bullaude

clubgodoycruz.com

Transfers

Trainer Godoy Cruz rekent niet veel langer op Bullaude

Trainer Favio Orsi van Godoy Cruz heeft deze week aan Argentijnse media laten weten dat hij er vanuit gaat dat Ezequiel Bullaude bezig is aan zijn laatste wedstrijden voor de club. De 21-jarige aanvallende middenvelder is bezig met een overstap naar Feyenoord. Eerder werd gemeld dat vertegenwoordigers van de Rotterdamse club in Argentinië waren om de transfer over de streep te trekken.

In gesprek met Dos de Punta geeft de trainer aan dat hij zijn middenvelder graag langer vast had willen houden: "Als het aan ons ligt, zouden we graag hebben dat hij tot het einde van de competitie blijft, maar we weten dat we nog maar één of twee wedstrijden met Bullaude zullen hebben. Dat is wel duidelijk. Een handtekening en dan is het exit."

Delen

Reacties

Ben erg benieuwd naar deze speler, zeer interessante speler
7 miljoen voor een breedteversterking. Het moet niet gekker worden met ons clubje. Als Slot hier snel een tram van weet te maken gaan wij hoge ogen gooien in zowel de competitie als Europees.
Volgens het CPB is er sprake van 6,8% koopkracht verlies.
Bij Feyenoord denken ze daar anders over.
Nee hoor, daar wordt natuurlijk gewoon rekening mee gehouden.
Je moet het zo zien: we hadden zonder dat koopkracht verlies nog 6,8% extra kunnen uitgeven ;-)
Wij houden de koopkracht omhoog.
Je weet helemaal niet of het 7 miljoen is.
Als we alle bedragen moeten geloven die in de pers zijn gekomen dan heeft Feyenoord al voor meer dan 60 miljoen gekocht.
Paixao zou ook 8 a 9 zijn maar staat vooralsnog op 5.

Iedereen roept maar wat met die bedragen
Positief nieuw toch ? Gaat nog wat worden dit jaar 👌
Met de reacties van Rutger en o.a. Kantoona op Twitter bekruipt mij het gevoel dat we met Hancko en Bullaude 2 enorm goede spelers erbij krijgen die waarschijnlijk het niveau van ons 1e elftal omhoog duwen...

Deze 2 samen met Szymanski en Paixao zouden betekenen dat we 4 klasse spelers hebben binnengehaald deze window...

De rest van de aankopen is in principe talentvol, maar meer van het niveau "hopelijk kunnen ze goed mee komen"...

Dit zou dan weer toch een voorbeeld zijn, dat de echt goede transfers pas later in de window tot stand komen, ipv gelijk aan het begin..
Maybe Geduld is key...
Je vergeet Timber nog
Timber moet ik ook nog maar zien, die vond ik afgelopen zaterdag echt één van de mindere spelers. Het moet allemaal veel effectiever en met minder gebrei. Wat dat betreft was in blij dat Kökcü erin kwam.
Als aursnes weg gaat hoop ik wel
Timber komt niet in de basis op dit moment.
Niks 1/2 wedstrijden gek, geen risico op blessures
Mag hopen dat die ene wedstrijd dan dit weekend is. Als hij dan meteen zijn visum en werkvergunning regelt / in gang zet voor hij komt kunnen we misschien eens wat tijd winnen met die papiermolen.
Zoiezo eentje dit weekend
Werkvergunning kan pas aangevraagd worden wanneer alle contracten ondertekend zijn. Daarom heeft Paixao bijvoorbeeld al twee of drie dagen voor de presentatie zijn papierwerk ondertekend, zodat hij sneller mee kan trainen.
Maurinho was me 15 sec voor.
Kan pas inderdaad als je contract(en) ondertekend hebt.
Anders is er geen reden om dit aan te vragen.
En daarom zou je het contract dus ook kunnen onderteken in Argentinie zelf toch??
Geen reden waarom dat per se in Rotterdan ondertekend moet worden.
Willen ze hem niet eerst medisch keuren voordat ze hem een contract laten tekenen?
Keuren kan toch ook ter plekke?
Gebeurd zo vaak.

Of hoe denk je dat ze dat op deadline day doen??
Dan kun je alleen nog maar spelers kopen die op 30 minuten afstand zitten?
Jij weet heullll weinig van de wereld blijkt. Een inreis visum kan alleen worden uit gegeven als je bewijs van werk hebt. Dus bullaude zal toch echt eerst moeten tekenen voor hij dat visum kan aanvragen.
En jij moet gewoon eerst wat verder doorlezen schreeuwertje....(zoals gewoonlijk)
Jij zegt dat keuren zo vaak op afstand gebeurt. Heb je daar voorbeelden van? Ik heb er nog nooit van gehoord namelijk. Besef ook wat dat praktisch zou inhouden. Een flinke medische staf, inclusief arts, zou dan naar Argentinië moeten reizen. Zijn ze dagen weg, tijd die ze niet bij de selectie kunnen zijn (wat al niet kan). Alles gaat op de manier zoals het nu gaat. Als Feyenoord iets zou kunnen versnellen, zouden ze dat echt wel doen. Maar dat zit er niet in.
Meen je nou echt dat je daar nog nooit van gehoord hebt??

Is de loop der jaren toch wel al vaker voorbij gekomen, maar ik maak er geen gewoonte van deze dingen te onthouden. Enige vereiste is dat deze checks moeten worden uitgevoerd in een erkend Sportmedisch adviescentrum. En je moet nu ook weer niet doen alsof er een heel medische OK team nodig is om de verschillende testen uit te voeren.