Primeur Bevestigd
Dennis te Kloese & Brian Priske | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord en Priske hakken knopen door over transfertargets

Bombarda

Feyenoord en hoofdtrainer Brian Priske zijn deze week én volgende week uitvoerig in overleg om knopen door te hakken over mogelijke inkomende transfertargets. De lijsten binnen de club staan al langere tijd gereed en worden dagelijks bijgewerkt, maar binnen enkele dagen wordt er ook meer concrete toenadering voor nieuw spelersmateriaal verwacht.

Nu de markt voor de wat grotere Eredivisie aanwinsten langzaam op gang komt (de transfer van Ryan Flamingo naar PSV is daar een voorbeeld van) en de grote mondiale toernooien (het Europese Kampioenschap en de Copa América) ten einde komen, lijkt Feyenoord zich spoedig te gaan melden voor de wat grotere versterkingen: een markt die nagenoeg iedere zomerwindow voor Eredivisieclubs pas op zijn vroegst vanaf medio juli op gang komt.

Rond het eerste elftal van de club gebeurde al genoeg: de club zag Mats Wieffer (Brighton), Ramon Hendriks (VfB Stuttgart) en Mimeirhel Benita (Heracles Almelo) al vertrekken. Naast de drie uitgaande transfers verwelkomde de club al vijf nieuwe namen: Gijs Smal, Anis Hadj Moussa, Chris-Kévin Nadje, Julián Carranza en Jeyland Mitchell. De club is actief, maar nog lang niet klaar op de transfermarkt. Integendeel: het echte spektakel moet nog beginnen. Wanneer iedereen weer terug is van de zomerse eindtoernooien (spelers krijgen daarna ongeveer twee weken vakantie), staat er inclusief de meetrainende jeugdspelers een groep van ruim veertig namen op het trainingsveld. Binnen Feyenoord wordt er nog veel uitgaande beweging verwacht, maar ook worden er inkomende klappers verwacht.

Over die klappers hakt Feyenoord deze en volgende week, in samenspraak met hoofdtrainer Brian Priske en zijn assistenten, knopen door. Feyenoord heeft er geen probleem mee indien de trainer voor (een) oude bekende(n) wil gaan, zo lang de aantallen maar binnen proporties blijven. Daarbuiten staan er breeduit aangedragen namen klaar, zoals de naam van Oussama El Azzouzi. Feyenoord staat op het punt om zich officieel te melden voor deze topoptie bij zijn club Bologna, maar zo ver is het niet. Nog niet.

Bij de selectie en werving wordt gekeken naar dynamische en inpasbare spelers die in meerdere formaties passen, zoals de systemen 3-4-3, 3-5-2 en 4-3-3. Jeyland Mitchell wordt intern beschouwd als buitenkansje die in deze systemen inzetbaar is, maar nog wel wat tijd nodig zal hebben. Buiten de aanstaande contractverlengingen van Timon Wellenreuther en Thomas Beelen, speelt er op het moment weinig concreets binnen de club. Volgens ingewijden is dat slechts wat stilte voor de storm: indien Feyenoord en Priske hun knopen hebben doorgehakt, gaat de club zich in een wervelwind melden voor meerdere targets. Daar zitten ook intercontinentale spelers tussen, die als top opties aangeschreven staan.

In het eerste deel van de transferzomer was Feyenoord zelden zó actief op de transfermarkt. Wat staat er nog meer te wachten? Het is momenteel lastig te stellen waar de echte prioriteit voor versterking van het eerste elftal ligt, want op nagenoeg elke positie wordt nog wat beweging verwacht. Ook het nieuwe spelsysteem wordt momenteel onder de loep genomen met transferbetrokkenen. Maar het feit dat de club nog een linker centrale verdediger, een opvolger van Wieffer (El Azzouzi?) én een rechtsbuiten zoekt, staat als een paal boven water. Trust the process.

 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

gewoon alles verkopen wat je kan en een nieuw team door priske laten bouwen.
Oussama El Azzouzi komt op mij niet over als een "topoptie", meer als een jobhopper
@Bombarda Vorige zomer waren we zeer geïnteresseerd in Bitello. Zijn we dit nog steeds? (of op een vergelijkbaar type zoals hem)
stilte………………………
@Bombarda Feyenoord nog oog op Mika Marmol van Las Palmas, stond bij je suggesties een tijd terug en was je best enthousiast over?
Feyenoord moet Nedim Bajrami contracteren. Zou een goede speler zijn en kost niet veel.
Zal er eerst iemand weg moeten. We hebben nu al twee spelers op 10. Anders is het wel een leuke speler.
Das niet waar, Feyenoord speelt in de huidige opstelling met 2 nummer 10's dus dan kan er wel wat bij
Milambo heb je ook nog als aanstormend talent die op 10 kan uitkomen. En het is niet echt besloten of er in deze formatie gespeeld blijft worden, daarnaast is er zoals vermeld eerst prioriteit voor een rechtsbuiten. Een van die 10’s speelt meer als vleugelspeler, zo deed speelde hij ook bij Sparta Praag. Het middenveld is zo overvol dat er eerst echt verkocht moet worden voor er bij kan.
Ik noemde net 2 10’s maar Ivanusec en Sebaoui kunnen ook op die positie uit de voeten, dus je hebt echt heel veel 10’s al.
Off Topic: FeyenoordYouthWatcher meld dat het definitief is dat de groetjes Tim- en Nick de Koning overkomen van Ajax. Dan zouden we in 1 transferperiode 3 jeugdspelers bij ze weggeplukt hebben, wereld van verschil met 5 jaar terug al.
Stap vanuit Engeland naar Eredivisie is altijd wel een gigantisch dure transfer. Goeie speler, moeilijk verhaal.
Dat zou ik wel een topaanwinst vinden als Hancko vertrekt: linksbenig, opbouwend sterk, aanvoerder bij Leeds United en nog maar 24. Uiteraard moeilijk te halen. Aan de andere kant is het misschien wel de moeilijkst in te vullen positie. Als Geertruida en Hancko vertrekken (en Trauner kan lang niet alle wedstrijden spelen) heb je een nieuwe leider van de defensie nodig. Het is best logisch als je daar ook de grootste investering in doet.
Bombarda had het over Nederlandse spelers die op een lijstje staan. Ik kan niet heel veel spelers bedenken, maar als Struijk er één van is dan zou dat top zijn
Nu er flink meer geld beschikbaar is, zal de lat voor de hele selectie omhoog gaan. Benieuwd of jongens als Tsoungui, Vd Belt, Walemark, Bullaude, 't Zand, Sebaoui, Zechiël en Kasanwirjo kunnen aanhaken onder Priske. Goed dat ze de kans krijgen om zich 2 weken te laten zien. De meesten worden waarschijnlijk verkocht of eerst nog een jaar verhuurd.
Priske was erg enthousiast over Zechiël als controleur. En die mening deel ik, zie echt wel kansen voor hem. Verder viel Tsoungui me erg positief op tegen Dordrecht en ook ‘t Zand kan me wel bekoren, vind hem echt een jongere versie van Timber in z’n speelstijl.
Zechiël heeft zich, in de paar kansjes bij Slot en nu bij Priske, heel positief laten zien. Hij is alleen nog wat licht, dus wat body mag hij wel kweken. Maar de jongen heeft heel veel inzicht en positioneert zich heel goed.
Ik ben echt benieuwd wat er van hem kan worden.
Zechiël met dezelfde persoonlijke begeleider als Kökcü de sportschool insturen. Veel minuten geven. Dan hebben we in een paar maanden tijd en geweldige controleur staan.
@Bombarda ,
Preciado van Sparta Praag een optie ?
Kantoona noemde hem in een bericht op X , heb wat beelden zitten kijken en lijkt me niet verkeerd . Snelle agressieve verdediger en gewend aan het systeem van Priske….
Lijkt me inderdaad ook echt een goede versterking! Zeker als Priske 3-4-3 wil spelen. Preciado, Nieuwkoop en Read als rechter wingbacks.
Een rechter wingback mag er ook wel bij. Als Nieuwkoop geblesseerd raakt kan Read het het niet aan om zoveel te spelen
Preciado van Sparta Praag. Kent het systeem van Priske als geen ander. Absolute topper! Zoek hem maar eens op. Waarde op TM is 5 miljoen. Bij verkoop Pedersen meteen deze jongen halen en Read verhuren om vooral veel wedstrijden te laten spelen
Stefan de Vrij, altijd in te passen, transfer vrij, geef hem dik tekengeld zodat het salarishuis niet al te scheeft komt te staan
Zou ondanks zijn leeftijd een fantastische versterking zijn, zeker in de CL
En Nederlander(eigen jeugdopleiding) zodat we ook daar niet mee in de problemen komen(Uefa regelement)

Ik ben voor!
Natuurlijk is iedereen hier voorstander van maar De Vrij wilt niet terugkomen. Zal gaan tussen: bij Inter blijven of MLS.
Waarschijnlijk wel. Maar ze MOETEN het in ieder geval proberen.
Hebben ze waarschijnlijk allang gedaan
Is voor zo ver de berichten niet transfervrij, heeft gewoon nog een jaar contract. Ze willen eventueel wel meedenken bij Inter.
Om een of andere reden kan ik de reactie van iemand dat Feyenoord nog iemand moeten halen voor linksback omdat je daar voorlopig alleen Smal hebt niet terugvinden. Ben ik het wel mee eens. Misschien dan wel gaan voor een huurspeler? Aangezien Hartman hopelijk weer op zijn oude niveau terugkeert in de tweede seizoenshelft.
Wat ook kan: een back up voor LCV die ook goed uit de voeten kan op linksback, zoals Hancko dat ook kan, dan heb je twee vliegen in een klap.
Ik denk dat veel supporters zich vasthouden aan allerlei posities maar dat in de praktijk veel spelers op verschillende posities zullen gaan spelen. Hartman kan bijv in de CL en/of topwedstrijden als wingback spelen maar tegen minder goede tegenstanders kan daar prima een vleugelspeler zoals Walemark en Slory tegen Dordt deden. Hartman kan dan prima als LCV spelen. Balbezit is hij verantwoordelijk voor de opbouw en in balverlies pakt hij de rechter vleugelspeler van de tegenstander op.
Een speler als Gil stond “on hold”, kunnen we daar de komende weken iets over verwachten of is dat inmiddels geheel van de baan @Bombarda
@Bombarda ben ik idd ook wel even benieuwd naar?
Geen thema nu, maar nog wel een optie hoor

@Drp11
* Bij een eventueel vertrek van Hancko, Geertruida, Timber en Stengs moet je directe vervangers voor de basis halen.
* Het vertrek van Wieffer en eventueel van Bijlow, Gimenez en Paixao kun je deels binnen de selectie oplossen. Door het doorschuiven van Zechiel en Milambo in de pikorde bijvoorbeeld, maar ook doordat Stengs ook prima op 8 kan spelen als dat nodig is.
* Er moet een linksbenige back up/concurrent voor de LCV worden aangetrokken.
* Er moet een hoogwaardige speler worden aangetrokken die goed uit de voeten kan als valse rechtsbuiten als Stengs geblesseerd is, niet goed speelt of wordt doorgeschoven.
* Is Read al goed genoeg om de vervanger te zijn van Nieuwkoop als wingbacks? Zo niet dan moet daar ook een speler worden gehaald.
Ook voor de 6 positie geldt: is zechiel al ver genoeg om een hoogwaardige back up/concurrent van Zerrouki te zijn? Anders moet daar nog een speler worden aangetrokken. Ik vermoed dat dat ook gaat gebeuren.
Ik ben het hier bijna volledig mee eens. Alleen vind ik dat je beter het vertrek van Timber intern op kan vangen dan die van Wieffer. Als we echt 3-4-3 gaan spelen met 2 controleurs heb je imo Zerrouki en Milambo die als spelmaker kunnen spelen. Daarnaast heb je een echte balafpakker nodig die de vuile meters maakt, El Azzouzi bv. Zerrouki is gewoon niet zo'n type. Zerrouki speelde bij Twente ook altijd naast een echte n6, vaak Sadilek. En om hem heen allemaal spelers die diepgang hadden. Vlap, Misidjan, Brenet, Smal, Cerny, Steijn. Dan komt die echt in zijn kracht.
Kijk, jij snapt het! Helemaal mee eens.
Ik hoop toch dat onder de “klappers” een speler als Richard Ríos valt…
Niet te betalen denk ik. Wel een hele goede speler.
Geen idee wat zijn club daadwerkelijk aan transfersom zou willen hebben en wat wij maximaal willen uitgeven… ik lees een transferwaarde van 5 mil (transfermarkt)
Het woord “klappers” leidt tot hooggespannen verwachtingen? Te hoog wellicht?
Als El Azzouzzie als grote klapper wordt gezien dan houd je hart maar vast.
Aanvulling: Misschien doet deze jongen het wel hartstikke goed, maar het is niet de voetballer die door het publiek als ‘klapper’ wordt gezien als ik de comments moet geloven.
Joh, 99% van de luitjes hier heeft nog nooit een speler die de laatste jaren is gekomen ook maar een wedstrijd vooraf gezien dat is ook met deze speler het geval.
Sure, maar het is natuurlijk wel een verschilletje of de aanvoerder van Sparta Praag met 150 wedstrijden in de benen komt, of een backup van een backup met amper 8 wedstrijden in de benen. (Daarbij heeft deze jongen in NL gespeeld dus zullen meer mensen hebben gezien dan de gemiddelde naam die hier gedropt word)
Je moet sowieso de limit op 10 miljoen zetten. Wat maakt dat het potentiële klappers zullen zijn.
Benieuwd wat deze transferperiode ons gaat brengen.

Hopelijk is het verval na Slot niet te groot en blijven we met PSV de grootste titelkandidaat.

Al gaat dat lastig worden mochten er nog meer spelers vertrekken omdat Feyenoord altijd spelers haalt die zich nog moeten ontwikkelen!
Kan meevallen want nu meer geld dan ooit beschikbaar. En Hancko en Stengs stonden er meteen.

Enig verval is ook ivm de nieuwe trainer wel te verwachten de eerste paar maanden.
Geen van de targets van vorig zomer; Chávez, Nino, Bitello etc staat zeker nog op het lijstje of zijn niet meer haalbaar?

Vooral Chávez en Chaibi zijn toch een absolute gemiste kans.
De creativiteit van Bitello had ik heel graag aan de selectie toegevoegd gezien. Ik hoop dat we er nog wel wat creativiteit bij gaan halen.
Chavez, Nino en Bitello spelen alle 3 in Rusland, dus die zijn sowieso heel moeilijk om nog te halen. En die strijken daar een gigantisch dik salaris op, dus eigenlijk onmogelijk geworden.
Als je je naam eer aan had gedaan had je geweten dat zowel Nino en Bitello in Rusland spelen. Kan je om die reden al vergeten dus.
Overigens zag ik dat Feyenoord in de Champions League de jongste gemiddelde leeftijd van alle teams heeft. Namelijk 23,2 jaar.
kunnen we volgende week het nieuwe uitshirt verwachten?
Een rechtsbuiten die nr 10 kan spelen
Een wingback rechts
Verdedigende middenvelder
Centrale verdediger links
Wat ik niet snap waarom je bijvoorbeeld met verdedigende middenvelder zou wachten ?

Ik zou het snappen als
- je nog geen geld op de bank hebt
- je voorkeurskandidaat nog niet vrij is (toernooi of de verkopende club wacht op vervanger)
- je eigen positie is nog teveel bezet, je moet eerst verkopen
Of, zoals al in eerder berichten gemeld, je wacht als nieuwe trainer af hoe zijn eerder beoogde opvolger (Zerrouki) en jeugd het doet op trainingen en oefenwedstrijden.
Misschien kun je je daar ettelijke miljoenen besparen en die inzetten elders.
hij is heel gecharmeerd van zechiel en milambo, daarnaast heb je nadje ook al aangetrokken
Klappers eindelijk!!! Hier wachten we al weken op, sterker nog, al jaren! Gaan we eindelijk die zuur verdiende zak miljoenen uitgeven aan wat echte sterren!

Azzouzi in 1 adem noemen met klappers vind ik wel erg bijzonder, op basis waarvan?
Ik denk dat de technische staf gecharmeerd is van die strakke linker scheiding. Het vertrouwen in de technische staf en in het technische beleid is bij sommige kameraden al weer niveau 2018. Feyenoord loopt spelers die nog beter kunnen worden en die meerwaarde kunnen creëren. Dus topspelers zijn hier de spelers van 8 miljoen waar nog rek in zit en de talenten in prijs daar ver onder. Heel duurzaam beleid om deze club tot DE stabiele topclub te maken. Langzaam kan je dan die prijs iets omhoog trekken maar daar zijn we nog niet. Die Azzouzi als zij m top vinden dan denk ik na drie jaar goed beleid: die is waarschijnlijk top voor ons.
Als je het geld opzij zet om het stadion stukje bij beetje terug te kopen, dan ben ik het met je eens (genereert nieuwe inkomsten op termijn).
Maar als je het geld gebruikt voor ‘investeren in de breedte’, dan betekent dat psv gewoon bij je weg loopt. Die halen ieder seizoen een echte topper erbij en selecteren daarmee door. Ze zijn de eredivisie al ontgroeid zagen we vorig jaar
Het moge duidelijk zijn dat de bronnen van 1908 voornamelijk in de scouting en agentschappen zitten, en zij zich vermoedelijk op die basis uitlaten over mogelijke aanwinsten.
@Bombarda

Onderdeel van het bepalen van de transfertargets zal ook het vormen van een mening over aansluitende talenten zijn. Met name Read, Milambo, Zechiel, Sauer.

Weet jij hoe zij erop staan?
Mis dan nog namen van Slory en Groen
Ze worden nu beoordeeld door Priske, wat anders? 🤔
Nou, ik kan me voorstellen dat bijvoorbeeld Sauer de #2 wordt op linksbuiten achter Ivanusec; Read de #2 op rechtsback, etc. Dus dat er geen transfer op die positie hoeft plaats te vinden.

Ook dat bijvoorbeeld VD Belt vertrekt en zijn plek wordt ingenomen door Zechiel en Milambo. Anders zal er 1 verhuurd moeten worden denk ik.

Vandaar de interesse.
Bombarda heeft elders al aangegeven dat voor RB ze zich in eerste instantie idd richten op Nieuwkoop & Read. Priske heeft Sauer nog niet kunnen zien dus zal daar wel mee wachten. Lijkt me toch ook belangrijk dat ze snel over een systeem beslissen want een linksbuiten in 4-3-3 heeft een heel ander profiel dan in wat we tegen Dordt hebben gezien.
@Bombarda wordt Ivanusec nog altijd beschouwd door de nieuwe clubleiding als absolute topaankoop. Hij is vorige jaar niet helemaal lekker uit de verf gekomen (ietwat ongelukkig)
Past goed in nieuwe systeem hoor
Zo had ik het nog niet bekeken maar de linker 10 is hem idd op het lijf geschreven
Haal de beste van praag en grootste talent. Isaksen overhalen. En gasss
Het beste haalt Feyenoord een speler die goed in het ‘wingback’ profiel past.
Ik zou een aantal spelers verhuren
Slory
Sauer als paixao blijft
Verkopen
Kasawirjo
Pedersen
Wallemark
Lopez
Bijlow
Geertruida
Giminez word ook wel verkocht
Als Feyenoord gaat spelen met wingbacks zijn hancko en Nieuwkoop de ideale wingbacks in mijn ogen
Maar sorry dan moet trauner toch echt op de bank want met zo systeem heb je snelle sterke cv nodig
Of hancko en Beelen centraal en smal en Nieuwkoop als wingbacks
Zechiel en timber op het middenveld en strengs en ivanusec op 10 en de spits ja zal wel ueda worden
Ueda is meer een lopende spits die je moet gebruiken met zijn snelheid
Giminez moet je meer bedienen vanaf de zijkanten wat te weinig gebeurd
Wellenreuther de eerste keeper dat is duidelijk
Denk dat ook Hancko straks weg is en samen met Gimenez. Op plek van Gimenez heb je nu ook Carranza
Tijd voor een transfercheck? Heel X staat vol met berichten over Gimenez en Chelsea voor 60 miljoen.
En vallen er onder ‘heel jouw X’ nog enigzins serieuze journalisten of alleen random Mexicaanse accounts met 10 volgers? € 60 + 10 mio gaat zelfs dat gekke Chelsea natuurlijk niet doen
Dat weet ik dus niet. Ik ben hier niet de expert, vandaar mijn vraag. Ik begrijp dat je niet overal in moet geloven en dat het ook onmogelijk is om op ieder gerucht in te gaan.
Goede reactie @Cruz9 je stelde gewoon een vraag en krijgt dit soort reacties jammer
Ik begrijp oprecht niet wat jou stoort aan mijn reactie, ik stel namelijk gewoon een vraag terug. Aangezien ik zoek op X naar het gerucht waar Cruz9 het over heb en ik alleen nietszeggende accounts met 10 volgers dit zie plaatsen. Daarnaast is het ook nog eens een totaal onrealistisch bedrag, wat mij in elk geval nogal skeptisch maakt.
Denk zelf even na en vraag je af of er nu clubs ook maar iets in de buurt van 60M zouden betalen voor Gimenez na de tweede seizoenshelft en zijn prestaties op de Copa
Hij heeft het wel over Chelsea hè, die zijn er gek genoeg voor 🫣😂😂😂
We hebben het gezien met Wieffer, dat PL clubs pas beginnen bij 50 miljoen……
60 miljoen… het zou fantastisch zijn maar tegelijkertijd ook totaal niet realistisch.
Je mag al blij zijn, als hij überhaupt vertrekt, dat je er 35 miljoen voor vangt.
Dat is geruststellend. Ik zou de volgende versterkingen mooi vinden

• Links centraal, Orozco Chiquete (links centraal en linksback, in de interesse van Anderlecht) en Koulierakis (bij vertrek Hancko)
• Verdedigende middenvelder, Aster Vranckx. Stond in de interesse van Crystal Palace maar die hebben niet doorgepakt
• Rechtsbuiten, Luciano Rodriguez. We moeten een rechtsbuiten met scorend vermogen hebben (wat Stengs ontbeert). Rodriguez is weer op de markt na de geklapt deal met Girona, wordt gelinkt aan River Plate en Charlotte FC
• Als vervanger van Geertruida had ik Flamingo uitstekend gevonden. Koni de Winter ook een goede optie, maar die is net naar Genoa. Arouna Sangante van Le Havre vind ik een interessante optie verder.

Bovenstaande spelers moeten 10 tot 15 miljoen kosten dus ik heb niet de illusie dat we er 5 van zullen halen. Maar het zijn wel spelers met restwaarde in een wat hoger segment, waar je over 2 jaar weer een klapper op kan maken
De deal van Rodriguez met Girona is geklapt op de absurde financiele eisen , dus neem aan dat ook Feyenoord dat niet gaat betalen.
Het lijkt er inderdaad op dat er steeds last minute extra eisen worden gesteld (zoals een hoger % rechten behouden of een fee die al dan niet door de club betaald moet worden). Je moet eigenlijk hopen dat Rodriguez de stap gaat forceren, want ook River Plate en Charlotte zijn niet gek
Die deal met Rodriguez was geklapt op dat zijn voorgaande club een 25% doorverkooppercentage wil. Dat is wat aan de hoge kant, maar lijkt me niet per se helemaal onoverkomelijk.
Wat ik ervan heb begrepen, wilde hij zelf 3 miljoen netto tekengeld voor z'n familie.
Ik ben heel erg benieuwd. Denk dat er zowieso een sterke speler voor wieffer weer gehaald moet worden, en als hancko vertrekt is dat ook echt een probleem. Hopelijk durven ze de knip dan ook eens wat meer te trekken om waardige spelers hier voor weer te halen
Helemaal eens, we hebben bij onze Amsterdamse vrienden gezien dat je zekerheid koopt met spelers als Sutalo en Sosa. Wij hebben met Ivanusec gezien dat spelers met ervaring er altijd direct staan (dat was zo tot zijn blessure) en daarmee een zekerheid zijn voor het hele seizoen.

Durf breder te scouten, durf spelers te kopen maar staar je niet blind op de waarde van spelers
Voor Sutalo staan clubs in de rij las ik net ergens 😂
Speelde ook een ijzersterk EK, eerlijkheid gebiedt te zeggen. Die jongen presteert (of presteerde) niet bij Ajax omdat hij daar doodongelukkig is.
Welk EK heb jij gekeken!? Dat Kroatië roemloos eruit lag na 1 ronde is zeker niet in de minste plaats omdat hun centrum achterin drama was. Sutalo zo uit mn hoofd bij 2 of 3 tegengoals direct betrokken.
@Bombarda zijn er naast Wellenreuter en Beelen nog meer spelers waar de club meer wilt verlengen bijv Timber Hartmann enz
Timber wil graag vertrekken, gaat niet bijtekenen, dus Feyenoord moet deze zomer verkopen om flink te verdienen. Hartman betwijfel ik ook... Eerst z'n blessure maar is afwachten.
Ik denk dat Feyenoord altijd wil verlengen met basisspelers maar zoals in de tekst staat aangegeven speelt er NU niets.

‘Buiten de aanstaande contractverlengingen van Timon Wellenreuther en Thomas Beelen, speelt er op het moment weinig concreets binnen de club.’
Hartman had al bij Chelsea gespeeld als zijn blessure geen roet in het eten had gegooid. Dus die zal wel niet verlengen (helaas).
Niet verlegen zijn op de markt, je moet gewoon eens wat geks kopen!
Spelers uit Costa ricaanse competitie en 3e niveau Frankrijk nog niet gek genoeg??
Even naam droppen? Martin Vitik! Zou mooi in het plaatje kunnen passen.....

Jong en goede prijscategorie, waarmee hij in de toekomst zomaar eens voor een veelvoud zou kunnen vertrekken; mooi past lekker in hetverdienmodel, goede investering dus?

Talentvol, dus sportief gezien ook aantrekkelijk.

1 + 1 = 2?

Martin Vitik!
Neeheee. Al zoooo vaak benoemd. Gaat niet gebeuren.
Niet goed aan de bal en traag reactievermogen
Misschien heeft Priske daar wel een totaal andere mening over...heeft met hem gewerkt dus die kan het nog beter inschatten lijkt mij. Ze zijn iig erg serieus bezig en dat geeft vertrouwen dat ze straks met de juiste spelers aankomen
Je hebt net Mitchell gehaald, een precies vergelijkbare speler. Dus deze optie is zeker afgelopen. Komt gewoon een linkercentrale verdediger nog.
Ik weet niet eens hoe die jongen speelt haha. Ok noemde maar iemand uit Tjechië en verzonden er een lulverhaal bij.

Maar ff serieus,misschien wel veel geld,vooral omdat we Hartman oom nog hebben,maar die linksback van tjechië vond ik tegen de Turken erg sterk. Wat een vechter en wat een loopvermogen. Bestreek deze wedstrijd constant de linkerkant. Viel mij zeer positief op: "zou wat zijn als Feyenoord zo'n speler haalt" dacht ik, maar dat is dus slechts op deze wedstrijd gebaseerd. Verder ken ik hem niet, maar het gaat om David Jurásek, 23 jaar. Volgens 'Transfermarkt' stast hij bij Hoffenheim pnder contract en zou hij 8M waard zij .

Kennen jullie hem? Zag ik het gied? Leuke speler? Mag gerust gehaald worden?
Ken ik zeker, speelt bij Hoffenheim inderdaad maar staat onder contract bij Benfica. Is een jaar geleden voor 14! miljoen gekocht. Inderdaad een hele leuke speler, maar echt een veel te dure optie voor ons. Voor linksback moet er naar een jonge talentvolle optie gekeken worden, 18-20 jaar die als back up kan fungeren en Smal zal eerste keuze worden. Hartman is nog tot 2025 geblesseerd. Ik snap zelf niet waarom Candelaria geen kansen krijgt.
Vitik zou inderdaad een goede zijn al is die wel rechtsbenig. Een andere interessante speler is Mokrovics. Voor de zes-positie denk ik aan de Deen Solbakken. Beiden net als Vitik ook van Sparta Praag. Als rechtsbuiten denk ik toch aan Isaksen. Kent Priske van Midtjylland.
Vitik komt niet, afgeraden door de scouting en we hebben net Mitchell binnen wat precies een zelfde speler is. De 6 positie moet nog blijken ik hoop zelf gewoon op Zechiël als vervanger. En Isaksen zal waarschijnlijk wel heel duur zijn, weet niet of dat mogelijk is, wel een hele goede speler.
Vitik is allang afgetest door de scouting
‘Feyenoord heeft er geen probleem mee indien de trainer voor (een) oude bekende(n) wil gaan, zo lang de aantallen maar binnen proporties blijven‘

Interessant. Lijkt me dat hij dus wel degelijk een oud bekende heeft geopperd.
Hopen op Preciado of Haraslin als dat het geval is.
Preciado is zeker goed, Haraslin weer een rechtsbenige linksbuiten, die positie is gewoon overvol, hele goede speler, maar die positie zou ik overslaan.
Haraslin is een linksbuiten. Volg hem echt al heel lang. Als Paixao vertrekt meteen doen en ga je er nog op vooruit ook denk ik.
Oh sorry verkeerd gelezen. Ja is inderdaad een vol bezette positie. Maar bij eventueel verkoop van Paixao of Ivanusec zeker een goede aankoop.
Ik zei ook dat het een linksbuiten was, je hebt (als Paixao vertrekt) nog Ivanusec, Sauer en Sebaoui. Ivanusec is gewoon een speler die in het dit systeem heel goed kan spelen en Sauer is echt een toptalent binnen de club. Dus ik vindt het zonde zo'n groot bedrag neer te leggen als je twee goede spelers als op die positie hebt.
Klopt. Overigens verwacht ik niet dat Ivanusec basisspeler word. Bij Sparta Praag gebruikte hij ook een in de bal komende buitenspeler en de andere (Haraslin) was een met meer diepgang. Ivanusec en Stengs vallen allebei in die eerste categorie.
In dit systeem zouden Stengs en Ivanusec idd heel goed kunnen gaan spelen en Sauer is idd een echt toptalent
Lopen ook echt wel een aantal interessante opties rond bij Sparta Praag. Dus ben benieuwd wat hij geopperd heeft.
Over een paar uurtjes gaan wij richting Dortmund 🇳🇱🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 vragen worden soms wat laat (en niet allemaal) beantwoord, maar doe mijn best
Geniet ervan! Niet teveel op de meldingen letten, transfers gebeuren toch niet in een dag.
Wel meedoen met ‘Naar links….. Naar rechts……’, hè……
Mooi stukje! Hoop op mooie spelers maar vindt het ook belangrijk dat er goed in de gaten gaat worden hoe we er over 10 a 15 jaar staan. Dus geen extreme bedragen uitgeven maar wel genoeg voor de Nederlandse competitie. Cl ga je toch niet winnen maar mee doen en graag overwinteren is prima. Ik kijk weer uit naar een spannende zomerse transferperiode
Zo'n zomer als 2 jaar geleden moet je een beginnende trainer nooit aandoen. Als je de hele selectie vervangt heeft de voorbereiding helemaal geen zin en kan je bij de competitiestart helemaal opnieuw beginnen. En als je dan ook nog eens alleen maar talenten haalt en geen directe versterkingen maak je het hem alleen maar moeilijker. Dat kan je hem eigenlijk niet aandoen.
Is wel een realistisch scenario. Deze window is nu al heel vergelijkbaar met toen!
In principe kan Feyenoord wel bepalen wie vertrekt of niet toch? Lijkt me verstandig om een paar toppers te behouden en anders te halen. Geld is er na een verkoop van bijvoorbeeld Wieffer, Geertruida, Bijlow en het geld van de CL ook wel genoeg.
Ja. Maar club wil ook niet met ontevreden spelers zitten, zoals toen met de Aursnes/Benfica beweging
Het is tegenwoordig geen straf meer om voor Feyenoord te mogen spelen. Al helemaal niet als je een goed team behoud. Spreken ook allemaal eigenlijk uit hoe goed ze het hier wel niet hebben.
Geen straf om voor Feyenoord te spelen is zeker waar, maar de salarissen in bijv de PL liggen gewoon 4-5 keer zo hoog, dus financieel staan we gewoon achter, en dat is een achterstand die je nooit in kan en gaat halen.
Ontevreden hoezo? Je speelt bij Feyenoord en cl
Ik vind dit zo’n raar fenomeen?! Hoezo ontevreden, stel hij loopt er een heel seizoen de kantjes vanaf en komt op de bank te zitten? Dan kan hij naar rkc ipv premier league.

Ben het volkomen eens dat je niet je hele kern moet weg doen. Timber speelt pas een 3/4e seizoen echt goed. Aantal blessures, waarom moet zo’n jongen dan nu al overhaast verkocht worden?
Hoe kan Hancko bijv dan ontevreden zijn? Hij heeft 2 maanden geleden bijgetekend?
Vind dat je hem dan echt niet in bescherming neemt. Dat Slot het wel gered heeft (Ook met wat geluk vanwege wk enzo), betekent niet dat iedere trainer dat kan, want Steijn had dat ook bij Ajax en kijk hoe dat is afgelopen. Sommige spelers moet je gewoon kostte wat het kostte proberen te behouden (Soms gaat dat niet, maar die insteek moet er wel zijn). Priske krijgt dalijk de schuld als we mogelijk de eerste wedstrijden punten verspelen, terwijl dat misschien niet eens aan hem hoeft te liggen. En iedereen weet hoe vies de voetbalwereld kan zijn daarin.
Niet helemaal hetzelfde. Nu is er geld en toen was er helemaal niks. Dus in principe kan je betere spelers terughalen dan dat er 3 jaar geleden gebeurde
@Bombarda wanneer word de eerste schifting verwacht in de selectie hebben heel veel spelers nu, middenveld is overvol en buitenspelers ook in overvloed.
Buitenspelers niet per se, alleen linksbuiten, rechtsbuiten hebben we maar 1 speler. Linksbuiten moet er 1 afvallen en/of Paixao moet verkocht worden.
Slory ,moussa,wahlemark,stengs lingr,ivanusec, sauer en paixao . Dan tel ik stengs en lingr mee voordeze positie omdat ie deze ook in kan vullen als 2 10en.
Slory denk ik nog te licht, Walemark moet echt weg, is niveau midden eredivisie, de rest zijn allemaal linksbuiten. Stengs en Lingr zijn echt een 10 komen snelheid tekort.
Ik weet het niet. Had wel een paar mooie acties. Ik zag zelfs walemark mooie acties doen. Ik zou Slory erbij houden
Slory erbij houden is nooit een slechte optie, want vgm kan hij nog meedoen met de Youth League, daar zou ik hem al voor bij houden. Walemark wel wat leuke acties maar t is en blijft Dordrecht, heel seizoen bij Heerenveen niks laten zien, afscheid van nemen.
Slory langzaam brengen. We hebben geen echte basisklant voor de rechtsbuitenpositie momenteel. Wellicht Paixao, maar zijn favoriete positie is linksbuiten.
Stengs word je rechtsbuiten lijkt mij in een 3-4-3 systeem.
We hebben snelheid nodig en iemand met een passeeractie na het vertrek van Minteh, dan ga je daar geen Stengs neerzetten
Slory moet inderdaad langzaam komen, misschien is een jaartje Dordrecht of bijvoorbeeld NAC geen slechte optie. Verder kan Paixao daar inderdaad maar je hebt verder niemand. @Jp_1990 wat jij zegt met Stengs zou inderdaad nog goed kunnen, maar dan heb je nog zo'n vergelijkbare speler nodig en het liefst een met snelheid, of Hadj Moussa moet de trainer erg imponeren.
3-4-3 ga je waarschijnlijk moet 2 nr 10 spelen aan de binnenkant om ruimte te maken voor de wingbacks ideaal voor stengs en ivanusec. Wat je zegt misschien nog een type paixao erbij maar Moeten veel keuzes gemaakt worden in de selectie opbouw zoals hij nu is. Als er een vervanger komt voor wieffer heb je . T zand van der belt zichiel milambo timer zerouki nadje hartjes en die aankoop voor 2 centrale posities
Stengs gaat daar spelen is goud in dit systeem
Buitenspelers in overvloed? Jahanbakhsh en Minteh zijn weg, Walemark mag weg. En Dilrosun is in de winter al vertrokken.

Je hebt alleen Ivanušec, Paixao, Sauer en Mousa nog. Die laatste twee zijn vooral voor de toekomst. Stengs kan er spelen, maar vind hem daar niet goed.

Er moet sowieso een rechtsbuiten bij. Het liefst 2.
De tweede rechtsbuiten kan wel, maar dan moet Moussa verhuurd worden. Als er een tweede rechtsbuiten komt dan komt die pas heel laat in de window want Moussa moet zicht natuurlijk wel kunnen laten zien.
Moussa kan je goed gebruiken voor het laatste kwartiertje wanneer Feyenoord nog iets moet forceren. Maar een verhuur zou nog beter zijn.
Mee eens, ik zie Moussa ook graag komen voor dat kwartiertje. Dus ik vind dat we geld beter op een andere positie goed kunnen gebruiken of bij sparen voor het stadion bijv.
Ik verwacht dat Bijlow (15-20m), Geertruida (20-25m), Hancko (35-45m) en Gimenez (35-45m) nog verkocht worden voor veel geld.

Jansen, Pedersen, Kasanwirjo, Lopez, VD Belt, Bullaude en Walemark gaan ook weg.


Wellenreuther, Nieuwkoop, Trauner, Zerrouki, Stengs, Paixao en Ueda mogen eventueel ook weg als er een schappelijke prijs komt.

Read, Tsoungui, Hokke, Zekovic, ‘T Zand, Slory, Redmond, Sliti, Sebaoui en Hadj-Moussa mogen verhuurd worden.
Bijlow 12 miljoen, gerucht gaat dat Hancko voor 27 + 3 bonussen weggaat, Gimenez eerder 30 miljoen.

Wellicht lopen de bedragen nog op door bonussen en doorverkooppercentages.
Is al tig keren gezegt dat het onzin is
Zijn gewoon realistischere bedragen. Op Hancko na, daar moet je absoluut 35+ miljoen voor krijgen. Ex bonussen.
Ga maar niet het weer voorspellen....kan je een nat pak opleveren
Bijlow 15 / 20…..🤣🤣🤣
Ga je echt niet krijgen voor hem, helaas.
Gun die gozert het beste hoor, maar je mag je handjes dicht knijpen met 5 mil.
Hmm beetje conservatieve schatting, maar ik denk ook dat het bedrag ergens tussen 5-10 mil zal zitten. Van alle posities krijg je het minste geld voor keepers. Het blessureverleden van Bijlow zal ook voor waarde vermindering zorgen. Bovendien kon iedereen aan de statistieken van afgelopen seizoen zien dat hij niet beter is dan Wellenreuter. Hij is nu welliswaar mee met het NL elftal, maar speelt daar niet, wat voor potentiële kopers ook wel aangeeft dat hij niet de beste keeper is die ons land te bieden heeft.

Iedereen die denkt dat Bijlow 10+ mil gaat opleveren zal van een koude kermis thuiskomen, vrees ik.
Read, Zekovic, Redmond en Sliti moeten nog gewoon een jaar in de onder 21. Die hebben allemaal nog niets bewezen daar behalve Read. En die is pas 18 dus een jaartje daar en regelmatig meedoen met het eerste is niks mis mee. Hokke jaartje verhuren vindt ik prima, ik denk dat hij de potentie heeft voor Feyenoord 1. Sebaoui, Tsoungui (erg goed tegen Dordrecht) en Hadj Moussa eerst de kansen geven hele voorbereiding. En Wellenreuther verkopen? Kom op dat is je basis keeper komende jaren.
Read zit denk ik definitief bij het 1e
Denk ik ook, maar daarom moet je hem niet gaan verhuren. Je moet hem bij 1 houden en bij de belangrijke wedstrijden van onder 21 en de Youth League moet je hem mee laten spelen.
Helemaal mee eens net als de andere talenten die bij 1 zitten💎
Iemand die het ook snapt! Je kan komend jaar een gigantisch sterk team bouwen voor de Youth League als je de jonge spelers daarvoor inschrijft.
Een bod van 10 miljoen en Timon is weg. En terecht. Uitbuiten deze hype.

Read is echt te goed voor U21. Die zie ik zelfs wel blijven bij Feyenoord 1. Die andere namen kunnen inderdaad naar U21 maar misschien ook wel gewoon naar Dordrecht meteen. Zijn gewoon erg goede talenten.

Sebaoui, Tsoungui en Hadj-Moussa zijn nog te licht voor Feyenoord 1 ben ik bang. Maar ook zeker het niveau van Dordrecht ontstegen. Ben benieuwd waar ze hun willen gaan plaatsen.
Denk ook dat voor Gimenez niet veel betaald gaat worden blijft niks over van de Mexicaanse held
Met 35 mag je heel blij zijn denk ik, kopende club een mooi bloemetje sturen en een cadeaubon
zal wel moeten nu de argentijnse kuijt is binnengehaald.
@Bombarda word er een directe vervanger van Geertruida gehaald? Of word dat opgevangen door spelers die al bij Feyenoord lopen? (Bij vertrek Geertruida)
Yaser Asprilla is echt de natte droom, maar waarschijnlijk onhaalbaar.
Goed gepresteerd in Engeland, dat betekend onmogelijk en idiote bedragen.
@Bombarda wordt er nog een directe concurrent voor de rechter wingback positie gehaald? Read is een groot talent maar vind hem nog niet helemaal klaar om die strijd aan te gaan. Ook met de blessure gevoeligheid van Nieuwkoop zou ik dat niet aan durven.
Nieuwkoop de vaste rechtsback pfff
Dat kan echt niet.

Maar goed, met Nelom 15 wedstrijden in de basis werden we ook kampioen...........
Ik denk dat Nieuwkoop op die positie ideaal is
Ik denk dat Nieuwkoop op geen enkele positie ideaal is. Paar keer belangrijk geweest vorig seizoen door zijn tomeloze inzet. Maar Bart is een subtopper en zal dat ook blijven.
Ja maar als Geertruida vertrekt komt er een vervanger dat is door jullie vaak genoemd doordat Geertruida op zoveel positie uit de voeten kan dat feyenoord met het vertrekt van Geertruida wil opvangen met een rechtsback en rechtercentraal
Je hebt met Mitchell wel een beetje zo’n type erbij, snel en sterk centraal. En dan op rechts Read. Dan heb je geen directe vervanger voor Geertruida, maar wel de toekomstige combi.
Linker centrale verdediger.. Is dat met of zonder mogelijk vertrek van Hancko?
Koulierakis waar we eerder voorzichtig aan werden gelinkt daar nog voor in beeld of is die afgevallen?
Prijkt niet bovenaan Feyenoord’s lijst
Feyenoord heeft wat beters in gedachten
Dan denk ik dat het transferrecord wel word verbroken. Of hij moet wel heel goed gescout zijn.

Mikayil Faye?
Zoals je in de tekst leest, geen beweging dus ook niet rond de naam van Bijlow
Laat ik het zo zeggen: Word er binnen de club een transfer verwacht?
Zie het nog gebeuren dat er niemand voor hem komt. Dat zou wel een vervelende situatie opleveren.
Hopelijk nu wel spelers die willen afjagen. Leek tegen Dordrecht weer erg belangrijk te zijn in de nieuwe speelstijl. Ueda, Stengs, Gimenez en Ivanusec laten dat nog wel eens na.
Waarom niet beginnen met vertrouwen op Zechiël?
Van Wieffer/Timber naar zechiel is een flinke stap terug, weet niet of je daar mee ver komt in de champions league!
Ik denk dat je Zechiël onderschat
Denk je dat Zechiel Timber/wieffer (6 of 8?) zomaar kan doen vergeten? Hoop het echt en zou echt top zijn maar wel realistisch zijn.
is toch een tussenjaar dus milambo of zechiel een kans geven naast timber/zerrouki is logisch.
Milambo en Zechiël gaan het middenveld overnemen en alle eerdere toppers doen vergeten. Dat denk ik echt
Niet gehoord wat Priske over Zechiel heeft gezegt dat komt wel goed
Laten we hopen dat het klopt hij kan Timber/wieffer alleen niet zomaar opvangen. Denk dat als je over 5 jaar terug denkt aan Timber dat je denk WOW dat die wij die bij Feyenoord hebben mee mogen maken!
Priske heeft iig wel vertrouwen in hem,als ik hem goed begreep bij dat interview na Dordrecht.hij zal dus echt wel aan spelen toekomen
Is De Vrij helemaal uitgesloten? Misschien door de systeem wisseling wel weer in aanmerking gekomen. Mag geloof ik ook vertrekken. @Bombarda
Heeft zijn zinnen op MLS gezet volgens onze info
Kunnen hem altijd nog proberen te overtuigen lijkt me? Nieuw systeem waar hij deels bekend mee is en een goede leider. Salaris zal hoog liggen maar ook daar moet Feyenoord stappen in durven te zetten of niet?
Hoop stiekem dat Feyenoord voor jonge frisse spelers gaat en hopelijk nog met winst verkocht kunnen worden
We hebben zoveel van dat soort spelers.
Dat hoeft niet op elke positie. Een ervaren speler maakt talenten ook veel beter. Middelste verdediger in een 3-man verdediging is ook een hele belangrijke en om dat nou aan te gaan met Trauner die de helft van de tijd geblesseerd is lijkt me niet verstandig. Nog genoeg plek voor jonge talenten.
Denk dat beelen in het midden komt te spelen, rechts trauner en links Hancko/inkomend. Zie dan graag een speler van max 26/27 (redelijk ervaren) denk aan doen hancko binnen kwam
Ik bedoel het niet verkeerd maar dan begrijp je het systeem niet helemaal. Aan de zijkanten achterin heb je in dit systeem snelheid nodig. Komen grote gaten en moeten ze ook wel eens de buitenspelers opvangen. Dat kan je met Trauner wel vergeten.
(Dit was bedoeld voor onder je laatste bericht alleen kan ik daar niet op reageren)
Daar heb je toch de backs voor? Word veel meer verdedigd werk verwacht van de zijkanten beelen ook prima/goed met linkerbeen
Daar heb je juist de opkomende backs voor.
Super optie voor ons, net de volwassenheid die we afgelopen seizoen europees miste om door te stoten tegen een atletico en roma.

Zou ik echt een mega aanwinst vinden vooral in dit 3-4-3 concept met 2 snelle gasten naast hem.
Excuus de Vrij mag zeker komen!
We vergeven je. Echt een klasse verdediger.
Cameron Puertas, speelt precies hetzelfde systeem. Misschien te duur maar zal wel meteen een van de betere spelers in de Eredivisie zijn.
Met zo'n 40 namen in de selectie is het niet gewoon een kwestie van afwachten wie er weg gaan en daarop anticiperen? En daarbij hoef je niet iedereen te vervangen, anders krijg je alsnog een te brede selectie.