Bevestigd
thumbs-9bd090f04a80a03d3cc6a54bc5db2e8a-2000-2000

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord bevestigt contractverlenging Zechiël

Van de redactie

Feyenoord heeft met Gjivai Zechiël overeenstemming bereikt over een nieuw contract tot medio 2028. De 19-jarige middenvelder heeft, nadat er al in september een akkoord werd bereikt, donderdagmiddag in het bijzijn van zijn familie het nieuwe contract in De Kuip ondertekend.

Zechiël sprak op 27 augustus jl. al vol trots van een droom die uit was gekomen nadat hij zijn officiële debuut voor Feyenoord had gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Almere City. ‘Die droom is nu alleen maar mooier geworden’, glunderde Zechiël na het afronden van alle formaliteiten in De Kuip. 

‘Debuteren in een volle Kuip voor onze eigen supporters was al geweldig en smaakt naar meer. Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken. Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal. Ik heb heel veel te danken aan mijn familie en mijn geloof. Met die steun en kracht kan ik hard blijven werken om mezelf verder te ontwikkelen en te slagen bij Feyenoord.’

Zechiël speelt sinds 2018 voor Feyenoord en maakte afgelopen zomer de overstap naar de eerste selectie. Naast Leo Sauer (17) en Antoni Milambo (18) was hij daarmee een van de drie jeugdspelers die dit seizoen vast werd overgeheveld van Varkenoord naar De Kuip.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Prima beslissing van en voor deze jonge gozert. Echt een talent. Complimenten voo DTK en de technische staf. . Visie op de toekomst van de club.
@FeyenoordTM denkt Feyenoord al na over een extra centrale verdediger. Trauner lijkt toch vaak niet helemaal fit en met van Beelen als enige centrale is de spoeling dun. Ik weet dat Geertruida kan opschuiven maar ook dan heb je maar één rechtsback.
Nino is vrij en tegen een lage clausule op te pikken
Hoe zit het als fc Utrecht degradeerd, jong Utrecht moet dan sowieso uit de KKD.
Schuift er dan een andere jong team door?
Weet iemand hoe dat zit?
Dan moet Jong Utrecht eruit inderdaad.
Zelfde geldt voor onze vrienden uit de "hoofdstad" ;)
Dat zou toch genieten zijn als de neuzen degraderen, alleen zie ik dat niet gauw gebeuren.
Alleen hoe zit dat dan, wie wordt er dan doorgeschoven van de o21 elftallen?
Dan gaan deze plekken naar de hoogst geklasseerde Jong teams. Dat zijn op dit moment Jong Sparta en Jong Almere City. Mocht Almere City ook degraderen dan zou je uitkomen bij het hoogst geklasseerde team uit de O21 competitie.
Al heb ik echter ook wat gelezen over dat ze de kampioen van de Betnation Divisie (3e niveau van NL) willen laten promeveren, maar kan dit nergens 100% bevestigd terugvinden
Klopt heb ik ook ergens voorbij zien komen, maar is een beetje vaag allemaal.
In ieder geval met de huidige prestaties van O21 hoeven wij ons geen zorgen te maken dat het Feyenoord is die instroomt.
je ziet het aan hem iemand met en Feijenoord hart met de kwaliteiten van een van Persie een Gullit en een van Hanegem samen.
dus gewoon toppie.
Volgend jaar concurrentie aangaan met de huidige basis middenvelders. Heeft een goede kop op zoals ze dat weleens zeggen. Als hij in zichzelf investeert en zijn hoofd erbij kan houden wordt het een topspelert .
Wow, dat is gelijk ook een langdurig contract zeg. Ik hoop echt dat hij volgend seizoen een vaste plek in de basis kan krijgen.
Terecht zo'n lang contract, en een goede zet. Als ie doorbreekt is ie goud waard, als ie er niet komt, wil ie vast ergens anders spelen en wordt het contract verbroken.
@FeyenoordTM hoor jij al namen voor de winterwindow en posities waar we ons mogelijk willen versterken (met buitenkansjes bijv?)
Een buitenkans moet je uiteraard nooit laten lopen, maar als er niemand vertrekt heb je toch ook niemand nodig. Onrust door te veel concurrentie komt het team ook niet ten goede.
Je mag wel anticiperen op komende transfers, wanneer je zo in de etalage van het Europees voetbal speelt. Mooi om jongeren met beleid in een draaiend elftal in te passen. Wat doet onze club het goed!
Denk alleen verdediging ergens ivm trauner. Denk verder lekker zo laten en door sparen.
Veel concurrentie zorgt juist voor rust, i.p.v. onrust.
Wat een onzin post is dat. Te is nooit goed. Iedere positie is nu dubbel bezet. Dit artikel gaat over Zechiel. Die geeft aan dat zijn contract laat zien dat je als jonge jongen kansen krijgt bij Feyenoord. Dat is erg belangrijk. Wanneer je meer en meer in de breedte blijft kopen wordt het moeilijker en moeilijker om als jonge jongen door te breken. Nu vertrekken Slory en Kleijn al door gebrek aan perspectief, bij meer raak je ook spelers als Zechiel, Sauer en Milambo kwijt. De levensader van het opleiden van jeugd moeten we koesteren. De Reserves van de reserve moeten geen dure aankopen zijn.

Kwalitatief zijn we veel minder dan veel andere ploegen, maar toch kunnen we zelfs in de CL redelijk mee. Dat is door het de rust en het TEAM. “There is no I in team” en als de concurrentie te groot wordt gaat men meer aan zichzelf denken en krijg je dus onrust.
Nu vertrekken Slory en Kleijn al door gebrek aan perspectief.
Nee. Die vertrekken door gebrek aan kwaliteit.

En welke reserve van een reserve is een dure aankoop dan?
Wat dacht je van Dilrosun?
Gewoon onwaar. Feyenoord heeft voor beiden een goede aanbieding liggen en wil de spelers behouden. Zij gaan niet akkoord door perspectief. Feyenoord vind dat jammer want gelooft in de kwaliteiten van beide spelers en wil ze graag behouden. Wel bij de feiten blijven en geen leugens verzinnen.
En met rust i.p.v. doelde ik op het fysieke. Maar dat snapte jij natuurlijk ook wel (not).
Heb een interessante naam van een centrale middenvelder
@FeyenoordTM thanks voor je reactie! Kan je iets van een profiel schetsen of is dit te vroeg? Met al 2 defensieve middenvelders in huis en ook twee aanvallende lijkt dit me dus meer een allround speler, die samen met timber de cm plek in moet vullen? Sport toch nog vervanger van Orrie dan?
Aardige kans. Dan moet er wel een speler verhuurd worden. Jullie kunnen zelf wel invullen welke speler hier dan voor in aanmerking komt.
Geen idee. Milambo? Vd Belt?

Overigens zou ik een CM onzin vinden met een timber die zich gigantisch ontwikkeld
En wat als hij, net als vorig seizoen, geblesseerd raakt? Dan hang je
Zeker maar dan moet de speler die je haalt wel akkoord gaan met een reserve plek
Ja dat zal dilrosun wel zijn idd. In de winter ook gelijk Nino halen? Is er extra budget door prestaties in de CL?
Budget is er sowieso nog wel, Nino is en blijft een optie maar nu niets concreets
Goele opvolger voor Timber. Een rasvoetballer.
Precies, als Timber (gaat echt heel lekker met hem) zo doorgaat zijn opvolger.
Opstellen gaat misschien wat ver nu al. En voor wie dan?
Maar in vaker in laten vallen, zeker.