Gerucht
Guga | Youtube thumbnail via 'FutBol productions'

Youtube thumbnail via 'FutBol productions'

Transfers

'Feyenoord doet voorstel bij Fluminense voor Guga'

FeyenoordTM

Feyenoord zou zich bij Fluminense hebben gemeld voor de diensten van rechtsback Claudio Rodrigues Gomes, ook wel Guga genoemd. Dat beweert journalist Venê Casagrande zondag- op maandagnacht op platform X.

De Rotterdamse club zou al een voorstel hebben ingediend ter waarde van vijf miljoen euro. Daarvoor zou Feyenoord tachtig procent van de transferrechten tegemoet willen zien. De gesprekken worden volgens de journalist van SBT Rio momenteel gevoerd om Guga over te laten komen naar Rotterdam.

Guga (25) is een back met een dubbele nationaliteit: Braziliaans en Portugees. Hij wordt gewaardeerd op een transferwaarde van drieënhalf miljoen euro en loopt eind 2026 uit contract. Hij speelde 228 wedstrijden in zijn carrière: 41 voor Avaí FC, 146 voor Atlético Mineiro en 41 voor Fluminense, de regerend Copa Libertadores winnaar. 

🎖️ - Er is zondagavond nog flink rondgebeld, maar bij 1908.nl kwam de naam van Guga uit geen enkele conversatie naar voren. Ons platform is, vooralsnog, onbekend met Rotterdamse belangstelling voor de back van Fluminense. Feyenoord wil zich voor donderdag 23:59 nog wel met één rechtsback versterken lijkt op dit moment alleen in de markt voor Kevin Mbabu en Lorenz Assignon

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Feyenoord TM lees net op Fr12 dat Feyenoord helemaal geen rechtsback meer gaat halen
Klopt dit en zijn al de genoemde namen geen optie meer?👍
Het zijn altijd spannende tijden voor ons maar het loopt bijna altijd het zelfde af... alles geprobeerd maar het is niet gelukt omdat we geen geld hebben! Maar nu is het echt wel de moeite waard want we moeten 2de worden want dan ben je weer gegarandeerd van CL voetbal... en met dat geld kunnen we de volgende stap nemen! Er moet gewoon creatievetijd bij op de vleugels... en hopen dat onze Japanse vriend snel terug is want Santi loopt op dit moment vooral zich zelf in de weg!
Dat clubs transferrechten voor een percentage in handen krijgen, is dat typisch iets Zuid-Amerikaans of iets van de laatste jaren, volgens mij was dat voorheen nooit het geval? Alleen in Italië hoorde ik dat soms.
https://www.vi.nl/pro/transferupdate-uit-de-kuip-over-rodriguez-en-zerrouki
Hoop dat er nog wat weggaat, laat maar gebeuren met Dilrosun. Er is ook belangstelling voor zerrouki die mag ook wel gaan wat mij dan betreft.
Gaan geruchten dat het rond is


Is dit dan ten koste van Rodriguez kf van Mbabu?
Volgen krabbendam komt er geen verdediger bij
typisch feyenoord worden allemaal namen genoemd en uiteindelijk gebeurd er helemaal niets
Wat een onzin.
Wat heeft dat met Feyenoord te maken?
Worden op Feyenoord.nl al die namen genoemd? Is te Kloese elke dag op tv namen aan het noemen?
Of Arne??

Weet je wat typisch Feyenoord is.....dat zijn al die gefrustreerde "fans".
Het is ook maar de backup van geert trauner beelen nieuwkoop he….
De tijd die tikt door en het duurt te lang voordat ik een definitief transfer hoor.
@FeyenoordTM Rodriguez speelt tot en met 3-2 interland voor Uruguay. Zal dit een transfer belemmeren of is Feyenoord al in vergevorderd stadium?
Ik denk persoonlijk van niet. Veel obstakels op de weg, interlands werkvergunning, etc tegen de tijd dat hij speelgerechtigd is zitten we in het 2 Luik as roma
Zelf nadenken, je kan het best….
Dan hoef je niet alles te vragen…
Hij lijkt een beetje op een doorgesnoven brugklasser. Nee dankje
Mooi, bedtijd. Ik kan dit nu niet checken, haha.
ze zijn zeer negatief over hem in de comments, klinkt niet goed volgens de braziliaanse kenners