hartman-1

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman wederom in de basis bij Jong Oranje; Burger vervangt geschorste Timber

Moreno

Jong Oranje treedt om 18:00 uur aan voor het beslissende groepsduel op het EK onder 21. Gastland Georgië, de verrassende koploper van de groep, is in de derde wedstrijd de tegenstander. Feyenoorder Quilindschy Hartman start opnieuw in de basis.

In tegenstelling tot de eerste twee poulewedstrijden staat de andere 'Q' niet in de basis. Quinten Timber, de captain van Jong Oranje, moet het belangrijke duel aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing. Hij pakte tegen zowel België als Portugal een gele kaart.

Zijn vervanger is oud-Feyenoorder Wouter Burger, die zijn wedstrijden inmiddels speelt voor FC Basel. Bondscoach Erwin van der Looi brengt nog een wijziging toe aan zijn elftal. Rechtsback Milan van Ewijk mag dit keer starten, wat ten koste gaat van Devyne Rensch.

Georgië won dit toernooi al verrassend van Portugal (2-0) en speelde gelijk tegen onze zuiderburen. Nederland weet daarom wat het te doen staat vanavond: winnen. Bij vrijwel ieder ander resultaat is Nederland uitgeschakeld. 

Delen

Reacties

@ftm gravenberg een optie als opvolger van kökçü