Primeur Bevestigd
hancko-feyenoord-2

Alamy

Transfers

Dávid Hancko persoonlijk rond met Feyenoord

FeyenoordTM

Bronnen melden donderdagavond aan 1908.nl dat Dávid Hancko persoonlijk rond is met Feyenoord. Het is nu aan de clubs.

De deal zelf bevindt zich in de afrondende fase, wat nog niet per definitie betekent dat alles rond is. Feyenoord hoopt de Slowaaks-international volgende week tegen FC Emmen in te kunnen zetten in het rood-witte tricot.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hancko is onderweg naar Rotterdam om medisch gekeurd te worden, deal zou gaan om een transfersom van 8 miljoen euro. wat nog kan oplopen met 2 miljoen aan bonussen volgens isport.cz
Dat zijn beste plek lb is en geen cv sterkt mijn nog meer dat ze hem hebben wil...CV kan je leren als je goed kan voetballen..lb is een positie die je ook kan uitoefenen zonder te kunnen voetballen. Kijk geen filmpjes de doel niet waard koud te laten worden..ik ga af op wat de grote kale leider zegt e die was erg positief...
Zoals ik al aangaf is dit verre van rond en hoogstens 50/50, ik baseer mij op info van bronnen zeer dicht rondom zowel Hancko en Sparta Praag.

Omdat ik veel hatelijke reacties krijg en omdat ik mij ook wel kan voorstellen waarom sommige mensen denken dat ik onzin praat (zou ik zelf misschien ook doen), zal ik exact aangeven wat mijn bronnen zijn.

Bron rondom Hancko;

Vriend van mij werkt samen met de zwager van Hancko, beide werken samen bij een tv zender hier. Hancko zijn zwager als presentator en mijn vriend als redacteur. Hancko zijn zwager is nogal loslippig en heeft het letterlijk elke dag over de vorderingen (of beter gezegd het gebrek hieraan) van een eventuele transfer, maar ook over het feit dat Hancko zijn vrouw liever helemaal niet naar Rotterdam verhuisd dit jaar(hebben net 1,5mnd geleden hun eerste kind gekregen).

Tevens wonen ik en mijn vriendin in de wijk Troja in Praag waar veel bekende Tsjechen wonen. Dus ook Hancko en zijn vrouw Karolina Pliskova (prof tennisster). Zijn vrouw heeft dus in het bijzijn van mijn vriendin in een koffie tentje hier al meerdere malen aangegeven dat ze pas volgend jaar gaan verhuizen uit Praag. Context: mijn vriendin zit daar vaak te werken en Hancko zijn vrouw zit daar vaak bakkie koffie te doen met haar moeder. Zelfs gisteren nog hoorde mijn vriendin de opmerking dat “ze” niet willen verhuizen deze zomer.

Bron rondom Sparta Praag;

Mijn vriendin heeft communicatie wetenschappen gestudeerd en veel van haar vrienden werken in de media wereld. Een van haar goede vrienden werkt als sportjournalist en spreekt dus met mensen in en rondom Sparta Praag en zelf gisteren nog kreeg hij te horen dat Sparta Hancko niet laat gaan zonder absurd hoog bod .

Doe ermee wat jullie zelf willen, bovenstaande is puur feitelijk en niet mijn mening.
Geloof best dat je dicht op zit, maar Hancko is persoonlijk rond.
Als je nog een jaar in Praag wil blijven zeg je tegen je zaakwaarnemer je zakt er maar in ik blijf.
Vanuit een Nederlands perspectief volledig mee eens wat jij zegt. Echter vanuit een Tsjechisch-Slovaaks cultureel perspectief ligt het iets anders.

Hier is een manager echt de manager en de meeste Tsjechen en Slowaken zijn enorm volgzaam. De meeste spelers zitten letterlijk hun hele carriere vast aan dezelfde zaakwaarnemer.

Deze transfer wordt dus enorm gepushed door zijn zaakwaarnemers die natuurlijk het liefste 2x willen cashen(transfer naar Feyenoord en dan binnen 2jr een transfer naar Duitsland of Italie, dat is hun carriere planning met Hancko).

Hancko zelf ziet helemaal niet de noodzaak voor een transfer deze zomer, geholpen door het feit dat zijn vrouw er nog veel minder zin in heeft.

Ik denk dat de meeste hier toch onderschatten dat voetballers net mensen zijn met een partner die ergens geen zin in heeft, en dat is dus zo in het geval van Hancko: zijn vrouw wil absoluut niet naar NL verhuizen deze zomer.
10 jaar geleden was ik meegegaan in je verhaal wat betreft de verhouding manager - speler.

Maar in deze huidige tijd is dat zeker niet meer het geval, zeker niet in " westerse" steden als Praag. En ja ik weet dat jij er woont en ik niet.

Denk dat als Hancko echt niet wil dat hij echt niet gaat. Zijn vriendin is prof tennister for god sake, niet een of ander boerinnetje van het platte land. Die zal zich echt wel roeren mocht ze niet willen gaan.
Dus een vriend van jou heeft het gehoord van de zwager.. hoor wat je zelf zegt. Je hebt niets uit eerste lijn gehoord. Dus van sparta Praag of hanko zelf gehoord. Zolang je niets uit eerste lijn hoort kan het onzin zijn. Volgens mij heeft 1908 het altijd bij het rechte eind gehad en heeft zo te horen betere bronnen als wat jij het hebt. Dus vind het eigenlijk wel een beetje respectloos om zo jou "roddel" verhalen door te willen duwen. Heb vol afschuw zitten mee lezen dat je onder iedere comment over hanko je zogenoemde geweldige informatie die je van mensen dicht bij hem hebt wil door drukken. En iedereen moet het horen. Maar je hebt niets uit eerste lijn. Dus waarom doe je zo druk.
Het is 100% eerste lijn als zijn vrouw tegen haar moeder zegt dat ze geen zin hebben in een verhuizing naar NL deze zomer.
Zijn vrouw tegen haar moeder zegt. Dus haar moeder komt met het verhaal. Lees wat je zelf zegt. Haar moeder. Weer geen eerste lijn. Eerste lijn is Hanko of sparta Praag geen familie of vrienden van. En oude vrouwen praten veel omdat ze graag gehoord willen worden.
Nog toevoegend: Je beseft je toch wel dat ook Rutger zijn informatie dan ook niet uit "eerste lijn" heeft?

Ik snap niet waarom figuren zoals jij zo hatelijk doen en niet gewoon kunnen zeggen: "OK fair enough man, je hebt andere informatie dan hetgeen wat 1908 brengt, laten we zien hoe het afloopt "
Richard, fair enough, je hebt een punt. Toch geloof ik gespecialiseerde journalisten (meerdere) eerder dan jij. Geld en zaakwaarnemers zijn voor een voetballer, die inderdaad ook man en vader is, echt in geen enkele manier een meerwaarde dan je persoonlijke geluk. Hij moet toch echt zelf tekenen en zijn gezin meenemen. Dat maakt je verhaal ook iets ongeloofwaardiger, zonder je hiermee aan te vallen. Dan is de verhouding manager / speler echt niet machtiger.
NEE haar moeder komt niet met dit verhaal, Hancko zijn vrouw zegt dit tegen haar moeder.

Dat is heel iets anders.
En jij hebt daar bij gezeten? Je zat gezellig aan het tafeltje mee koffie te drinken. Ohw nee je vrouw was hun daar aan het werk en kan dus ook maar halve verhalen hebben opgevangen. Mij boeit het niet of die vent wel of niet komt maar ik irriteer me aan het geschreeuw wat jij doet met je fantastische bronnen. Waar van je nergens zelf nergens bij aanwezig bent geweest. Je kan ook rustig zitten en iedereen uitlachen en als niet door gaat zeggen ik had al zo iets begrepen. Maar je zit overal te schreeuwen over je bronnen en je mooie verhalen te vertellen.
Als Feyenoord dit zal weten, zouden ze toch allang verder gaan kijken.
Binnen 2 weken weten we hoe het zit. Is hij dan hier dan heb je een flutverhaal verteld en de boel daarmee behoorlijk op stelten gezet. Is het niet rondgekomen dan zou je gelijk gehad kunnen hebben (met nog de nadruk op ‘zou’, kan ook een toevalstreffer zijn geweest, maar vooruit, van mij krijg je dan het voordeel van de twijfel).
Yeah right een "toevalstreffer" met allemaal inhoudelijke info...
Kan Rutger als rijdende rechter spelen bij dit verhaal?
Je verhaal klopt wel. Wat betreft zwager etc. Hmmm
*** niet uit je nek gozer. Pliskova is sinds 2018 getrouwd en woont in Monte Carlo. Ga anderen lastigvallen met je onzin.
Je lult zelf uit je nek want dat is haar ZUS!!!!

Er zijn 2 Pliskova's het is een tweeling. En Hancko en zijn vrouw wonen toch echt in Praag, in de wijk Troja.

Als je toch onderzoek doet, zorg dan dat je het goed doet.
De zus van Karolina heet Krystina. Als je echt een leuk onzin verhaal wil verkondigden, heb dan op z'n minst de namen correct.

En oh ja, ga lekker anderen vervelen met je onzin.
Even wat research gedaan….

Je schrijft ‘Hancko en zijn vrouw Karolina Pliskova’. Laat ik nu dit tegenkomen: Op 19 juli 2018 trad Karolina Pliskova in het huwelijk met Tsjechisch sportcommentator Michal Hrdlička. Dat staat in meerdere bronnen, tot recente Wikipedia aan toe.

Maar goed, laat Karolina snel weer gescheiden zijn, onze Hancko ontmoet hebben en dat dat niet in allerlei bronnen op internet verbeterd is. Dan is het volgende weer opmerkelijk:

‘Ze hebben net 1,5mnd geleden hun eerste kind gekregen’

Dat moet dus begin juli geweest zijn. Een onverantwoorde dame. Want begin april speelde Karolina Pliskova in de 2e ronde van de Miami Open tegen Anna Kalinskaya. Zij speelde dus een partij toptennis terwijl ze 6 maanden zwanger was ? 😧

Je hebt vast weer een fantastische weerlegging, maar je verhaal rammelt aantoonbaar aan alle kanten joh. Dat zijn dan nog de details……
Als dit je bronnen zijn dan snap ik niet waarom je zo stellig bent. Het gaat dus om de broer van zijn vrouw (via een vriend) en een afgeluisterd gesprek tussen zijn vrouw en haar moeder. Natuurlijk wilt zij graag bij haar familie blijven. Ik ben zelf ook voor mijn werk verhuisd en ik weet zeker dat mijn vriendin ook dit soort gesprekken met haar familie heeft gevoerd. Iedereen wil graag bij zijn of haar familie zijn en verhuizen voor de carrière van je partner is groots. Neemt niet weg dat ze thuis gesprekken voert over dromen, ambities, financiële consequenties. Mogelijkheden om maandelijks naar Praag te reizen of haar familie naar Rotterdam te laten komen. Ze is getrouwd met een buitenlandse profvoetballer, dus ze moet altijd geweten hebben dat dit eraan zat te komen.
Kom op Feyenoord, doe mij op 19/08 eens een mooi verjaardagscadeau!
Leuk, alleen zegt dat helemaal niets natuurlijk (Zie Bazoer en Gnonto).
Debuut tegen Emmen. Komt alleen maar moois van.
Ik blijf erbij; Hancko en ook Sparta Praag hebben helemaal geen zin in deze deal en Feyenoord is echt met geld aan het smijten en het begint een beetje een ego-dingetje te worden voor onze AD, want Arnesen is namelijk van dit dossier afgehaald omdat hij het sowieso niet rond kon krijgen.

Hancko zelf zou dus gewoon liever nog een jaartje in Praag blijven maar deze transfer wordt gepushed door zijn zaakwaarnemers, die cashen liever 2x( nu transfer naar Feyenoord en dan over 1-2jr naar Duitsland of Italië).

Zoals ik eerder al aangaf komt mijn info indirect(vriend van mijzelf) van iemand die heel erg dicht tegen de familie/entourage van Hancko aanzit.
Hancko was het liefst gisteren al in Rotterdam.
Absolute onzin. Nogmaals; hij blijft liever een jaar in Praag en zijn vrouw al helemaal.

Zowel Sparta alsmede Hancko hebben maar matige zin om deze transfer Rond te krijgen, zijn zaakwaarnemers pushen dit en blijven maar terug komen bij Feyenoord.

De relatie speler-zaakwaarnemer is totaal anders dan in NL, hier hebben de zaakwaarnemers veel meer macht en de speler doet vaak gewoon wat hem wordt “geadviseerd”(lees; wat het beste is voor de portemonnee).
Wat een onzin reactie dit, stemmingmakerij. Hij heeft nog in de media gesproken, omdat hij zielsgraag wilt. Dit is niet netjes tegenover Sparta.

Als hij het door zijn neus geboord zou krijgen had hij z’n zaakwaarnemers er allang uit gegooid. Verder is Feyenoord zowel sportief als financieel een behoorlijke stap.

Arnesen zit gewoon ziek thuis.
Wat kan ik me boos maken om zulke stemmingmakerij, ga wat nuttigs doen.
Wat een onzin reactie dit, stemmingmakerij. Hij heeft nog niet in de media gesproken, omdat hij zielsgraag wilt. Dit is niet netjes tegenover Sparta.
Hij post ook helemaal niks meer over Sparta…

Als hij het door zijn neus geboord zou krijgen had hij z’n zaakwaarnemers er allang uit gegooid. Verder is Feyenoord zowel sportief als financieel een behoorlijke stap.

Arnesen zit gewoon ziek thuis.
Wat kan ik me boos maken om zulke stemmingmakerij, ga wat nuttigs doen.
Ten eerste zit het helemaal niet in de cultuur van het Tsjechische en Slovaakse voetbal dat spelers zich gaan afzetten tegen hun zaakwaarnemers, die zitten letterlijk hun hele carrière vast aan dezelfde zaakwaarnemer.

Ten tweede heeft hij helemaal niks in de media gezegd dat hij naar Feyenoord wil en hij is zelfs gisteren nog voorbij gekomen in een kort item over Sparta Praag met kort interview over komende wedstrijd!!! Denk je nou echt dat hij of Sparta dat zou doen als die transfer in kannen en kruiken is.

Het is helemaal geen stemmingmakerij van mij maar letterlijk inside information die ik krijg hier lokaal in Praag. Ik heb puur bij toeval een vriend die deze info bijna van de bron zelf krijgt, denk aan familie-kring.

Wat ik heb begrepen is het verre van rond en letterlijk 50/50. Alleen als Feyenoord het bod nog aanzienlijk verhoogd gaat Sparta akkoord. Die zijn namelijk eindelijk na jaren weer eens kans om echt voor de titel mee te draaien.
Dus er moet geld bij om Sparta te overtuigen dan komt het goed maar hij wilt niet volgens jou? Je spreekt jezelf tegen…

Hij is rond met onze mooie club en Sparta bijna, die tillen hem over het weekend heen ivm moeilijke uitwedstrijd. Sparta staat er al belabberd voor 😂
Zit nu al dagen te kijken naar je reacties op alles wat Hancko betreft, wat is je punt dat je vriendin mensen kent binnen de club etc? Het is allemaal via via, zelf ken ik ook mensen bij Feyenoord en toen? Denk je dat die elke keer zitten, goh dit is er of dat is er? Hou op man….ze weten de hoed en rand niet, daarvoor moeten ze bij Tomas R zijn en bij Feyenoord Dennis te Kloese.
Dan zeg je ja ze vriendin wilt volgend jaar pas verhuizen uit Praag, dat kan diverse definities ervan hebben, ze tennist zelf zeg je, fijn! Dan gaat ze heel de wereld over en kan het zomaar zo zijn dat ze dat huis willen aanhouden, het is maar hoe je er inhoudelijk ernaar kijkt.
En een zwager, ja….logisch…..

Al eerder gezegd, als hij niet wilt dan gaat ie niet, hij moet zelf zijn handtekening zetten of denk je dat die zaakwaarnemers ook ********** zijn? Dat die iemand ergens heen brengen terwijl ze verwachten een jaar later meer te krijgen.

Ik zou stoppen met zulke berichten, ze zijn vermakelijk maar ook opruiende in de verkeerde zin en schijnbaar ook nog eens met rammelende zogenoemde contacten die jullie alles vertellen.

En voordat ik het vergeet, dat hij in het bullitin zit voor komende wedstrijd, dat zit Aursnes ook en ze verwachten ook dat hij er pas is NA komend weekend, iets met begrijpend lezen in de tekst.

Nou fijne dag
Heb je tijd teveel? Denk lees ff terug over onze aanstaande transfer Hancko!! 😉
Ik zou het niet beter kunnen omschrijven, wat een irritant gedoe idd.
was reactie op Ohmyguido trouwens
Maarrre..Ben jij wel voor Feyenoord? Vraag ik mij af. Ik ben serieus he..
Wat denk jezelf?

Dus omdat ik puur inhoudelijk iets aangeef wat anderen niet fijn vinden om te horen zou ik niet voor Feyenoord zijn? wTF
Zou me maar eens gaan afvragen of je niet voor de gek gehouden wordt. Aan je reacties overal te zien, lijk je mij een makkelijk slachtoffer.
Waarom vraag jij je niet af waarom iedereen zo hatelijk reageert puur omdat ik iets aangeef wat de meeste niet fijn vinden om te horen.

Mijn informatie is correct en de bevestiging zie ik in het feit dat er ook in de lokale media hier weinig berichten over deze transfer zijn omdat men er vooralsnog vanuit gaat dat het niet rond zal komen. Ook in de vriendenkring van mijn vriendin die veelal in de media/tv wereld werken gaan de meeste er vanuit dat Hancko en zijn familie nog een jaar in Praag blijven.

Sorry mensen ik geef alleen aan wat ik hier van zeer betrouwbare bronnen hoor, ik snap de hatelijkheid niet.

Waarom wel blind afgaan op hetgeen wat Rutger zijn bronnen aangeven rondom Feyenoord en tegelijkertijd info van bronnen rondom Hancko zelf afdoen als onzin? Jammer ik had anders verwacht van mede-Feyenoorders.
Nou oké, stel dat je gelijk hebt he, stel. Waarom probeert Feyenoord het dan al maanden? Dat was dan toch allang gebleken in de onderhandelingen? Dan had Hancko dat toch al lang en breed kenbaar gemaakt… dan schakelt Feyenoord gewoon door, zo simpel is het.
Ken jij dan toevallig de buurman daar weer de zwager van ,en daar weer een nicht van,daar weer een vriend van daar weer de broer van en die zijn moeder die doof en blind is heeft dat gelezen.😂😂😂😂😂😂
Wil jij eigenlijk zelf wel dat hij naar ons Feyenoord komt,daar horen we niks over,als je dus een echte supporter bent zou je het wel prima vinden dat hij hierheen kwam,toch??
Probleem is dat je iets te happig bent. Je reageert overal met rood hoofd op. Hoe moeten we jou inschatten als je het steeds maar over ‘zeer betrouwbare bronnen’ hebt, terwijl ik elders hier in de reacties al aangaf dat je aantoonbare onwaarheden verkondigt (Hancko’s door jou genoemde vrouw (tennister) is met een TV reporter getrouwd en speelde blijkbaar met 6 maanden zwangerschap nog op de Miami Open 😳). Als je er bij zulke details al zo lelijk naast zit, waarom zouden we je dan op al die andere punten dan nog serieus nemen? Neem gewoon een break en geniet van het mooie weer in Tsjechië…..
Daar begint ie weer. Het zou voor mij een opluchting zijn als jij een ban krijgt op deze website. Wat een hoop onzin kraam jij uit zeg. In verschillende reacties wil je dolgraag je gelijk halen. Naar mijn inschatting heb je een hele grote duim waar je al die onzin uit zuigt. Net alsof hij met enige tegenzin een contract gaat tekenen bij Feyenoord. Maak alsjeblieft een account aan bij FR12 en vertel alle kinderen op die website je mooie verhalen. Moedeloos wordt je van personen zoals jij die zogenaamd alle informatie beschikbaar hebben.
waarom zou ik in godsnaam een ban moeten krijgen? Omdat ik iets aangeef wat anderen niet zo fijn vinden?

Jij zou zelf een ban moeten krijgen voor het vragen dat iemand anders een ban krijgt.

Het is gewoon 50/50 of deze transfer rondkomt.

Echt heel bizar en eng dat jij oproept tot een ban.
Als je goed leest dan heb ik niet een verzoek tot een ban neergelegd, maar het zou een opluchting zijn.
Maar waarom wordt er in/op de direct aan Feyenoord gerelateerde sites (lees o.a. 1908.nl, maar ook de officiële Feyenoord site) gemeld dat Hancko zelf rond is?

Hij wil niet hoor..... Maar is wel akkoord
Toch vermakelijk zo'n Richard, die verhalen verzint haha
Waarom zou ik dit “verzinnen”?

Ik ben 1908 enorm gaan waarderen als zeer goede en betrouwbare bron, ook omdat ze het vaak juist hebben bij geruchten.

Echter in het geval van Hancko missen ze dus wel de bronnen rondom Hancko en Sparta Praag, die ik puur bij toeval wel heb. De berichtgeving is dus vrij eenzijdig vanuit 1 kant.

Het heeft niks te maken met stemming of interessant doen maar ik geef enkel aan wat ik hoor via mijn bron die zich heel dicht begeeft rondom Hancko zelf, en een andere bron die zich begeeft rondom Sparta Praag.

That’s it. Ik snap de hatelijkheid niet en ben benieuwd hoe men reageert als het daadwerkelijk niet rond gaat komen.
Ja rutger .Cr7 wil naar feyenoord. Uit betrouwbare bron gehoord.Een neef waar de achter nichtje weer naar schoolgaat van manu fan gehoord.Hij wilde tenhag dwars zittten😂😂😂😂. Ga er vanuit dat de info klopt over hancko😂
Straks is Hancko in Rotterdam en zien we Richard hier niet meer.
Ik zal eerlijk zijn: Ik hoop zelf dat het niet rondkomt omdat ik hem als CV totaal niet als versterking zie voor Feyenoord.

Zijn beste positie is LB en dat is ook de positie waar hij tot dit seizoen het meeste heeft gespeeld.
Dan zal een speler nooit akkoord gaan! Moet hij lekker in Praag blijven. Maar dat is het juist….misschien wil hij wel heel graag naar Rotterdam….waarom anders akkoord gaan?
Je herhaalt jezelf wel een aantal keren op dit forum. Het kan zijn dat de clubs er niet uitkomen, maar als de speler echt niet wil waren de onderhandelingen al wel stop gezet. Natuurlijk hebben zaakwaarnemers macht, maar we hebben het hier niet over een Afrikaanse of Colombiaanse jongen van 18 die uiteindelijk bij een vage Griekse club belandt, maar een een vrij ervaren aanvoerder en international waarvan zijn eigen club nota bene wil dat hij blijft. Maar goed, mocht hij komen dan kunnen we kijken naar zijn lichaamstaal. Staat er iemand die tegenzin of enthousiasme uitstraalt? Ik ben benieuwd...
Volgens zeggen word dat er dus een met de pest in ze lijf want hij wilt niet Damaschin.

Heb het idee dat hier ene MKrabby op de site zit, speculaties en aannames, we gaan het zien 😁
Zijn spannende tijden.... nooit zoiets meegemaakt..... ik hoop dat het lukt...
🔴⚪️
Vandaga lancering uitshirt
fanshops dicht om 16:30u
Het is zeker hoopvol nieuws maar laten we niet vergeten dat Malacia ook persoonlijk rond was met lyon en dat MU toch mog op de valreep de deal kaapte
En nu ik net terugkijk zie ik dat Malacia vorig jaar juli persoonlijk rond was met club Brugge 🙈
Hoe zit het nu met Gnonto?
Geruchten zijn dat Feyenoord nog bezig is met hem.
Klopt dit????
Neeeheee, we willen geen wisselspeler van Zürich
Dit is wel echt heel goed nieuws.
Ik heb in heel mijn leven (36 jaar) nog nooit zo'n transferwindow meegemaakt. Ik herken mijn eigen club niet meer joh. Geweldig dit!
15 jaar geleden was ook redelijk bizar. Toen waren het zelfs veel Nederlandse internationals die we kenden. Uiteindelijk bakten zij er niet veel van en kwam Feyenoord in zware financiële problemen.
Wel ‘t bekertje gepakt, vriend!

En volgens mij zelfs nog eerste ook tijdens de winterstop!

Al was ‘t spel niet om aan te gluren!
Simon Tahamata & Johnny Rep…. inderdaad geen rommel! Oh, en ik vergeet de vader van die chick van De Ligt nog bijna…:-p
Compleet geestelijk geblokt! Wat ‘n naze team hadden we toen!
Fijn, dit had ik even nodig 👍 Van dat bericht in het AD had ik toch even slechte zin gekregen….
Het Ad is nooit goed ingevoerd. Is en Ajax krant geworden! De Telegraaf is beter ingevoerd ( Marcel vd Kraan)
Mooi, nu het belangrijkste ; geen puntverlies en dan volgende week met ons sterrenteam vlammen
@FTM

Dus dat verhaal van het AD is gewoon **** dus?
P o e p* schijnbaar is dit een heel erg woord om te typen hier
Ik denk oprecht óf een verhaal van dagen oud, óf guessing, óf ze krijgen de info niet die ik wel krijg. Kan alles zijn.
Oke, beetje onzin dus van het AD. Thanks!
Dat zeg ik niet haha, maar kan van alles zijn. Kan ook tegengas tegen dit medium zijn. Ik weet niet waar zij die info vandaan halen, maar strookt niet met wat wij horen.
Momenteel denk ik dat jij een streepje voor lijkt te hebben op reguliere media. Vooral omdat hier het nieuws rechtstreeks aan fans gebracht wordt.

Doen jullie dus goed ga door en maak ons allemaal Happy
Waarom? Wat verandert dit bericht aan dat bericht?

In dat bericht staat dat de onderhandelingen met Sparta Praag verre van eenvoudig zijn. Er is niet steeds geen deal met Sparta Praag, maar wel met Hancko zelf. Dat is iets anders. Daarbij staat in het artikel dat Feyenoord blijft hopen dat speler naar Feyenoord komt.
Zerouki nog steeds als voorheen? Word er nog steeds doorheen gedrukt? @FTM
Was niet echt goed vandaag vond ik.
Mee eens, maar dat gold voor het hele elftal
Waar ze bij Feyenoord steeds Aursnes zoeken/inspelen als ze onder druk staan, wordt Zerrouki steeds overgeslagen en komt er een lange lel naar voren. Ik heb mijn best gedaan maar zie in Zerrouki echt niet de vervanger van Aursnes. Beter (een groot gedeelte van) het geld in de zak houden (als Aursnes verkocht wordt) en Mannsverk halen. Kem die jongen niet, maar heb vertrouwen in scouting en is een stuk goedkoper.
Ben echt benieuwd. Hopelijk de aankomende wedstrijden geen verlies punten op de concurrentie. Als dit elftal op elkaar ingespeeld raakt dan hebben we een leuk elftal
Das geen nieuws, anders hoef je niet met die club te onderhandelen. Zou lullig zijn als je rond bent met Sparta Praag voor 8 miljoen en je komt niet tot overeenstemming met Hancko.
Hoop op een gevestigde talent nog voor spits.
Heisa vergelijkbaar met GNONTO en dan wordt er geupdatet is het weer niet goed lekker naar alle azijnpisserij van Driessen,Gouka en krabby dat willen sommige mensen terug naar de tijd van Liam Kelly en Narsingh.
Waarom...Is toch een leuk feitje om te melden? Gezeik altijd..
Zo is dat. Ik slaap nu tenminste weer wat lekkerder. Niet eens een grapje…
Genoeg voorbeelden van clubs die akkoord zijn zonder akkoord van de speler, dus dat is natuurlijk onzin. Akkoord met de speler kan ook alleen maar helpen, aangezien het de verkopende partij laat zien dat de speler in kwestie graag wilt.
Dat iets kan helpen, betekent natuurlijk niet direct dat het doorslaggevend is.
Telefoon in linkerhand, ben ff aan de slag mannen
Heerlijk... nu ook nieuws dat Zerrouki nav wedstrijd tegen Fiorentina toch maar niet gehaald gaat worden...
Hij komt hij komt steeds een stapje dichterbij
Dat is nog ff lekker nieuws op de donderdagavond!
Heel benieuwd. Denk dat de verwachtingen veel te hoog gespannen zijn...
Als die maar niet van die terugspeelballetjes doet als laatst!
Precies dat dus.

De meeste mensen hebben nog nooit meer gezien dan wat YouTube video’s van 3 minuten en er wordt een beeld geschetst alsof dit een combi is tussen Virgil van Dijk en Baresi.

Ik zie hem al meer dan 2jr spelen hier in Tsjechië en kan zeggen dat CV sowieso niet zijn sterkste positie is(LB is dat), en dat hij minder is dan Senesi.
Je weet dat je in herhaling valt he
Hahaha is Santi nog wakker er is werk aan de winkel hahhaha