Bevestigd
img-5492

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord bevestigt contractverlenging Slory

FeyenoordTM

Feyenoord en Jaden Slory hebben overeenstemming bereikt om het aflopende contract van de aanvaller met drie jaar te verlengen. De 18-jarige speler van Feyenoord Academy zette in het Perscentrum van De Kuip zijn handtekening onder een overeenkomst dat hem tot minimaal de zomer van 2027 aan de club verbindt.

Sinds Slory in 2013 de overstap van BVV Barendrecht naar Feyenoord maakte heeft hij op Varkenoord alle Academy-teams doorlopen. Het huidige seizoen speelt de jeugdinternational zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 21 en is hij een van de sterkhouders van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League, waar hij in vijf wedstrijden drie doelpunten scoorde. Zijn goede ontwikkeling werd afgelopen januari door hoofdtrainer Arne Slot beloond met een selectie voor het trainingskamp van Feyenoord 1 in Marbella.

‘Het geeft mij een trots gevoel dat ik mijn contract bij deze mooie club heb kunnen verlengen,’ zegt Slory, kort nadat hij zijn handtekening heeft gezet onder een nieuwe driejarige verbintenis. ‘Ik voel veel vertrouwen vanuit de mensen bij de club en ik ben zeer gedreven om mij hier door te ontwikkelen en uiteindelijk te slagen. De momenten bij Feyenoord 1 smaken wat mij betreft naar meer en ik hoop deze mooie ervaringen de komende jaren een positief vervolg te geven.’

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi om te zien dat talenten bijtekenen. Die Kleijn was toch ook een groot talent en zijn contract loopt volgens mij ook af. Wat gaat er met hem gebeuren?
@FeyenoordTM weet jij hier de status van is?
Staat nu ook vaak als Linksachter ipv middenveld
@FeyenoordTM "Gerucht uit Mexico: Feyenoord scout opnieuw bij Cruz Azul'"

Rodrigo huescas.
Volgend jaar bij de selectie van het eerste. Minteh en jahanbaksh weg. Slory en een aankoop erbij.
Mooi nieuws! Ik ben heel benieuwd wat de reden is geweest om toch te blijven. Er waren lange tijd geruchten dat hij niet wilde bijtekenen.
Vertrek Dilrosun en niet lichten optie Jahanbakhsh heeft geholpen
Bedankt voor de extra toelichting. Er zal sowieso nog wel wat bijkomen in de zomer maar toch benieuwd hoe de ontwikkeling van Slory gaat in het komende half jaar.
Volgend jaar verhuren aan Dordrecht zal hem goed doen.
Eerst kansen geven bij t eerste team, en anders naar Excelsior als Driouech naar PSV gaat.