slot-training-feyenoord-lazio

Nieuws

Feyenoord biedt supporters de kans om mee te trainen met selectie

Van de redactie

Feyenoord en TOTO hebben een spraakmakende actie gelanceerd. Supporters wordt de mogelijkheid geboden om een keer mee te trainen met de eerste selectie. Een training met je helden onder leiding van Arne Slot, wie wil dat niet?

''Denk jij ook altijd vanuit je luie stoel, barkruk of het stadion dat jij het beter kan dan de spelers? Zou jij het ook altijd nét even iets anders doen dan wat er op het veld gebeurt?'', schrijft Feyenoord op de clubwebsite. ''Maak kans om je voeten te laten spreken tijdens een training met Feyenoord 1 op het trainingscomplex 1908! Geen woorden, maar daden”, aldus Feyenoord op haar website.

De club vervolgt: “De gelukkige ‘doe-het-zelver’ staat een bijzondere dag te wachten in Rotterdam Zuid. De dag start met een stevig sportontbijt met de selectie, waarna de kicksen worden ondergebonden voor een goede warming-up en een snel positiespel. Een once-in-a-lifetime ervaring!” 

Feyenoord lanceerde de unieke campagne vandaag via haar kanalen. Dat deed het met een video waarin een Rotterdamse supporter aan het woord komt die het vanuit zijn luie stoel beter weet. Zijn vrouw weet daar wel raad mee. 

Zie hier de video.

Delen

Reacties

Ik ga me gelijk aanmelden met m'n 130 kilo! Wie gaat er mee?!