feyenoord-thuis-24-25

X: @Feyenoord

Nieuws

Feyenoord en Castore presenteren nieuwe thuisshirt 2024-2025

Van de redactie

Feyenoord heeft vandaag het nieuwe thuistenue voor het komende seizoen onthuld. Dit unieke ontwerp, met enkele historische verwijzingen, belichaamt de trots van zowel de stad, als de club. Het shirt zal vanaf vrijdag 12 juli verkrijgbaar zijn.

Rood-wit-zwart
De kleuren van Feyenoords thuisshirt van seizoen 2024-2025 zijn uiteraard klassiek: rood-wit-zwart. In het shirt zijn vloeiende lijnen verwerkt, geïnspireerd door het water dat onlosmakelijk is verbonden met Rotterdam. Het broekje en de kousen zijn zwart met rood-witte accenten, geheel volgens traditie.

MediaMarkt
MediaMarkt debuteert als hoofdpartner op het thuisshirt. Het logo prijkt in het zwart op de borst.

Vanaf 12 juli verkrijgbaar
Aankomende zaterdag 6 juli wordt er voor het eerst in het nieuwe thuistenue gespeeld tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Voor de supporters is het tenue vanaf vrijdag 12 juli te koop via fanshop.feyenoord.nl, de fysieke winkels van de Feyenoord Fanshop en bij diverse sportretailers.

gryynktwyaevcd-1

Delen

Reacties

Ik vind het zo jammer dat prijsvrij weer boven op de achterkant staat. Daarom koop ik hem niet net als vorig seizoen. Boven op de achterkant moet de naam van de speler staan en geen sponsor.
@Bombarda wanneer uitshirt? En Is dat uiteindelijk die groen witte geworden?
Uitshirt is zwart met groen witte boorden. 3e shirt zou groen wit worden. Maar reken maar op Augustus voor een 3e shirt precies zoals vorig seizoen
Tja, ieder zo zijn smaak. Persoonlijk vind ik die zwarte rouwranden spuuglelijk en ook dat rondje in het logo van Mediamarkt zit net uit het midden. Verder oogt het shirt weinig creatief.
Wanneer wordt de trainingslijn gepresenteerd?
Het filmpje is prachtig al heeft 'Kuipvrees' een punt met de uitstraling van de spelers. Of het sanitaire aandrang is, weet ik niet maar dat ze hun laatste oortje versnoept hebben, lijkt me helder.
Maar het shirt is foeilelijk. Niet voor het eerst hebben de ontwerpers er een draagbare rouwadvertentie van gemaakt met die deprimerende zwarte boordjes. Dat is net zo erg als het klassieke shirt op een witte broek: Gruwelijk.
Niet om het een of ander, waarom kijken alle 4 spelers of ze nodig naar de WC moeten? 🤔. Nu ben ik geen marketing deskundige, maar je zou toch zeggen dat een lachje het shirt zou toelachen…
Beetje simpel. Geen fan van zwarte boordje. Ach ja.
Waarom op 12 juli en niet gelijk?
Leveringsproblematiek, wederom
Ohje dan kunnen we ons hart ook weer vasthouden qa leveringen naar huis toe ben ik bang
Ze houden de achterkant nog even geheim. Zal wel weer dat domme "Prijsvrij" op komen.
Filmpje niet gezien? Tussen 0:40 en 0:41. Flits snel prijs vrij gewoon op de achterkant.
Zou gek zijn als prijvrij voor die plek op het shirt betaalt en ze er dan niet op staan....
Zit er nou grijs gemeleerd door het witte deel van het shirt??
Prima clean shirt, niet te veel poespas. Maar de tering, wat een heerlijk filmpje weer.
Op zich geen slecht idee een simpel design. Als ie geen 100 euro kost vind ik t best maar ik vrees t ergste
Mooi shirt, de OCD’er in mij zegt alleen dat het logo van Media Markt precies in het midden had moeten staan 😂