 1908 laten hopen dat feyenoord op de achtergrond bezig is met spelers. De dagen tikken weg of er moet de laatste weken heel hectisch worden. Feyenoordtm heeft ons al gezegd verwacht maar niet veel van en toch verwacht je iets heel gek.
Thiago Alcantara wordt gelinkt aan feyenoord als zijnde "beste papieren" samen met PSV. Lijkt me dat Feyenoord zijn salaris nooit kan betalen? @FeyenoordTM
Zie het niet gebeuren dat ze zich gaan versterken,dan word het lastig zat om plek 2 vast te houden!!
Nee man plek 2 pakken we sowieso
Goed om te weten heb je met slot gepraatšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£
@FeyenoordTM, jammer dat die transfer van Salah niet doorgaat. Komt er nog wat? Of gaan we op deze manier door? We missen nog steeds een extra verdediger of rechtsback. En we kunnen nog een goede buitenspeler gebruiken.
Feyenoord nieuws reageert precies het tegenovergestelde. Gesprekken zouden in volle gang zijn..
Mooi, de nieuwe groep uit de eigen jeugd rammelt aan de deur!
Mooi voor hem nu knokken voor meer speelminuten.