Bevestigd
Rangers

Afbeelding via rangers.co.uk | Edit 1908.nl | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord bevestigt: Zeb Jacobs nieuwe Head of Academy

Karst

Feyenoord heeft in de persoon van Zeb Jacobs een nieuwe Head Of Academy vastgelegd. De in België geboren Jacobs, die overkomt van Rangers FC, is daarmee de opvolger van Rini Coolen. Jacobs tekent in De Kuip een contract voor de duur van drie jaar tot medio 2027.

"Na een zorgvuldige selectieprocedure hebben we met Zeb een uitstekende opvolger van Rini Coolen in huis gehaald,’ aldus Jelle Goes, recruitment & development manager bij Feyenoord. ‘Jacobs heeft in korte tijd een goede reputatie opgebouwd en veel ervaring opgedaan bij de jeugdopleidingen van diverse aansprekende clubs. Met zijn achtergrond en visie denken we dat hij goed zal passen binnen Feyenoord Academy, zodat we voort kunnen bouwen op de al succesvol ingeslagen weg."

"Als een grote club als Feyenoord zich voor je meldt dan is dat niet alleen een compliment maar ook een prachtige kans,’ aldus Jacobs. ‘Feyenoord Academy is een jeugdopleiding met een uitstekende staat van dienst en prachtige faciliteiten. Aan mij de eervolle taak om samen met alle coaches en overige staf Varkenoord, dat al vele grote talenten voort heeft gebracht, naar het volgende niveau te brengen en zo de verbindingsschakel naar en levensader van Feyenoord 1 te zijn. Een mooie uitdaging, waar ik heel veel zin in heb."

Begonnen als Technical Coach bij KV Mechelen volgde voor Jacobs in 2018 de overstap naar Royal Antwerp FC, waar hij Head of Development werd. De afgelopen jaren bekleedde Jacobs verschillende functies bij Rangers FC, waarbij hij dit seizoen binnen de Schotse topclub werkzaam was als Academy Director.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Puscat schijnt een goede trainer te zijn @FTM
Pussycat? Haha Kevin Muscat bedoel je dan neem ik aan.
Is dat een goede trainer? Nooit van gehoord eigenlijk.
Geen idee. Hoorde deze week voor het eerst van hem
Alsjeblieft geen Schreuder, die heeft helemaal geen Europese ervaring. Ik hoop op een trainer met wat meer ervaring en die lekker aanvallend wilt spelen. Ik laat me graag verrassen door Te Kloese.
Eens. ‘mMaar h..hij heeft h-het g-goed ge..gedaan B-bij P..P-EC!’ So what Jaap stam deed het ook goed bij PEC. Je mag wel beetje een cv hebben.
https://totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/jacob-neestrup-at-fc-copenhagen-2022-23-tactical-analysis-tactics
Beetje makkelijk he? Van iedere willekeurige naam is de kans dat hij niet komt ontzettend veel groter dan dat hij wel komt.
Kom je vaak bij hem op de koffie?
Tuurlijk is de kans veel groter dat ze bij iemand anders uitkomen. Er zijn zoveel trainers die ze kunnen benaderen. Dat betekent niet dat het onmogelijk is.
Neestrup of Knutsen lijken mij uitstekende keuzes als hoofdtrainer. Uiteraard hebben ze hun eigen accenten, maar ze hebben succes behaald met een speelstijl die goed aansluit op wat Feyenoord nastreeft. Dick Schreuder is meer een gok, maar ik hou wel van zijn ultra-aanvallende stijl. Als er nog een Nederlander wordt aangetrokken als assistent-trainer zou ik Lukkien een goede keuze vinden als hij daar zelf voor open staat. Slot heeft hem hoog zitten.
Dick schreuder…… alsjeblieft niet. Doe maar pusic of een knutsen
@FeyenoordTM

Hoe realistisch is een scenario dat Knutsen de nieuwe trainer wordt?
Dat is toch niet wat je moet nastreven. Neestrup all the way!
Kan je ons alsjeblieft uit ons lijden verlossen; van Bommel en Schreuder zijn toch geen serieuze opties om Slot te vervangen?
Verwacht je vanavond al een update over het overleg vandaag, of pas later deze week?
Welkom bij ons mooie clubie prima zet feyenoord, ik heb de de volste vertrouwen dat wij de ingeslagen weg door gaan zetten.
@FeyenoordTM marca zegt dat schreuder op Pole ligt voor hoofdtrainer?
Laten we hopen van niet, zo goed voetbalde PEC nou ook weer niet. En nu zit hij bij een derde divisie club, totaal niet klaar voor een stap naar de Champions League.
Feyenoord zal ook nooit klaar zijn voor champions league dat heb slit al bewezen
Alles wat onze spelers hebben geleerd qua systeem en automatisme zo de prullenbak in.
Dat zou ik de meest logische vinden van alle Nederlandse opties. Het liefst zie ik echter een buitenlandse coach die momenteel ergens opvalt met sprankelend voetbal. Feyenoord moet echt zo’n voorbeeldclub gaan worden op alle vlakken. Niet weer terugvallen in het oude-jongens-krentenbrood als voorheen.
Neestrup, Knutsen zijn realistisch en echt goede trainers.
Waarom de meest logische? Heeft nog helemaal niets bewezen in Nederland. Dan kunnen we net zo goed de coach van Willem II nemen die winnen dit jaar de Keuken Kampioen Divisie met leuk voetbal. Schreuder is totaal niet van het niveau wat we zoeken.
Voetbal van Willem II is beduidend minder dan het voetbal olv Schreuder, die in Nederland al bewezen heeft attractief pressievoetbal met veel verticale snelheid te kunnen spelen. Slot was voordat hij naar AZ ging ook zo'n type trainer. De beste kandidaten zijn te vinden in het buitenland, maar Dick Schreuder is wel de enige en meest logische Nederlandse kandidaat die Slotbal zou kunnen voortzetten en evt verbeteren. Lijkt me echter logisch dat je als topclub voor de beste kandidaten zal gaan, dus een Nederlander zal niet komen als de club gaat voor bewezen kwaliteit.
Sarina Wiegman zou ik prachtig vinden! Met een paar ervaren assistenten uit het mannenvoetbal naast haar. En het voetbal dat haar teams speelden heeft zeker wat van Slot.
ik hoop dat we voor een wat hoger segment gaan, we gaan de champions league in!! waarom zouden we dan voor een trainer gaan die alleen bij pec heeft gezeten en het 3e niveau van spanje. van mij mogen we eens buiten de landgrenzen gaan kijken, met voorkeur bij kopenhagen( iemand met cl ervaring)
Ondanks dat het een interessante en getalenteerde trainer is zou ik dat onlogisch vinden. Schreuder speelt 3-5-2 ipv het 4-3-3/4-2-3-1 van Slot. Daarnaast heeft hij totaal geen ervaring op hoger niveau. Het wordt een heel karwei om Slot op te volgen. Alles zal daar aan worden afgemeten, tot aan het onredelijke toe. En puur zakelijk bekeken moeten we om de titel spelen en gaan we de CL in. Vraag is of je dat mag verwachten van iemand met een beperkt CV.
Off-topic: gimenez was aanwezig bij de thuis wedstrijd van spurs zegt nog niks. Maar lijkt dat het misschien toch een vriendenprijs wordt voor Gimenez, en krijgen wij Bryan Gil voor een lagere prijs.

(Dit is puur speculatie natuurlijk)
Ben ik ook mee eens, op deze manier moet je het nooit doen maar is wel toevallig allemaal.
Geen Gil aub, zelfs toen Spurs gisteren alles of niets ging spelen tegen Arsenal mocht Gil de bank warmhouden. Die Gil heb je niks aan, die scoort toch nooit en hij komt ook nooit z'n directe tegenstander voorbij.
Dan hoop ik eerder op 35 miljoen+ Troy Parrott, die jongen heeft echt wel wat, en is pas 19 geloof ik.
Heb het op gezocht is 22, we zullen zien wat er gaat gebeuren. Ga niet gek kijken als spurs concreet wordt.