bullaude

clubgodoycruz.com

Transfers

Trainer Godoy Cruz rekent niet veel langer op Bullaude

Van de redactie

Trainer Favio Orsi van Godoy Cruz heeft deze week aan Argentijnse media laten weten dat hij er vanuit gaat dat Ezequiel Bullaude bezig is aan zijn laatste wedstrijden voor de club. De 21-jarige aanvallende middenvelder is bezig met een overstap naar Feyenoord. Eerder werd gemeld dat vertegenwoordigers van de Rotterdamse club in Argentinië waren om de transfer over de streep te trekken.

In gesprek met Dos de Punta geeft de trainer aan dat hij zijn middenvelder graag langer vast had willen houden: "Als het aan ons ligt, zouden we graag hebben dat hij tot het einde van de competitie blijft, maar we weten dat we nog maar één of twee wedstrijden met Bullaude zullen hebben. Dat is wel duidelijk. Een handtekening en dan is het exit."

Delen

Reacties

Ben erg benieuwd naar deze speler, zeer interessante speler
7 miljoen voor een breedteversterking. Het moet niet gekker worden met ons clubje. Als Slot hier snel een tram van weet te maken gaan wij hoge ogen gooien in zowel de competitie als Europees.
Volgens het CPB is er sprake van 6,8% koopkracht verlies.
Bij Feyenoord denken ze daar anders over.
Nee hoor, daar wordt natuurlijk gewoon rekening mee gehouden.
Je moet het zo zien: we hadden zonder dat koopkracht verlies nog 6,8% extra kunnen uitgeven ;-)
Positief nieuw toch ? Gaat nog wat worden dit jaar 👌
Met de reacties van Rutger en o.a. Kantoona op Twitter bekruipt mij het gevoel dat we met Hancko en Bullaude 2 enorm goede spelers erbij krijgen die waarschijnlijk het niveau van ons 1e elftal omhoog duwen...

Deze 2 samen met Szymanski en Paixao zouden betekenen dat we 4 klasse spelers hebben binnengehaald deze window...

De rest van de aankopen is in principe talentvol, maar meer van het niveau "hopelijk kunnen ze goed mee komen"...

Dit zou dan weer toch een voorbeeld zijn, dat de echt goede transfers pas later in de window tot stand komen, ipv gelijk aan het begin..
Maybe Geduld is key...
Timber moet ik ook nog maar zien, die vond ik afgelopen zaterdag echt één van de mindere spelers. Het moet allemaal veel effectiever en met minder gebrei. Wat dat betreft was in blij dat Kökcü erin kwam.
Timber komt niet in de basis op dit moment.
Niks 1/2 wedstrijden gek, geen risico op blessures