Bevestigd
wieffer2027web

KayneKVisuals | Tekst via Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord bevestigt: Mats Wieffer tekent bij

FeyenoordTM

Mats Wieffer zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis die hem langer aan Feyenoord verbindt. De 23-jarige middenvelder tekent dan een nieuw, verbeterd contract tot medio 2027. De vorige overeenkomst tussen Feyenoord en Wieffer liep tot de zomer van 2026.

‘Ik heb al vaker gezegd dat het snel is gegaan en ook wel een beetje onwerkelijk aanvoelt soms’, reageert Wieffer. ‘Maar toen ik de kans kreeg ben ik er vol voor gegaan en het maakt mij ongelofelijk trots dat ik hier nu sta. Met de ploeg zitten we in een hele belangrijke fase van het seizoen en dat maakt dat er weinig tijd en ruimte is om erbij stil te staan. 

Deze beloning is niet alleen een extra bevestiging, maar laat mij er toch ook weer even bij stilstaan hoe bijzonder het is wat ik nu allemaal mee maak. Tegelijkertijd wil ik niets liever dan er alles aan doen deze lijn door te trekken. Als we als team blijven doen wat ons al het hele seizoen kenmerkt dan kunnen het nog hele mooie weken worden.’

Wieffer, die afgelopen zomer de overstap maakte van het gepromoveerde Excelsior naar De Kuip, heeft in korte tijd een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Drie maanden geleden maakte hij zijn basisdebuut in de hoofdmacht van Feyenoord in de met 3-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle. Daarin scoorde hij en gaf hij een assist. 

Vervolgens ging het razendsnel met de geboren Bornenaar. Inmiddels is hij niet alleen een belangrijke vaste kracht in het elftal van Arne Slot, maar ook Oranje-international. Wieffer maakte tijdens de laatste interlandperiode voor het eerst deel uit van de selectie van het Nederlands elftal en maakte zijn interlanddebuut op maandag 27 maart tegen Gibraltar, nota bene in De Kuip.

Met Feyenoord zijn voor Wieffer nu de beslissende weken aangebroken van het seizoen. Deze week reist de ploeg met een 1-0 voorsprong af naar Italië voor de return tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. Daarna volgen in de Eredivisie nog vijf speelrondes, waarin Feyenoord zich hoopt te verzekeren van de 16de landstitel in de clubhistorie.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@ftm is Summerville een realistische optie voor ons ? Willen we hem terughalen is hij überhaupt haalbaar ?
Off topic

AS Roma ontslaat op staande voet de Algemeen Directeur wegens financiele malversaties
Zirrouiki out of the question nu ?
Waarom ?
Met Wieffer een schot in de roos, maar ik ga er niet van uit dat VdBelt meteen mee kan doen in de CL.
Dus je zal toch je middenveld moeten versterken, want daar win of verlies je de slag meestal.
Dan heb je nog Kokcu, die naar verwachting vertrekt met Timber als vervanger , daar zal ook iemand bij moeten komen.
Rest nog Szymanski, 10 miljoen is veel geld en dat ie nou altijd de sterren van de hemel speelt , kan ik ook niet zeggen.
Dan heb je daar Bullaude en Taabouni, als Feyenoord Szymanski niet koopt, zal daar ook nog iemand bij moeten.
Kortom, je middenveld moet je sowieso versterken en het liefst met iemand die er meteen staat
Echt geluk bij een ongeluk voor hem dat Zerrouki niet is gekomen en hopelijk ook niet meer komt. Geef dat geld maar uit aan Szymanski💪🏻❗❕
Echt geluk bij een ongeluk voor hem dat Zerrouki niet is gekomen en hopelijk ook niet meer komt. Geef dat geld maar uit aan Szymanski💪🏻❗❕
Voor 6 ton en 20% doorverkooppercentage gekomen. Op advies van Marinus Dijkhuizen van Exc. Die tipte Slot. Ze namen de gok.
En zie nu.....
Niet meer dan verstandig van zowel Wieffer als Feyenoord.
Gaat ook weer veel geld opleveren.
Feyenoord en Mats zijn heel goed bezig.

Wat een beleid zeg !!!
Voor mij de leukste transfer van dit seizoen. Wieffer speelde bij Excelsior vaak in een meer aanvallende rol maar heeft op 6 de potentie om door te groeien naar topniveau. Ik zie ook nog voldoende rek om bij een team te spelen die structureel Champions League speelt (hopelijk Feyenoord).
Stond ook vaak centraal achterin kan hij ook met dank aan Dijkhuizen.