Bevestigd
Prijsvrij Concept

Edit 1908.nl | Tekst via Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord bevestigt rugsponsor-deal met Prijsvrij

FeyenoordTM

Met ingang van het nieuwe seizoen prijkt Prijsvrij Vakanties op de achterkant van het shirt van Feyenoord. De reisaanbieder wordt tevens shirtpartner van Feyenoord Vrouwen 1. Het partnership is aangegaan voor minimaal twee jaar. Hoewel in het verleden meerdere hoofdpartners al gebruik maakten van de achterkant van het mannenshirt, is Prijsvrij Vakanties de eerste zogeheten Back-of-shirt-Partner in de historie van de club. 

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, is content met het partnership: ‘We zijn uiteraard zeer verheugd dat Prijsvrij Vakanties en D-Reizen haar verbintenis met Feyenoord verder heeft uitgebreid. Bij dit bedrijf en de mensen die er achter zitten zie je echt een mooie groei: van supporter tot Business Seathouder, tot Business Unithouder, tot nu dan Partner in de top van onze piramide. Voor Feyenoord is de toename van het aantal partners uiteraard enorm belangrijk. Het zorgt voor een significante groei in onze commerciële omzet en maakt mede mogelijk dat wij de club verder kunnen ontwikkelen, zowel voor de mannen als de vrouwen.’ 

Dennis van Keulen, manager Business Relations & Partnerships. ‘Als club tonen we dagelijks aan dat we een belangrijke en onderscheidende bijdrage leveren aan het realiseren van de marketingdoelstellingen van onze Partners. Met dit Partnership toont Prijsvrij Vakanties niet alleen haar binding met de club, maar laat zij ook zien vertrouwen te hebben in Feyenoord als mediaplatform en dat de club zal bijdragen aan de realisatie van de groeiambities.’

Zeker ook voor Marc van Deursen, CEO & Founder van Prijsvrij Vakanties & D-reizen, is dit een bijzonder moment. ‘Prijsvrij Vakanties is in 2010 opgericht en inmiddels behoort de Prijsvrij & D-reizen Groep tot de top van de Nederlandse reisbranche. Mijn liefde voor Feyenoord gaat terug tot aan mijn vroege jeugd, toen ik door mijn vader voor het eerst werd meegenomen naar het stadion. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat Prijsvrij Vakanties zich nu als Partner aan Feyenoord heeft kunnen verbinden.’

‘We willen door middel van dit partnership niet alleen Feyenoord en Prijsvrij Vakanties & D-Reizen laten groeien, maar vooral ook van toegevoegde waarde zijn voor de Feyenoord-supporters door onder andere aantrekkelijke aanbiedingen en gave (win)acties. Het was leuk dat we in de aanloop naar dit moment al wat moois konden betekenen op verzoek van de selectie van Feyenoord 1 door een kampioensreis te organiseren.’

Over Prijsvrij Vakanties
Prijsvrij Vakanties is onderdeel van de Prijsvrij D-reizen Groep, die als reisorganisatie meerdere merken voert waaronder Prijsvrij, $unmix, D-reizen en D-Holidays. Per jaar worden meer dan 250.000 vakanties naar meer dan 67 landen georganiseerd. Met een winstgevende omzet van meer dan 500 miljoen euro (2022) en circa 500 medewerkers behoort Prijsvrij D-reizen Groep tot de grootste reisorganisaties van Nederland.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ziekelijke reacties over een naam op de rug van een shirt. Gaat werkelijk nergens over. Gewoon prima gedaan.
Belachelijk dat de naam van de speler naar de onderkant van het shirt verhuist. Had prijsvrij niet onderaan gekund? Dat had ik veel mooier gevonden en ook en respectvoller naar de spelers.
Gaat komende zaterdag enkel het thuisshirt in de verkoop of ook de overige tenues?
Shirt kopen en een matje laten groeien, dan zie jer er niets meer van :-)
Koop wel een shirt maar ga kijken of je prijsvrij er af kan krijgen en uit protest een naam op die plek
Je kan beter geen shirt kopen dan hahaha. Dan hebben ze het geld van je shirt dus dat schiet niet op
Wil de club niet duperen wil gewoon speler naam bovenaan
denk jij dat een rugsponsor geld krijgt van dat shirt?
Oprecht, zn rugsponsor is wel vet, meer bedrukkingen zijn denk ik alleenmaar beter. Gekoppeld met een Nederlands bedrijf is ook nog een extra winst in mijn optiek.
Dan maar geen nieuw shirt voor mij
Maakt niets uit jongens. Zolang ze fatsoenlijk spelen vind ik alles goed. Die letters zie ik niet eens zonder leesbril ;-)
Door de slechte deal met Europarcs moest die van Keulen wel een compensatie deal sluiten. Shirt naar de kl…
Ik was van plan om het nieuwe thuisshirt te kopen maar door de lelijke rugsponsor doe ik nu niet.
Hoop dat het volgend seizoen onderop het shirt of beter helemaal niet op het shirt.
Echt schandalig. Kan er gewoon boos om worden hoe ons shirt verneukt wordt voor een karig bedragje en dan nog minimaal voor twee jaar ook..
Danilo met zn 2 kampioenschappen verre van prijsvrij...
Ik wilde graag het teneu van castore kopen maar de sponsornaam prijvrij achter op het shirt vind ik wel zonde. En weet dus ook niet op ik deze nog wil kopen.
Ik ben niet tegen een rug sponsoring maar deze vind ik niks.
Waar ik normaal de namen van mijn kleinkinderen laat drukken, staat nu dus prijsvrij, De ziel van het shirt verkocht aan de sponsor. Prima, ze doen maar, scheelt mij een paar meier en Alie drukt ze wel zoals ik ze wil hebben, De klant betaald, de sponsor bepaald.

Nu dus effe niet, noem me een nep-supporter, dat neem ik voor lief, maar mijn kleinkinderen met prijsvrij te laten lopen waar hun namen jaren hebben gestaan, nee.
Als ik het goed herinner zijn de totale inkomsten van Prijsvrij als rugsponsor + nieuwe deal met Euro Parcs voor aankomend seizoen net zo hoog als enkel de inkomsten van Euro Parcs vorig seizoen.

De verhalen eromheen met kortingen voor supporters, de groei etc vind ik niet zo relevant. Ik snap nog altijd niet dat je met CL op de planning en prachtige groei van de club, vele nationaliteiten etc een extra sponsor nodig hebt om inkomsten gelijk te houden.

Je kunt zeggen “het is maar een sponsor op je shirt” maar mijn mening is dat het woord Prijsvrij bovenaan echt lelijk is.
Mensen doen hier net alsof het bijna je morele plicht is om elk jaar een shirt te kopen als supporter. Je koopt een shirt toch vooral omdat je het mooi vindt? En omdat je een shirt wil met je eigen naam of die van een van je helden?

Er zijn inderdaad genoeg andere manieren waarop Feyenoord commerciële stappen kan maken zonder dat daar een rugsponsor of een gokbedrijf (Knaken/Sorare) bij betrokken hoeft te worden. Denk bijvoorbeeld aan shirtverkoop in Mexico, Feyenoord Twitter en Youtube zit helemaal vol met Mexicaanse Santi fans.
Geen plicht, maar ik vind het leuk een shirt van het actuele seizoen te kopen. Als het niet mooi is sla ik over, maar dat vind ik jammer. Zeker omdat er geen “winst” zit in de extra sponsor, enkel compensatie voor de verlaging van Euro Parcs
Kan je het teneu zonder rugsponsor kopen?
Prima, als ze maar kampioen worden
Dan ga ik nu toch de oproep doen die ik niet had willen doen: Koop alsjeblieft geen shirt dit jaar. Je kunt klagen wat je wil, maar als je nu geen statement maakt verdwijnt zo'n sponsor nooit meer van ons mooie shirt. Laat het alsjeblieft bij 2 jaar blijven!
Rot toch op pipo, met deze oproep schaad je de financiele groei van de club. Ze zouden je levenslang uit de kuip moeten houden. Grow a pair, het is maar een sponsor sticker achter op het shirt. Doen ze op alle prof niveaus, in alle sporten al jaren.
Koop je nu een shirt, dan staan er volgend jaar 2 stickers onder elkaar. En 2 op de buik. Gaan we straks allemaal in een dart-tenue naar de Kuip. Zulke ontwikkelingen gaan toch meer ten koste van de supporter dan dat ze opleveren?
Jij bent echt een neus in geheim
Jeetje, ik heb hier toch alleen maar het beste voor met mijn mede supporters? Ga nou niet doen alsof Feyenoord niet zonder deze sponsor kon. We zijn geen Cambuur. Feyenoord ziet hier gewoon een kans voor een miljoentje extra en gaat daarmee voorbij aan de belangen van de supporters. Ik vind het een slechte ontwikkeling en ik mag daar best wat van zeggen.
Nee, jij wil jouw mening als de waarheid verkopen. Jij wilt beste voor supporters? Ik ben het al niet met je eens. Spreek niet voor anderen.
Tuurlijk mag je hier zeker wat van zeggen, en nee jou mening maakt je ook geen mindere feyenoord supporter!
Ik ben het overigens niet met je eens, ik vind dat feyenoord dit allang had moeten doen.
Het extra geld is iets wat feyenoord structureel goed kan gebruiken in mijn optiek. Dus een ander kleding merk, meer shirt sponsoren is iets wat feyenoord op langere termijn nodig heeft om de kloof met Ajax te dichten.
Mooi shirt lelijk shirt, ik vermoed dat het voor een hoop supporters niet veel uit maakt zolang ons prachtige logo er maar op staat.
Met alle respect, gedraag je is normaal. Jij scheldt letterlijk iedereen uit op deze site. Gedraag je gewoon als een normaal mens. Als je een andere mening verwoordt je die normaal en ga je niet lopen schelden.
Dat klopt. Maar als je niet een betere deal kan krijgen als hoofdsponsor moet je toch gaan nadenken of ze het commercieel wel begrijpen.... We spelen CL.
Ik roep jou op op op te pleuren stink ******* en lekker voor sparta te juichen
Oneens zijn is 1 ding. Maar maak deze site geen fr12-niveau aub met dat taalgebruik.
Dus..als ik niet als een hersenloze zaadcel wil communiceren moet ik maar voor een andere club worden? Rare redenatie..Ga je gewoon normaal gedragen, lijkt mij voor iedereen hier prettiger
Snap hier dus niets van. Wat maakt het uit dat er een naam achterop staat? De leiding is op zoek naar mogelijkheden om de club weer structureel financieel gezond te krijgen en dat wil jij dan saboteren? Waarom? Sentiment?
Ik vind het gewoon een slechte ontwikkeling. Ik snap ook wel dat Feyenoord sponsors nodig heeft maar ga nou niet doen alsof Feyenoord niet zonder dit soort dingen kan.
Ik begrijp wel wat je zeggen wilt.Ik vind het een nogal overdreven reactie en geen slimme oproep, maar ik kan het sentiment op zich wel begrijpen.
Bedankt voor je begrip. Er zijn genoeg andere manieren om Feyenoord te supporten.
Gelukkig kunnen we hier ook nog gewoon op een fatsoenlijke manier van mening verschillen toch?😉