Bevestigd
TRANSFER Timon Wellenreuther | Pro Shots

Pro Shots

Transfers

Feyenoord bevestigt contractverlenging Wellenreuther

Van de redactie

Timon Wellenreuther is definitief langer aan Feyenoord verbonden, zo maakt de club zojuist wereldkundig op de officiële kanalen: de doelman heeft zijn contract met twee jaar verlengd in Rotterdam.

Zijn contract liep tot medio 2025, maar zijn nieuwe verbintenis heeft naar verluidt een contractduur tot en met de zomer van 2027. Eerder dit jaar zocht PSV toenadering met de keeper van Feyenoord. De regerend landskampioen kan Walter Benítez deze zomer kwijtraken aan Atlético Madrid, maar kan nu naar de komst van Wellenreuther fluiten.

Bij Feyenoord kwam Wellenreuther vooralsnog tot 40 officiële duels, waarin hij 16 maal zijn doel schoonhield. De Rotterdammers huurden de doelman in het seizoen 2022/2023 van het Belgische RSC Anderlecht, waarna een jaar later een koopoptie van zo'n 1 miljoen euro gelicht werd. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vindt het altijd raar dat mensen zegge dat als Bijlow niet zoveel geblesseerd was hij de betere keeper zou zijn...hij is dat niet omdat hij zovaak geblesseerd is...
Als Bijlow niet zo vaak geblesseerd raakte speelde hij allang al voor een andere club. Gwn kut voor hem maarja op Timon kan je bouwen en bijlow niet
En dit vind ik dus echt goed nieuws.
AD:
'Verhalen in De Kuip dat Bijlow hoe dan ook nog vertrekt bij Feyenoord'

Timon Wellenreuther speelde serieus met de gedachten om te vertrekken bij Feyenoord, maar een 'fors verbeterde verbintenis én perspectief op speeltijd' hielden hem uiteindelijk toch in De Kuip. Dat vermoedt het Algemeen Dagblad, dat een vertrek van Justin Bijlow zeker niet uitsluit

Het AD komt met nog meer informatie. 'In de Kuip gaan de verhalen dat tegen Kostas Lamprou gezegd is, dat Bijlow voor de officiële start van het seizoen hoe dan ook nog gaat vertrekken bij Feyenoord. En dat de ervaren Griek, vorig seizoen derde keeper en nu zonder contract, om die reden mogelijk alsnog kan aanblijven', schrijft de krant. Waar Bijlow een jaar geleden nog belangstelling genoot van Manchester United, is er ook nu vanuit diverse competities interesse.
Het lijkt - na zijn laatste blessureleed - echter onwaarschijnlijk dat clubs diep in de buidel willen tasten.
Ik ben Superrrrr blij,dat Timon zijn contract heeft verlengd tot 2027..
Hij is voor mij een fantastische sympathieke, goede keeper.!!!
Dank zij hem zijn wij Kampioen geworden
En hebben wij ook de KNVB beker gewonnen

Heel veel Succes, jij maakt mij blij!!

Charles.
Ben wel benieuwd of het aanblijven van Nieminen bepalend geweest is voor het verlengen van zijn contract. Vooral wellenreuther heeft onder Nieminen veel progressie geboekt.
Toch wel vreemd dat de 2e keeper 80% van alle wedstrijden keept. Fijn dat hij daar nu voor beloond wordt.
Goede keeper, goede uitstraling. Ik ben er heel blij mee!
Ja toch wel raar als je ziet dat Justin volgens mij nog geen 150 officiële wedstrijden heeft gespeeld voor feyenoord
Kelleher de keeper van Liverpool is nog niet weg daar, anders was groot geweest dat Bijlow daar naar toe had gekund.
Nou gaat het snel in de voetbalwereld, kan over paar dagen weer anders zijn.
Ik zou het Bijlow wel zeker gunnen in ieder geval.
Hier wordt een grote slag geslagen. Goed werk!
Dan zal Bijlow vertrekken. Ben benieuwd of we hier echt beter van worden.
@HetGeweten van Bijlow wordt je ook niet beter. Tevens heeft deze jongen betere statistieken
Bijlow is mits fit gewoon een betere keeper dan Wellenreuther. Clubs als Arsenal, Liverpool en Manchester United (vorig jaar) tonen niet voor niets interesse in Bijlow en niet in de vaker fitte Wellenreuther. Wellenreuther heeft Bijlow prima vervangen tijdens zijn blessures, maar hij doet op keepersvlak in bijna alles onder voor Bijlow
Bijlow is muts fit een goede keeper. Maar ze doen voor elkaar nier onder. Bijlow voetbalt beter mee. Maar wellenreuter een betere lijnkeeper.
De afgelopen 2 seizoenen heeft wellenreiter een aantal cruciale reddingen gemaakt. En die heb ik van bijlow niet gezien. Sterker nog(en dat is niet perse de fout van Bijlow) ik heb de Europese finale nog in mijn hoofd en Bijlow nog niet topfit en. Heeft zichzelf niet opgesteld maar, dat doelpunt tegen was hem gedeeltelijk aan te rekenen en ik weet niet of wellenreuter daar hetzelfde had gehandeld.