te-kloese

VK Sportphoto

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie Feyenoord vanmiddag om 17:00 live te zien

Moreno

Vanmiddag houdt Feyenoord zoals ieder jaar de nieuwjaarsreceptie. Om 17:00 uur zal algemeen directeur Dennis te Kloese terugblikken op een mooi 2023, en wordt er vooruitgeblikt op een jaar waarin Feyenoord sportief nog meestrijdt op verschillende fronten.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal Te Kloese vermoedelijk ingaan op de transfers die er het afgelopen seizoen zijn gemaakt, en transfers die mogelijk in de toekomst gemaakt worden. Ook zal er een blik worden geworpen op de financiële toestand van de club. 

In welke vorm Te Kloese aan het woord komt, is nog niet duidelijk. Vorig seizoen was dit een interview met Jan Dirk Stouten, maar in de jaren ervoor was dit meestal een toespraak. De nieuwjaarsreceptie is live en gratis te bekijken op Feyenoord ONE

Delen

Reacties

.....waarbij ik overigens wel lid ben.......
Dat Feyenoord ONE als je t nu gratis uitprobeert, wat dus geen uitproberen genoemd mag worden, want dan zit je er meteen aan vast voor volgend jaar. Dus gratis is absoluut niet gratis. Mooie praatjes.
Je hebt sowieso bij ELK abonnement wettelijk gezien 14 dagen herroepingsrecht dus je zou het in ieder geval 13 dagen kunnen proberen ;)
Een raad: Luisteren naar de scouting Slot en te Kloes!!! ( zie Hancko)
Ja en gimenez en paix√£o (ja die minder is maar we weten wat een goeie speler het is dat hebben vorig seizoen gezien)
Kwam Ivanusec niet door de scouting?
1908 zei dat het van de oude scouting kwam geloof maar weet het niet zeker corrigeer me maar als ik het fout heb maar dit bleef me bij.
Hoop dat ze hem naar aankopen vragen.