Bevestigd
Lopez Peru (Proshots)

Pro Shots

Transfers

Transfercheck • Internacional en Marcos López?

Bombarda

Terwijl het Europees kampioenschap en de Copa América volop doordraaien, blijft het gonzen van de transfergeruchten. Zo wordt ook Feyenoord dagelijks aan spelers gelinkt, en ook worden er spelers van de club aan nieuwe avonturen gelinkt. Wat klopt er van het gerucht wat Marcos López aan het Braziliaanse SC Internacional linkt? 1908.nl zocht het uit.

Marcos López kwam in de transferzomer van 2022 over vanuit de Major League Soccer, waar Feyenoord hem tegen een gecommuniceerd uitgaand recordbedrag wegkocht van San José Earthquakes. De 24-jarige Peruaans international werd tot medio 2026 onder contract gezet in Rotterdam, maar is inmiddels op een dood spoor beland. De linkspoot moet (de geblesseerde) Quilindschy Hartman voor zich dulden in de pikorde, maar heeft ondertussen ook concurrentie gekregen van nieuwkomer Gijs Smal.

Dat Internacional geïnformeerd heeft kan best kloppen, maar de Braziliaanse club heeft niet doorgedrukt in de vorm van een aanbieding richting de speler. Feyenoord zelf zegt ook nog geen bod voor López te hebben ontvangen, al is eer wel veel internationale belangstelling. López zelf geniet momenteel vakantie in de Verenigde Staten en keert naar verwachting over een week terug in training. Zijn appartement in Rotterdam is al wel anderhalve maand geleden opgezegd, omdat de algemene verwachting is en blijft dat López uiteindelijk een permanente transfer gaat maken.

Bij een Transfercheck raadpleegt 1908.nl relevante bronnen om transfergeruchten te verifiëren. Op basis daarvan wordt berichtgeving gedaan.  

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nog geen nieuws verder over het eventuele vertrek van deze jongen?
Pas in de winterstop laten gaan en als ie de concurrentiestrijd met Snal wint langer vastleggen
Als ik aan Lopez denk, denk ik altijd meteen aan zijn invalbeurt in de wedstrijd tegen Ajax die we met 2-3 winnen. Man, wat speelde hij toen een sterke pot!
Toen waren de rollen inderdaad omgedraaid;
Hartman speelde erbarmelijk slecht en werd terecht na een half uur gewisseld.
En Lopez speelde de wedstrijd van zijn leven.

Daarom ook absurd dat hij de wedstrijd erop weer op de bank zat, die jongen heeft nooit een serieuze kans gekregen.
Ik denk dat Hartman toen en zeker daarna de betere van de twee werd, maar ik ben wel met je eens dat er door Slot te weinig gebruik is gemaakt van Lopez.
Lopez is gewoon international, op zich ook goede speler. Hartman gewoon beter en is 1 keer vreselijk door ijs gezakt toen die ineens rechtsback moest gaan spelen.
Voor hem en Feyenoord het beste als nu wel gaat, de selectie is nu ook veel te groot.
Wat speelde hij goed in de arena toen die na 20 minuten inviel voor Hartmann was de beste man op het veld
Keert terug want die verplichte ‘optie’ is nu gelicht, maar markt is open voor hem
Markt is open voor hem…

Dus ook onder Priske zal hij nauwelijks speeltijd krijgen?

Jammer, van de erbarmelijke verlopen transferzomer vorig jaar was hij juist een positief lichtpuntje
Heeft niet heel veel gebracht, wel een paar belangrijke goals opzich, alleen voetballend niet goed genoeg voor ons en vooral niet in het systeem van Priske. Misschien inderdaad goed dat hij verder kijkt.
Hij is niet zo slecht als velen zeggen.
Jij ook niet Lee. 51 x Ahoy, dat is alleen voor de ware Groten!
En mn maat Frans Bauer natuurlijk, ook groot Feyenoorder. 💪🏻
Eens, ik zie hem echt nog wel bij een leuke club landen
Het is ook geen slechte verdediger, maar aan de bal gewoon niet goed genoeg. Als die moet starten zet de tegenstander zo druk dat ze hem de bal laten in de opbouw en dat gaat vaak fout.
Als je zo weinig minuten krijgt kan je er nooit in komen. Als je dan ook nog op rechtsback beland dan valt hem niets te verwijten. Maar ik geloof dat hij veel meer kan, ook aan de bal.
Zou hem er toch nog bijhouden nu Hartman in de lappenmand zit. Hoef je in ieder geval geen vervanger te halen. Andere posities hebben toch meer prio
Moet ie zelf ook willen, het wordt al lastig tegen Smal, en als Q fit weer is wordt het dalijk zelfs tribune alsnog voor hem, beter de wegen laten scheiden.
En als Q niet fit wordt en Smal geblesseerd raakt? Tenzij er een goed bod komt Lopez in ieder geval tot de winterstop houden.
Top! Thanks voor de verduidelijking.
Als we er wat aan verdienen, dan is het mooi meegenomen. Het enige wat hij ons heeft geleverd is een lach op ons gezicht met z’n handsbal