mk190127op4685

VK Sportphoto

Nieuws

'Oud-Feyenoorder Van Beek naar Qatar'

Nigel

Oud-Feyenoorder Sven van Beek maakt samen met Pelle van Amersfoort een transfer naar Al-Shahania, zo meldt Transferwatch. De club komt uit Qatar. 

De transfersom in totaal bedraagt 500.000 euro voor beide spelers. Het betekent voor Van Beek dat hij voor het eerst een transfer naar het buitenland maakt. Er moeten nog wat handtekeningen worden gezet, maar het is zo goed als zeker dat zowel Van Amersfoort en Van Beek naar Qatar vertrekt. 

Sven van Beek vertrok in de zomer van 2021 van Feyenoord naar sc Heerenveen. Van Beek werd in het seizoen 2020/2021 verhuurd van Feyenoord aan Willem II. 

Delen

Reacties

Leuk voor die gasten zelf, die gaan bakken met geld verdienen, op zich wel slecht voor de eredivisie. Nu zijn deze gasten wat ouder, maar bij een Utrecht gaan ook 2 jonge spelers die kant op.
Met zijn kwaliteiten zou hij gek zijn om nee te zeggen. Money in the bank 💰
Als dit zo doorgaat zijn er over 3 jaar geen voetballers meer in Europa. Wel lekker voor Sven, lekker weer, goed eten en absurd veel knaken. Krijgen wij dan nog een opleidingsvergoeding?
Als dit zo doorgaat hebben de zandbak landen zonder probleem straks een competitie op KKD niveau. En dit gaat uiteraard door tot er geen spelers meer zijn zonder principes en die wel in dat soort landen aan de slag wil.

En ja wij krijgen gewoon ons opleidingspercentage, het volle percentage zelfs. Is niet veel maar alle beetjes helpen.

Lekker weer, simpel voer, en hij kan zijn vrouw zonder problemen opsluiten in zijn appartement en verstoppen onder een vuilniszak.
Groot gelijk heeft die, lekker cashen!