Primeur Bevestigd
arnesen

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord en Arnesen akkoord over ontbinden contract

Van de redactie

Frank Arnesen en Feyenoord gaan definitief uit elkaar. Beide partijen hebben een overeenstemming bereikt over het beëindigen van het contract van de 65-jarige Deen. Dat melden ingewijden aan 1908.nl.

Zoals eerder vermeld ziet Feyenoord geen rol voor Arnesen in de nabije toekomst. Wie zijn opvolger wordt of hoe functie in de nabije toekomst ingevuld wordt, is vooralsnog niet duidelijk. Er wordt momenteel gesproken over het realiseren van een 'technisch hart' bij Feyenoord.

Frank Arnesen was deze zomer nauwelijks betrokken bij de technische gang van zaken, nadat zijn gezondheid te slecht bleek voor een actieve rol in deze transferzomer: Eén van de meest hectische uit de clubhistorie.

Huidig algemeen directeur Dennis te Kloese nam deze zomer het grootste deel van de transfer- en contractzaken voor zijn rekening. Te Kloese zei eerder over de afwezigheid van Arnesen: ‘Het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met behulp van het scoutingsteam een stevig fundament gelegd op basis waarvan we verder kunnen en willen bouwen.’

Arnesen stond bij Feyenoord sinds januari 2020 aan de basis van een complete clubrenovatie, met onder meer een sterk vernieuwde jeugdopleiding en nieuw scoutingsteam. Zijn grootste klapper maakte hij misschien wel met de aanstelling van Arne Slot, de trainer die in zijn eerste seizoen Feyenoord naar de finale van de UEFA Conference League leidde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Te kloese heeft echt prima transferperiode doorstaan, maar als dit waar is dan liegt hij gisteren bij nos ook of het gedrukt staat.
We zijn in gesprek en vullen elkaar goed aan enz.
Als je Arnesen moet afkopen kost het toch bijna net zoveel als dat je hem gebruikt voor het een en ander komende tijd als klankbord of zoiets.
Frank, hartelijk dank dat jij onze club weer op de goede weg gekregen hebt. Het ga je goed in alles wat je doet, we gaan dit niet vergeten!!
Off topic, klopt het dat alleen Bullaude nog geen werkvergunning heeft?
dank je wel frank voor de weg die je bent in geslagen met feyenoord erg jammer dat je weg gaat, hoop dat de weg wordt door gezet die jij voor ogen had.
Door hem staan we onder andere waar we nu staan. Een club in opbouw op weg naar structureel succes op verschillende vlakken. Frank bedankt voor alles!
Laten we een TD halen met ervaring en een netwerk : Huiberts
Je naam doet al het een en ander vermoeden. Als je niet normaal kunt reageren, wil je dan ergens anders raar gaan doen?
Het is te dikke paard bijt de roomslanke pony dat die zwart ziet.
Denk dat op zich wel netjes is op deze manier.
Hij zit in zijn laatste jaar, moet nog geopereerd worden, dus voorlopig niet terug.
Hij heeft de scouting goed neergezet, Feyenoord kan nu verder.
Wie weet krijgt van Persie een rol in technisch hart, dat zou wel goed zijn.
Frank, bedankt voor het ontwaken van de slapende reus uit Rotterdam.
Het gaat je goed...
Ontzettend jammer en een groot verlies met zijn behoorlijke netwerk. Had hem gewoon nog aan boord gehouden. Snap dit echt niet! Ten Kloese en Arnesen prima duo.
Arnessen en Wim Jansen waren de twee die echt zicht hadden op toptalenten en organisatie die bij topclub hoort.
Dat ten Kloese deals kan maken hebben we gezien, maar wie blijft de talenten herkennen?
Scouting is degene die talent herkent. Daarna komt het pas bij TD.
Ik zag gisteren ten Kloese ergens voorbij komen in een interview ..... dat gaf een ander beeld ..... kreeg zelfs het gevoel dat ze Arnesen op een of andere manier binnen boord wilden houden.

Dat Arnesen moet vertrekken is dit de invloed van de gruwelijke vijfde kolonne ? Heeft Arnesen teveel heilige huisjes beschadigt en is het nu pay back time ? Als dit waar is zal ten Kloese op den duur ook ten prooi vallen aan deze.

Vind het oprecht een vreemd schouwspel.
Dit noemen we stemming makerij, wat opschrijven wat botst met de waarheid.
Geld macht en olie. maken veelal de dienst uit. Voor het volk is geen ruimte, terwijl Feyenoord toch een echte volksclub is. Shell , kwartje van Kok, toeslagen affaire, de gasboringen en het verval van de huizen aldaar, benzine prijzen, stikstof affaire met de boeren en alles lachen we weg. De volgende prooi is Dennis ten Kloese en dan Arne Slot of omgekeerd. De heilige huisjes zitten graag op het pluiche en weigeren op te stappen. Feyenoord staat in brand !
Jammer dat hij zo door de achterdeur weggemoffeld wordt na toch een zeer belangrijke rol vervuld te hebben in de reorganisatie van de club. Ik ben erg benieuwd naar wie zijn opvolger gaat worden en of die de stijgende lijn weet voort te zetten.
was sowieso zijn laatste jaar. Gaat pensioen heeft hijzelf gezegd . Is ook alweer 66
Frank, bedankt voor alles. Het was heel erg nodig wat jij hebt gedaan. Zou niet 1 2 3 weten wie dit ook had gekund. Stay strong Frank.
Hier sluit ik me helemaal bij aan
Ontzettend bedankt voor alles, Frank! Het ingezette beleid heeft al snel zijn vruchten afgeworpen. Hopelijk gaat het nieuwe technische hart binnen Feyenoord hiermee door!