Sipke Hulshoff | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord bevestigt: Hulshoff naar Liverpool

TwanR

Sipke Hulshoff vertrekt definitief naar Liverpool FC. De laatste formaliteiten rondom de overstap van de assistent-trainer van Feyenoord naar de Engelse topclub zijn officieel afgerond, waardoor de transfer van Hulshoff voltooid is. Datzelfde geldt voor Head of Performance Ruben Peeters.

Hulshoff zegt met veel genoegen terug te kijken op zijn tijd in Rotterdam. ‘Ik wil de supporters bedanken voor de geweldige steun die we als team hebben gekregen de afgelopen jaren. Feyenoord is een fantastische club en ik wens ze heel veel succes toe komend seizoen – iets dat makkelijk te roepen is maar wat ik uit de grond van mijn hart meen. Ik heb me in Rotterdam ontzettend op mijn plek gevoeld, mede dankzij alle mensen op de werkvloer die ervoor hebben gezorgd dat we als staf ons werk goed konden doen. De herinneringen, zeker aan de mooie prijzen die we met de club hebben gewonnen, blijven voor altijd.’

De 49-jarige Hulshoff kwam in de zomer van 2021 van FC Volendam naar Feyenoord. Nadat hij in zijn eerste seizoen in Rotterdam het beloftenelftal Feyenoord Onder 21 onder zijn hoede had, voegde hij zich vanaf de voorbereiding op seizoen 2022-2023 als assistent-trainer bij de staf van hoofdtrainer Arne Slot. Deze functie combineerde hij tot voor kort met die van assistent-trainer bij het Nederlands elftal.

De afgelopen twee jaar was Hulshoff als staflid van Feyenoord nauw betrokken bij de nodige successen. Zo werden de landstitel en de TOTO KNVB Beker gewonnen en maakte de club ook op Europees vlak indruk.

Ook Peeters vertrekt naar Liverpool
Naast Hulshoff zal ook Ruben Peeters Feyenoord verlaten voor Liverpool. Peeters was de afgelopen drie seizoenen werkzaam in de performance- en medische staf van Feyenoord als Head of Performance, een functie die hij samen met Leigh Egger vervulde.

Tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

@Bombarda Hoe zit het met de assistenten van Feyenoord?
Hamberg deal wordt nog aan gewerkt, finetunen
Nog steeds wel de verwachting dat die deal gaat lukken?
Ja hoor anders was de stekker er al uit
En een eventuele Isaksen-deal?
Hulshoff is z'n vrouw en kinderen zat, die blijven in Friesland
Interessant dat slot aangaf dat hij nog 2 seizoenen bii feyenoord plande te blijven na zijn verlenging maar toen liverpool kwam hii niet kon weigeren.
Liverpool weiger je niet. En dankzij die 2 jaar kon Feyenoord een grote afkoopsom uitonderhandelen. Topdeal!
Zou die Guler van turkije niks voor ons zijn ?? Zit toch stil bij madrid
Real zal hem niet uitlenen en onder de 60 miljoen ga je m ook niet kunnen binnen halen. Veeeeel te duur dus
Etiënne Reijnen blijft definitief bij Feyenoord?
Vlg mij heeft hij z'n papieren niet. Dan kom je in Engeland niet aan de slag.
https://youtu.be/Nf0O_6yL7Zo?si=0lGQ9iHefMvcXmnC