Bevestigd
dd2024525dd2024525a9a05961

VK Sportphoto

Transfers

Geen Candelaria voor Dordrecht; Van der Sluijs traint mee

Bombarda

FC Dordrecht gaat niet in zee met Jayden Candelaria, die onlangs zijn contract verlengde bij Feyenoord. Dat meldt Transferwatch maandagochtend. De Rotterdammers laten vanuit de alliantie nog wel een nieuw gezicht meetrainen bij de Schapenkoppen.

Joep van der Sluijs kwam één jaar gelden transfervrij over van N.E.C. Nijmegen. De 22-jarige speler maakte indruk bij het onder-21 elftal, maar is daar inmiddels te oud voor. Feyenoord heeft nog een optie in zijn contract heeft staan voor een extra seizoen. Daar wordt mogelijk gebruik van gemaakt om hem aan FC Dordrecht te verbinden.

De aanvallende middenvelder annex buitenspeler traint deze maandag aan de Krommedijk mee en kan komend seizoen ook uitkomen voor FC Dordrecht. Dat ligt dan ook in de lijn der verwachting. In 26 duels kwam Van der Sluijs tot 12 goals en 5 assist voor het onder-21 elftal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Candelaria achter de hand houden als backup voor Gijs Smal. Hij zou nog wel eens kunnen verrassen. Dus waarom nog een back aantrekken wanneer je met Q en Smal al goed voorzien bent?
@Bombarda wat is er waar van de interesse van Feyenoord in Adrian Lahdo, broertje van AZ speler Lahdo.?
@Bombarda is de verwachting dat er een AD of TD naast Te Kloese komt? Afhankelijk van de kant die Te Kloese kiest. Het is en blijft een risico dat een persoon zowel de TD als AD is.
Is toch al aangegeven dat die er niet komt
Ziet Menno Boek het niet zitten in Candelaria of is ie als backup nodig bij Feyenoord?
Denk voornamelijk dat Dordrecht een bepaald aantal spelers van Feyenoord krijgt, en linksback is geen prioriteit voor ze, die Hilton speelt daar prima, gok dat ze op andere posities hopen.
Toch mooi dat Dordrecht nu een uitkomst biedt voor spelers die anders waarschijnlijk gewoon weg zouden gaan omdat ze nog niet toe zijn aan Feyenoord 1. Jaartje onder hogere weerstand kun je prima zien of hij toe is aan de volgende stap of niet.
Precies! V/d Sluijs was vorig jaar echt een smaakmaker, jaartje Dordrecht en dan kan die misschien volgend jaar wel gewoon aansluiten wie weet, en anders mooi verkopen voor een leuk bedrag.
@Bombarda weet jij toevallig wat er Milan Hokke gaat gebeuren? ik hoop dat hij een kans krijgt in de voorbereiding aangezien hij vorig jaar echt by far de beste was van het o21 elftal.
Hoopt op Dordrecht, al speelt er nog niets
Waarom traint hij nu eigenlijk niet mee met de selectie? Stond niet op het lijstje tenminste. Erg vreemd aangezien hij echt een sterkhouder was, je verwacht toch dat zo’n jongen wel kansen gaat krijgen in de voorbereiding.
Top zaak, typische speler die voor een paar ton verkocht kan worden bij een goed jaar Dordrecht.