a1b02180

Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord en Korps Mariniers slaan handen ineen

Moreno

Feyenoord en het Korps Mariniers zijn een samenwerkingsverband aangegaan. De Rotterdamse voetbalclub en het keurkorps van de Koninklijke Marine willen de komende twee jaar op maatschappelijk gebied hun voorbeeldfunctie ten goede inzetten en zo jongeren begeleiden in hun ontwikkeling.

"Een mooie samenwerking tussen twee betrouwbare instituten", zo typeert Ton Strooband, manager maatschappelijke zaken de overeenkomst. "Via de diverse projecten die we als Feyenoord uitrollen in Rotterdam en omstreken geven we jongeren op dagelijkse basis handvatten, waarbij een sportieve en gezonde leefstijl, onderwijs en stages en werkgelegenheid centraal staan."

"Dat het Korps Mariniers vanuit hun opleidingscentrum in de historische Van Ghentkazerne in Rotterdam ons daarbij komt ondersteunen met voor Feyenoord herkenbare kernwaarden als kameraadschap, geloof in eigen kunnen en doorzettingsvermogen is in onze ogen een win-win-situatie."

Naast de betrokkenheid op maatschappelijk gebied is het eveneens de bedoeling dat het Korps Mariniers onder andere alternatieve trainingen op het gebied van teambuilding gaat verzorgen voor de jeugdelftallen van Feyenoord Academy. Ook zullen het Korps Mariniers en het safety- en security personeel dat tijdens thuiswedstrijden in De Kuip werkt de komende twee jaar kennis gaan delen op het gebied van veiligheid en speciale teambuildingsoefeningen organiseren in zowel stadion als kazerne.

Tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Misschien kunnen ze het uitschot wat zooi op het veld gooit ook onder handen nemen?:)
Mooi, in elk vak een paar en bij noodzaak meteen een peloton inzetten, tegen die nep supporters.
Nou kunnen die netten wel weg toch?
Zolang die maatregelen niet veranderen blijven die netten, las ik
Mariniers zullen rond het veld staan. Wie gooit wordt afgeschoten
Effe snel een andere deal presenteren om de aandacht af te leiden van Prijsvrij, haha.
Pff wordt jij nou nooit moe van dit soort opmerkingen?
Was gewoon een grapje, neem het niet zo serieus.
Tja, kan er niks aan doen dat jij zo zuur ingesteld bent.