Bevestigd
de-rossi

Foto via asroma.com/en

Nieuws

Europa League tegenstander AS Roma presenteert nieuwe trainer

FeyenoordTM

AS Roma heeft kort op het ontslag van José Mourinho zijn nieuwe hoofdtrainer gepresenteerd. Niemand minder dan oud speler Danielle de Rossi komt voor de groep te staan bij de ploeg die het in februari tegen Feyenoord opneemt in de tussenronde van de UEFA Europa League.

De Rossi was eerder actief als techniektrainer bij Italië. Hij was daarna tussen oktober 2022 en februari 2023 nog even hoofdtrainer bij SPAL. Als speler speelde De Rossi tussen 2002 en 2019 maarliefst zeventien jaar voor AS Roma, waarna hij nog een uitstapje naar Argentinië maakte. Boca Juniors nam de aanstaande coach medio 2019 transfervrij over. Een jaar later beëindigde hij zijn voetballoopbaan.

Feyenoord en Roma treffen elkaar op donderdag 15 februari om 18:45 in Rotterdam. Precies een week later staat de return in Rome om 21:00 op het programma. De uiteindelijke winnaar van het tweeluik stroomt door naar de achtste finales van het Europese toernooi.

De Rossi heeft zich tot medio 2024 verbonden aan de Serie A club.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Niet iemand die als trainer heel veel ervaring heeft. We gaan het zien…
Verder allemaal leuk hoor dit nieuws maar wanneer kunnen we binnen Feyenoord nieuws verwachten?
Kunnen we vandaag nog iets verwachten rondom transfernieuws
Nieuwjaarsreceptie is vandaag dus misschien wel.
Dat wist ik niet laten het hopen duurt weer heel lang. Vorige wintertransferwindow ging toch iets beter ook dat was niet veel maar je had het gevoel dat ze bezig waren.
Naja, lat dit ligt jaar hoger. Vorig jaar wilde ze gewoon een extra speler. Nu echt een topper die direct impact heeft. En dan zijn er heel weinig opties.
Klopt ze hebben hun eigen glazen ingegooid. Dat was al toen arnesen zijn contract werd ontbonden want arnesen had echt zijn lijstje klaar staan met spelers en te kloese heb deze spelers gehaald. (daar bedoel ik mee gimenez en paixão etc.) Sommige zeiden ook dat arnesen ook miskopen heeft gekocht logisch want hij had helemaal geen scouting. Die heeft hij opgebouwd en nu wordt de scouting achter wegen gelaten omdat slot kampioen is geworden en mocht de spelers halen ben daar nooit fan van.
Gaat gewoon om de juiste spelers te halen in een goede samenstelling. PSV gebruikt hun scouting nauwelijks en Ajax (Mislintat) deed het wel en zie het resultaat. We moeten dingen ook niet groter maken dan het is en altijd een schuldige aan te wijzen. Jij en ik zouden bij wijze van spreken ook gewoon een wyscout abbo nemen en even kijken welke spelers leuk zijn.