olympiastadion-berlijn-proshots

ProShots

Geertruida en Bijlow mogelijk tegen Spanje in EK-finale

Nigel

Spanje heeft de eerste halve finale van het EK gewonnen van Frankrijk. Een spectaculaire eerste helft zorgde ervoor dat de Spanjaarden voor het eerst sinds 2012 weer in de finale van het EK staan. Zondag 14 juli om 21:00 uur is de EK-finale in het Olympiastadion.

Frankrijk kwam na acht minuten voetballen al op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Kolo Muani. In slechts vier minuten tijd wist Spanje de wedstrijd volledig om te draaien naar een 2-1 voorsprong door doelpunten van Olmo en de nog 16-jarige Yamal.

Spanje speelt aanstaande zondag 14 juli om 21:00 uur de EK-finale tegen het Nederland van Bijlow en Geertruida of Engeland in het Olympiastadion in Berlijn.